Grobodan Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Da li je neko cuo za ovaj legendarni svedski bend? Quote
Predator Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Mislim da vec ima tema, a o Unleashed-u sve najbolje, od albuma najvishe sam zgotivio "Where No Life Dwells" i "Across the Open Sea". O pesmama da ne govorim, svaka je prica za sebe a svaki komentar blasfemija. Quote
kasapin Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 imam skoro sve od njih, odlicni su - samo sto mi novi album vise lici na thrash a: Quote
atomant Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Slazem se sa kasapinom....meni je vise to tresh...hellfire je najbolja pesma...imam sve albume od njih Quote
Aleara Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Najbolji albumi bi bili Shadows in the deep i Where no life dwells. Jedan od boljih DM bendova... Quote
Ravendark Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Sigurno vec postoji tema,jer je death metal forum totalno mrtav.Jedva da se otvaraju nove teme a stare postoje jedno dve godine. Unleashed-solidan bend Quote
atomant Posted September 2, 2003 Report Posted September 2, 2003 mali sto ne otvaras teme i zaintrigiras ljude svojim vrhunskim poznavanjem death metal scene?!!! Ovde dolazi mala ali odabrana grupa i zaljubljenika (citaj ISKRENIH) u death metal...tako da ako ti se cini da je ovde mrtvo...znaci da smo uspeli....jer ovo je DEATH metal forum Salu na stranu...sta ces evoluiraju drugi pravci....progressive i black....kvalitetnija je muzika kada je manji broj ljudi konzumira....onda se granici s necim sto svi zovemo underground-om.... Zato neka tako ostane...post dva na dan...nije ni to lose... Quote
Ravendark Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Ne seri.Jedino sto imam da kazem.Sta ti mislis da si jedini koji voli/poznaje death metal na ovom forumu? Quote
atomant Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Ako si to procitao onda sam i rekao/napisao.... Vidis se koliko si sazreo....ajde sada povuci ovo jebi se jer u mojim porukama upucenim tebi ili bilo kome drugome ne stoji nikakvo omalovazavanje...Moju poslednju poruku procitaj bolje i videces da sam se zezam...a posle sam rekao salu na stranu...bla bla...zato lepo povuci ovo jebi se jer nisam zasluzio!!! Quote
Ravendark Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Gde ti vidis u mom postu"jebi se",majke ti? A povlacim rec. Quote
Grobodan Posted September 3, 2003 Author Report Posted September 3, 2003 'Ajde sad malo o Unleashed... Quote
atomant Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Gde ti vidis u mom postu"jebi se",majke ti?A povlacim rec. Dobro lapsus...rec je "Ne seri" Quote
Grobodan Posted July 7, 2004 Author Report Posted July 7, 2004 Daj da malo ozivimo temu o ovim legendama...Evo vesti o novom albumu: UNLEASHED WARRIORS! Our brand new album "Sworn Allegiance is out on Century media Rec. the 26th of July. This is our offering to all you metalheads around the world who appreciate and live for the highest of art....DEATH METAL! We are looking forward to meeting you at the party-san festival on the 13 th of August. You can be sure Unleashed is ready to KILL! Nothing less. Skål!” Johnny & Unleashed As previously mentioned, “Sworn Allegiance” will be released on July 26th, 2004 through Century Media Records. Check this site for a special pre-listening of the album’s opening track “Winterland”. Onward Into Countless Battles!!! Line-Up: Fredrik: Lead Guitar Johnny: Bass & Vocals Tomas: Rhythm Guitar Anders: Drums Photo by Olle Carlsson Tracklist "Sworn Allegiance": 1. Winterland [3:03] 2. Destruction (Of The Race Of Men) [2:55] 3. Only The Dead [3:58] 4. The Longships Are Coming [4:09] 5. Helljoy [3:05] 6. Insane For Blood [3:58] 7. I Bring You Death [3:19] 8. Attack! [1:40] 9. CEO [2:25] 10. One Night In Nazareth [3:11] 11. Praised Be The Lord [2:24] 12. Metalheads [3:13] 13. To Miklagård [3:40] 14. Long Live The Beast [3:22] Quote
Vintersorg Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 brate ako bude ko prethodni nece biti vredan nabavljanja...elem, stvar ukusa Quote
Predator Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Istina, ovaj poslednji je po meni bio najlosiji. Mada opet, treba videti i cuti. Ako je ko Where no Life Dwells onda je to jedan od kandidata za album godine. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 Ma bre koj vam je djavo unleashed ne zna da napravi losh album!!!! Quote
Grobodan Posted December 22, 2004 Author Report Posted December 22, 2004 Novi Unleashed je iznenadjujuce dobar!Naravno,na isti je fazon kao i svi njihovi dosad,nekad im podje od ruke bolje,nekad gore,ali ovaj put su bash razvalili!Prva pesma Winterland ima rif kog se ni Dissection ne bi postideo Quote
Predator Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Cuh, nije lose...mada opet nista extra. Imali su oni tu i tamo boljih trenutaka... Quote
Astral Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ova zadnji lp je previse bled. thash ili sta vec, ali nedovoljno zanimljivo za bilo sta vise! sworn allegiance ili tako nesto? jedva sam ga par puta cuo. mnogo vise obecava regurgitate ili poslednji luciferion!!!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 ova zadnji lp je previse bled. thash ili sta vec, ali nedovoljno zanimljivo za bilo sta vise! sworn allegiance ili tako nesto? jedva sam ga par puta cuo. mnogo vise obecava regurgitate ili poslednji luciferion!!!! HAHAHAHA ti si lud Quote
Grobodan Posted January 13, 2005 Author Report Posted January 13, 2005 Kakve veze ima Regurgitate sa Unleshed? Anyway,meni je novi album super. Quote
Astral Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 rekao sam da je album i bend bolji!!!!!!! unleashed priznajem samo na where no life dwells albumu, ko tu ne vidi razliku, zalutao je na ovaj forum!!!!!! Quote
pan satyros Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 sta da se kaze...osim....i jednostavno...KULT!!!! Quote
Grobodan Posted January 18, 2005 Author Report Posted January 18, 2005 rekao sam da je album i bend bolji!!!!!!! unleashed priznajem samo na where no life dwells albumu, ko tu ne vidi razliku, zalutao je na ovaj forum!!!!!! Dobro onda,a sto se tice Where no life dwells tu se slazemo apsolutno. Quote
soul reaper Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 najbolji je where no life dwells to je cinjenica mada je i shadows in the deep odlican Quote
Recommended Posts