Candice Night Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 pa da jeste najbolji period sa diom ali imas i stvari tipa sine i've been loving you i I surender koje mislim da nije otpevao on a to su mozda i najbolje stvari njihove! da,da Najbolje je bilo sa Diom ali moglo se i bez njega! Quote
dark earendil Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 sto jes jes ali realno sa diom nema bolje kombinacije od njega! Quote
Candice Night Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Dobro, dobro, a sta mislite, kako je Ritchie dosao na ideju da da bendu tako hepi ime, on je prilicno mracan tip? Quote
Ritchie Blackmore Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Blackmore je uvek bio opsednut zamkovima mrakom i dugama.Na svakom koncertu sa purpleom iza je bila duga kao njegov simbol. Quote
Candice Night Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Blackmore je uvek bio opsednut zamkovima mrakom i dugama.Na svakom koncertu sa purpleom iza je bila duga kao njegov simbol. ma znam ja to, nego tako mracan tip, a tako gej simbol! Quote
VampireBlues Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Zivot je surov. Spamerko ona najgora! Pa sta,Rainbow je bas melodicno ime nema to veze sa njim iako je to njegov...hm...bend. Quote
Holy Diver Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Dobro, dobro, a sta mislite, kako je Ritchie dosao na ideju da da bendu tako hepi ime, on je prilicno mracan tip? Pa on i Dio su imali obichaj da se opijaju u jednom klubu koji se nalazi mislim u L.A, i jedne vecheri su se toliko ubili da su reshili da daju ime bendu po imenu kluba pa vi pogadjajte kako se klub zvao... Quote
Candice Night Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Pa on i Dio su imali obichaj da se opijaju u jednom klubu koji se nalazi mislim u L.A, i jedne vecheri su se toliko ubili da su reshili da daju ime bendu po imenu kluba pa vi pogadjajte kako se klub zvao... Paa, ovaj,kako? Ma obavezno su mrtvi pijani krstavali bend! Quote
delay Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 long live r'n'r imam samo(album) raspamecuje preporucite mi jos neki Quote
Candice Night Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Strangers in us all poslednji, ima najbolju produkciju, a pesme su fenomenalne, naravno da to nije jedini dobar album Rainbowa, i ostali su odlicni, kao Dificulte to Cure,Rainbow Rising, itd... Quote
dark earendil Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Dobro, dobro, a sta mislite, kako je Ritchie dosao na ideju da da bendu tako hepi ime, on je prilicno mracan tip? Covek nije normalan koliko je mracan zaista.Pa ja njega nisam video nikada obucenog u nesto sto nije crne boje!!! Quote
Holy Diver Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Candice Night Posted on 27. 6. 2004, 00:42 Strangers in us all poslednji, ima najbolju produkciju, a pesme su fenomenalne, naravno da to nije jedini dobar album Rainbowa, i ostali su odlicni, kao Dificulte to Cure,Rainbow Rising, itd... Pa to je najgori album, poslednji Ritchi-jev pokushaj da pokaze ljudima da Rainbow postoji, a ne postoji... Quote
dark earendil Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 what!!!!!!!Stranger in us.. je los album.AJDE BEGAJ!!! Quote
Candice Night Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Pa to je najgori album, poslednji Ritchi-jev pokushaj da pokaze ljudima da Rainbow postoji, a ne postoji... Pa ja se bas i ne bih slozila sa tim, a koji je po tebi najbolji? Quote
Holy Diver Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Pa prvi je definitivno najbolji, muzichari koji su se najbolje slagali su svirali na njemu. Vec Rising mi je malo "preteran" prva strana (ploche) je odlichna odlichne pesme, a druga stargazer i light in the black gde se cozy i ritchie izivljavaju... LLRNR je ok ali se tu vec videlo da ce da dodje do raspada benda... Ne bi Richi dzabe jurio reunion posle Stranger in us all da je album bio dobar... Quote
Holy Diver Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 what!!!!!!!Stranger in us.. je los album.AJDE BEGAJ!!! Pa u poredjenju sa ostalim albumima morash priznati da je losh, naravno da ima bolju produkciju pa album je iz 1995 i shto se toga tiche svaka chast ali meni se nesvidja takva muzika. Quote
dark earendil Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 ok ok ne kazem da je bolji od npr Raising ili long Live....ali u sustini nije los jer je balckmore po zadnji put uzeo el. dzitru u ruke i kako je moglo da bude dobro je ispalo.Imam osecaj kada bi sad uzeo i oformio opet stari rainbow ili deep da bi mogao da przi.ne znam nekako ne razumem kako ne zudi za time da svira brze i jace stvari od njegovih sa candice.Ja licno bas volim blackmore's Night ali ipak vise volim onog starog dobrog egocentrika koji przi sve redom!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
crusader84 Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Meni su najjaci prvi albumi sa Diom. Sto se tice imena, ne znam, da li je neko primetio da se i na koncertu Purple-a California Jam 1974 u sastavu bine nalazi poveca duga kao scenografija? Quote
Lord Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Naziv benda Ritchie Blackmore's Rainbow je na prvom i na poslednjem albumu, pogledajte cover Stranger in us all, sve ce vam biti jasno.... Rainbow koji je proistekao iz ELF-a, sa Diom na vokalu, bio je i ostao jedan od najvecih hard rock bendova. Misticni tekstovi, muzika obojena vavilonskim i rijentalnim forama, Ritchi i Dio u najjacem naboju. Ovaj bend je jedan od razloga zasto volim muziku, posebno hard rock. Omiljene pesme su: Stargazer Man on the silver mountain Catch the rainbow obrada Still I'm sad (i Dio i Doogie) Kill the king (sa Fireball najbrza hard rock pesma ever) i gomila drugih Koliko god su ljudi pljuvali i Boneta i Joe Lynn Turnera, volim i taj Rainbow, ne toliko koliko as Diom, naravno, ali ima i tu zanimljivih stvari. Pre svega, tu se vidi Ritchijevo maestraalno melodijsko sviranje koje postaje kasnije dominantno kada se udruzuje sa Candice. U svakom slucaju bend u kome svira Blackmore i peva Dio ne moze biti los....zar ne? Quote
VEPAR Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Oni koji su pljuvali Boneta se definitivno ne razumeju u pevanje. Taj covek je imao tako dobar glas i takve sposobnosti da se smrznes.Down to earth je vokal no najzahtevniji album Rainbowa a oni nek pricaju sta hoce. Inace uz Rising po meni najbolji album. Quote
crusader84 Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Da, dobar je Bonet, samo nije imao dovoljno vremena da se iskaze! Ja jedva nekako nabavih onaj jedan bedni koncert od 29 i nesto minuta na kome G. B. peva! Quote
VEPAR Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 E zato nabavi (ako vec nisi) grupu Alcatraz u okojoj je bonet posle pevao. Quote
dark earendil Posted November 3, 2004 Report Posted November 3, 2004 Bonet je odlican.Projekat Alcatraz je fantastican projekat!Meni se najvise svidja stvar Hiroshima Mon Amour!Ne znam zasto ali me motivise na odredjenu devojku! Quote
Angelystor Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 Pa to je najgori album, poslednji Ritchi-jev pokushaj da pokaze ljudima da Rainbow postoji, a ne postoji... Nista nije gore od "Down To Earth". Bohnett, jes dobro peva, ali kao pojava me nervira maxxximalno! Sramota! A tek album je ljiga najgora. Rainbow bi mi bio omiljeni bend ikada da se Blackmore nije odluchio zezati i pocheo snimati shit-love hard rock a la Bon Jovi.. Anywayz..Prva 4 albuma sa Diom(ukljuchujuci i Rainbow on Stage), su nesto neoborivo i legendarno. Stargazer/Light In The Black mi je najbolja pesma u roku(da, PESMa, ove dve uvek slusam zajedno!!!). U Rainbow muzici su IMHO zacheci power metala... Temple Of The King - balada za sva vremena. Sto se tiche Turnera, neopisivo gotivim tog lika! Away, materijal sa njim i ne nesto. Ali mi je "Spotlight Kid" u top10 Rainbow numera. Magicna pesmica! "Stranger In Us All" - vrh nad vrsi! Ovaj album je rame uz rame sa prvih 5! Black Masquerade mi je najbolja Rainbow pesma bre! Dodushe posle Star/Light! Riffomanija, i dokaz da Richi josh zna da pravi dobre pesme, nakon fijaskoa iz osamdesetih. Ariel, Wolf To The Moon, Still I'm Sad(reinkarnacija), Cold Hearted Woman, Hunting Humans...odlichan album! Man On The Silver Mountain Quote
Recommended Posts