Grobodan Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Odlican svedski bend.Prva dva albuma "Left hand path" i "Clandestine" su remek dela.Na sledecim albumima "Wolverine blues","To ride,shoot straight and speak the truth","Same difference"i "Uprising" malo unose punk/HC elemente u svirku.Sa albumom "Morning star" iz 2001. konacno se vracaju svedskom death metalu. Pre oko mesec dana im je izasao novi album "Inferno",a za jesen je u planu turneja sa King Diamondom. Dakle,sta mislite o ovim legendama? Quote
marko.petrovic Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 imam samo volverine blues, i sta znam, nije lose.. najvise mi se dopada ono, hello, I am a Jesus Christ! no, you're not. youre dead! )))) lol al hteo bih da nabavim ostale albume... Quote
cannibal usa Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 ne kontam da niko ne postuje na ovu temu.pa ovaj bend je kick ass.gledao sam njihove spotove jos pre 4-5 godina,zestoki su momci do bola.palio sam se na taj shit kao lud,ali izgustirani su.ipak svaka im cast. Quote
Hanneman Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 uhhh odlican bend.stvarno ljudi pale i zare.svaka cast Quote
scissors Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 imam "morning star" ablum, dobar je nema šta... death metal, malo thrasha, pa hard rock elemenata, hc-a ili čega više nema ganjam da nabavim novi "inferno", čuo sam da je dobar Quote
Melancholic Posted September 15, 2003 Report Posted September 15, 2003 Ma ja po svim review-ima chitam kako su oni najbolji Death Metal bend. Imaju i live album Sons of Satan Praise the Lord. Samo nazalost ja ne mogu da dodjem do njih iako bi jako voleo da ih chujem... Quote
scissors Posted October 14, 2003 Report Posted October 14, 2003 ma dobro, ne bih rekao sad da su najbolji, već dobri... ipak u igri su MA, kanibali, nile i tako to Quote
`bloodflood Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 haha, kakav najbolji death metal bend...gdje si to cito? left hand path je ok, ostalo mi nije nesto... Quote
skulhead Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Ma ja po svim review-ima chitam kako su oni najbolji Death Metal bend. Imaju i live album Sons of Satan Praise the Lord. Samo nazalost ja ne mogu da dodjem do njih iako bi jako voleo da ih chujem... Sons of satan Praise the lord nije live album vec album sa obradama od kojih je vecina objavljena na raznoraznim verzijama prethodnih albuma.Obradjivali su S.O.D.,Repulsion,Twisted Sister,Bob Dylan-a,Venom,Black Sabbath... Quote
ZWER Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 Ma Entombed je nakada valjao, recimo Left Hand Path i Clandestine, a posle toga Quote
Agarth Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 Ma, i stari i noviji Entombed su super! Ali ocito je da vecina ljudi odraslih na death metalu nema bas zivaca da cuje i malo starih hard rock rifova u malo jacoj mjuzi kao u slucaju Entombeda. Quote
Kent Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 ja imam zivaca, ali, brate, Left Hand Path = kvlt! Ostalo, narocito ovo novo, meni izaaaaaaaaaa........... Quote
Grobodan Posted October 27, 2004 Author Report Posted October 27, 2004 Samo prva dva,kult kultova,ostalo prosek.Smara,bre! Quote
FlatlandeR Posted October 31, 2004 Report Posted October 31, 2004 ENTOMBED? Pa jedni od najboljih za mene. Inace imam sve od njih osim EP "Black JUJU". Mnogo mnogo dobri. Iako se sadasnji rad razlikuje dosta od onog prvog bukvalno sve mi se svidja. Ovaj noviji zvuk koji mene podseca malo na RNR/DEATH kida. Ali Clandastine....nezaboravno..... Quote
Black Dahlia Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Swedish Death Metal i tacka. Zbog njih sam i pocela da slusam Metal, tako da cu ih uvek voleti (skoro najvise) Left Hand Path i Clandastine su remekdela za sva vremena! Quote
Dani Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Odlicni su... imam nekih par pesama od njih (za sada) i stvarno su dobre. Quote
KRANG Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 ne znam zašto se vama ne dopada wolverine blues. meni je uvek bio odličan album. Quote
Man at arms Posted December 6, 2004 Report Posted December 6, 2004 Sjajan bend, to je onaj od onih bendova sa kojim treba poceti slusati death metal tj. uputiti se na pravi nacin + morbid ofkors Quote
skulhead Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 ENTOMBED PARTS WAYS WITH UFFE CEDERLUND Entombed have amicably parted ways with guitarist Ulf (Uffe/Ufo/Monster)Cederlund. The bands official statement on the matter reads as follows: We want to inform everyone that Uffe Cederlund is no longer in the band and that the split is definite and amicable. We wish him all the best! Entombed will go on as a four piece and are currently finishing up the Inferno tour to start work on the new studio album which will be their best ever! Quote
soul reaper Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 prvi albumi su mi odlicni ali i ovi noviji su slusljivi. "Left hand path" je ubjedljivo najbolji! Quote
Yebiggah Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 (edited) Preporuchujem (onima koji ne znaju) da poslushate The Project Hate MCMXCIX ,fenomenalan industrial metal bend u kome nastupa Jorgen Sansdrom (basista Entombeda) kao izuzetno dobar vokal i basista,mada mislim da imaju novog basistu. Nemaju bubanj ali,kako volim da kazhem,lik koji je komponovao matricu je najbolji bubnjar na svetu! Shalim se,naravno,ali jako dobro,pazhljivo i precizno odradjeno,toliko da sam tek na njihovom forumu saznao da je matrica u pitanju. Ja bolju josh nisam chuo... Tekstove,po rechitosti (neko ce me ubiti zbog ovoga ) poredim sa Morbid angelom,ali tematika smara: Angels,angels,angels...god,god,god...angels...kill...whore...bleed... sve u krug... Nevazhno,bitno je da su skoro izdali chetvrti album pod nazivom `armageddon march eternal` (ako neko ima neka mi se javi ). Very,very good stuff... Produkcija je V R H ! Edited October 21, 2005 by R i d d l e R Quote
Mixaylo Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Izuzetno dobar bend.Doduse vokal malo skripi ,alu u sustini imaju odlicnu svirku. Quote
skulhead Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Konacno krenuse sa snimanjem novog albuma.Zvace se Serpent Saints i trebalo bi da izadje 6.6.2006. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 Znaci ovaj 06.06 bas popularan datum za izdavanje albuma.... Dokle vise?! Quote
Angelystor Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 hm..tek ce 2066e da bude pomama Quote
Recommended Posts