HUMAN Posted January 15, 2016 Report Posted January 15, 2016 Najava za novi album + nova pesmica! http://www.blabbermouth.net/news/hear-new-entombed-a-d-song-midas-in-reverse/ Quote
Јарослав Posted January 16, 2016 Report Posted January 16, 2016 dosta više straightforward od prošlog albuma. vraćaju neki Serpent Saints zvuk, tako da je to skroz, skroz super Quote
Talvi Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 http://www.mediaboom.org/445606-entombed-ad-dead-dawn-2016.html Quote
Koroviev Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Sve, sve, ali ova stvarčina Total Death, pa šta ovo bi, sunce ti... Seča platana i rušenje karton naselja odjednom. Quote
[Nocturno] Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Moram reci da sam bio dosta skeptican po pitanju ovog albuma. Prvi mi je bio sranje, ovaj drugi je skroz OK. Treci ce verovatno biti hit? Quote
SkullKrusheR Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 i kod mene tako nekako. sasvim solidno me vozi ovo. Quote
skulhead Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Dosta bolji od prvog albuma, ali, opet, ništa epohalno. Dosta nekog sporijeg tempa, to mi je jedina veća zamerka. Quote
Grobodan Posted February 25, 2016 Author Report Posted February 25, 2016 I meni ovo jedva prosecno, ima dobrih rifova ali sto kaze covek iznad, tempo neki za spavanje. Dajte mu ga malo po gasu jebem mu sve. Suma sumarum: jos jedan u nepreglednom nizu Entombed albuma za brz zaborav. Tek tad dolazi do izrazaja koliko su dobra prva izdanja kad ih i dalje pratim posle svega. Quote
HUMAN Posted February 26, 2016 Report Posted February 26, 2016 Naravno da ih i dalje treba pratiti, Left Hand i Clandestine spadaju medju najbolja DM izdanja ikada, mada nisu loši albumi ovog benda(?) Morning Star, Inferno i Serpent Saints, ne mogu oceniti ovaj najnoviji AD.(nisam nešto raspoložen za slušanje(..bilo čega)), ali meni je prošli bio sasvim ok, mada ništa spec. odprilike nastavak pomenutih albuma. Quote
Angelystor Posted February 27, 2016 Report Posted February 27, 2016 Gledao juče ovaj film I svih jebenih 90 minuta me grize odakle znam ovu glavnu temu, još se ponavlja jedno milijardu puta, i sad mi konačno imdb razrešio misteriju 1 Quote
Chicken Little 420 Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 Original ENTOMBED members Alex Hellid (guitar), Ulf "Uffe" Cederlund (guitar) and Nicke Andersson (drums) will rejoin forces to perform the band's early material during an appearance on the Close-Up Båten cruise, which will leave the Stockholm, Sweden port on October 27 for Åbo, Finland, and return the following day. Quote
Talvi Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 Nicke aktivirao je i Hellacopterse opet, vraća se ali mogu da se obrišu ovim bez Makedonca Quote
azal Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 cruise po skandinaviji u oktobru, sounds awesome Quote
Talvi Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 svakako će svi da budu pijani, boli ih kurac Quote
HUMAN Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 Lineup snova, ali što kaže Talvi Entombed bez Petrova je go qrac, ubedljivo najharizmatičniji frontmen Death Metala!!! Baš me zanima mišljenje fanova benda, da li bi pre podržali originalni ili Entombed AD.? Po meni je velika šteta što se sve ovo izdešavalo, ali nemam ni trunke zamerke na svirku AD. u bg-u, stvarno su razvalili, Grave je to veče i previše zvučao kao predgrupa, a mislio sam da će situacija biti obrnuta. 1 Quote
HUMAN Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 Pa albumi su u rangu poslednjih Entombed radova, sem Serpents Saints koji baš razbija, najbolji još od Clandestine-a! Meni je Grave jedno šes' puta bolje zvučao sa Nile-om u skc-u, tada su razvalili, a Nile imao baš krš zvuk. 1 Quote
Јарослав Posted May 16, 2016 Report Posted May 16, 2016 na Grave je bilo malo mrtvo, ali zato Entombed održao predavanje Quote
Recommended Posts