AstralliS Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Oni sami krivi što tema otišla na dno Trebalo bi da se smisle u ovoj godini konačno nešto da izbace. Quote
oʞɾoƃ Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Rekao je Samoth u nekom intervjuu skoro da za Zyklon za sada nema planova... Quote
Sisus Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 (edited) Bolje je nemati planove, nego izdati govno od albuma. Na kvalitet vredi čekati. Edited January 3, 2010 by Sisus Quote
morbid god Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Ja ga evo cekam od World ov worms albuma... Quote
AstralliS Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Rekao je Samoth u nekom intervjuu skoro da za Zyklon za sada nema planova... Izgleda da nema planove ni za šta drugo. Quote
Talvi Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 A sto bi i imao? Pa od onih nekoliko Emperor svirki i "Live Inferno"-a je namlatio love da zivi komotno jos koju godinu. Quote
AstralliS Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Ako razmišlja na takav način, ne mora da uzima instrumente u ruke, anymore Quote
Sisus Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Ja ga evo cekam od World ov worms albuma... Pričao sam uopšteno. A i sam si rekao da je to stvar ukusa. Quote
morbid god Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Ma zezam se, Aeon mi je odlicno legao, dok Disintegrate nisam nesto slusao. Naravno, WOW mi ostaje najbolji album, valjda zato sto najvise vuce na black. Al i ovo novo raznosi bez sumnje. Quote
AstralliS Posted January 3, 2010 Report Posted January 3, 2010 Baš sam malopre preslušao Disintegrate, pošto sam taj album obrnuo možda dvaput još onda kad se pojavio i nesumnjivo da je album dobar. Quote
oʞɾoƃ Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Meni je standardni death vokal uglavnom uništio ono po čemu su mi delovali sveže i interesantno, i zato mi je World Ov Worms bolji od druga dva. Voleo bih da čujem Psyklon Aeon sa Daemon-ovim vokalom više nego išta. Quote
kuruz Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 @ delay Haha, debil. Idi piši pisma Metal Hameru. Quote
delay Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Metalci su najgore pickice kad im napadnes omiljen bend. Fakat. Quote
Маузер Posted January 4, 2010 Report Posted January 4, 2010 Otpili. Jutros bas, nesto mi se slusao Zyklon i opicim WOW. Jos sam u transu. Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Htedoh istaći jednu sa Disintegrate-a Quote
Talvi Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 A ja bio previse pijan da razmisljam o tome. Sad se malo izbistrih. Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 "Pjan si Dilane, opet si pjan" Si gledao onaj njihov DVD, iz Poljske, čini mi se? Quote
Talvi Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 "Storm Detonation"? Normale, jedan od koncerata koje ne brisem sa harda koliko god da je opterecen. Quote
AstralliS Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Ja gledao onih par klipova sa tjuba i žešće sam se naložio da skinem, al' ajd da se raspitam kod proverenih ljudi, šta je i kako Quote
Sisus Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Jel to onaj Mystic festival kad Trym ispada kao konj na duplom basu? Quote
Talvi Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 (edited) A, TAJ koncert iz Poljske! Ja se sinoc istripovah da je "Storm Detonation" sniman u Poljskoj, a ono na Party San-u. Da, imam i taj, zanimljiv je. Vokal se skoro ne cuje, ali sam snimak je vrlo interesantan, a najbolje je naci ceo DVD posto tu ima jos mnogo toga - Mayhem, Sinister, Behemoth, Devilyn, Bodomi... Najjaci deo je kada Nergal prica kako je pobegao iz bolnice da bi stigao na festival. Edited January 5, 2010 by Talvi Quote
Recommended Posts