Sinstrel Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Da li je neko slusao ovaj bend? Nisam siguran koju muziku sviraju jer stvarno ima svega. Cak ne znam ni da li da nazovem ovaj bend metal bendom, jer metal elementi su prisutni ali u osnovi nije metal (koliko puta pomenuta rec metal u jednoj recenici ). Sve u svemu kapiram da imaju jedan album i moram da pomenem da se radi o stvarno odlicnom albumu i bendu uopste! Podsecja na In Extremo zbog folklornih delova kao i nemackog jezika ali nije to to, Schandmaul je bolji Da se ja nebi raspisao i moj post bio prvi i poslednji prepustam vama da kazete koju rec o ovom bendu. Quote
Sinstrel Posted August 26, 2003 Author Report Posted August 26, 2003 Da se ja nebi raspisao i moj post bio prvi i poslednji prepustam vama da kazete koju rec o ovom bendu. Izgleda da je ipak moja poslednja Quote
EnKi Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Imam 3 albuma, ali se kompletna diskografija nabavlja pod obavezno ! Schandmaul (malicious tongue) su vise folk rock/metal/medieval, nego avangarda, al' dobro... Mit Leib und Seele (2006) cini da mi cak i Subway to Sally at their best zvuce bledo. Ritam gitare samo tako mocne Veliki akcenat bend stavlja na balade, upotrebu folk instrumenata i orkestraciju...Naravno, tu su i vesele pesmice i obavezninstrumentali U svakom slucaju, odlicna grupa. Quote
Sinstrel Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 Moze ovo bez problema na folk metal... Quote
EnKi Posted April 7, 2008 Report Posted April 7, 2008 Izasao novi album Anderswelt ili Otherworld ! Iskren da budem, ne donosi nista novo, znaci - standardno dobar Zvuk je jos meksi, o metalu ovde nema ni govora, moderan gothic rock sa folk aranzmanima i obrnuto... Quote
Queen_Mab Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Odusevila sam se sto sam naisla na ovu temu....mnogo su dobri,imam albume Hexenkessel,Von Spitzbuben und anderen Halunken,Wie Pech Und Schwefel,Wie Pech Und Schwefel,Der Narrenkönig...jeste,neki folk metal,ipak,ko zna nemacki,tj ko ga razume,skontace da je izgovor i upotreba padeza na srednjevekovnom nemackom ne svugde,ali ima ga u mnogim pesmama.... Quote
Vitamin K Experience Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 vise folk rock/metal/medieval, nego avangarda, al' dobro Znači manje su avangarda nego rock/metal/medieval? Quote
Sinstrel Posted May 19, 2008 Author Report Posted May 19, 2008 Znaci prebacite temu na Folk metal. Quote
EnKi Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Znači manje su avangarda nego rock/metal/medieval? Sta ja znam? Pisem samo to sto su mi rekli...patuljci - ya know... Nek se tema prebaci na Folk, nadam se da ce imati i vise posetilaca tamo. Quote
Recommended Posts