Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovaj WB me podseca na Panteru :) Left Hand je odlican prava svedska skola mada kapiram da nece svirati nista sa njega..Dobar je band ali ne mogu da kazem da sam preterano odusevljen ali mislim da ce napraviti dobru svirku to jest dobru atmosferu..

imam jos ponesto da preslusam..

Edited by Speedy Guns
Posted

Left Hand je odlican prava svedska skola mada kapiram da nece svirati nista sa njega..

setlista od prošle strane poseduje naslovnu i Supposed to Rot, tako da će biti

poslušaj i Clandestine, on je u istom OSDM fazonu

Posted

Festivalska setlista,bice i vise pesama. Na Brutalu im nisu dozvolili da sviraju Wolwerine Blues,a trebala je biti zadnja, jer im je isteklo vreme nastupa,kakvi su slepci ispali organizatori. A sto su In Flamesi kasnili to nikom nista.

Posted

Ovako na neko prvo slusanje sa Left Hand bih bas voleo uzivo da cujem na primer Abnormally Deceased i Premature Autopsy,mislim da bi realno atmosfera bila ludnica.

Ma dobar je band nema sta samo sto sam ja vise u fazonu OSDM,pa mi se svidjaju te starije stvari,nego ovaj moderniji zvuk kao na primer na Serpent Saints.

Vidim da ce mi stan do oktobra biti ispunjen sa Entombed i Grave :)

Posted

uuu da da, to kapiram jednom uzivo da je cujem celu sa sve onog ruznog iz nirvane 2002 prestao bi metal da slusam

podsetio dead congregation na takve fore s ovaj novi album

al reci kad upadne prva stajka na bitter loss pa odma sledeci takt upadne bubanj pa LELE DODJE MI DA IZBIJEM NEKOG

• Upvote 1
Posted

najveca ludnica ikad je phantasm deo na left hand path, al ti se zajebavas...

u bre al s ti neki preki covek.Rekao sam na prvo slusanje..Inace ceo album razbija..Nego daj ti meni link za taj crawl posto ne mogu da ga nadjem nigde..

Posted

Za Crawl EP se ne traži link, Crawl EP se ima na kazeti već circa 20 godina.

Vidim da se ljudi finog ukusa skupiše da operu bljutavost ovih izjava tipa da je Uprising u top 3 i da je najbolji Entombed posle Wolverine pa da pitam za mišljenje o jednom zaboravljenom projektu: Comecon! Prvi album LG, drugi Drunen, treći Grewe što bi rekli ććpk. Hoću baš sad da uz tursku kahvu spržim Megatrends in brutality pa eto, da pitam kakvi se sa tim štivom.

• Downvote 2
Posted

slicno,narocito nas sad ceras na to posle maestralnog bubnja na ranom entombedu,nicke ploditelj

imace ja i dan danas cuvam mr records dabl - strana a crawl,strana b bestial devastation