King Diamond Posted July 19, 2001 Report Posted July 19, 2001 sta mislite o ovom bendu?? po meni njihova dva najbolja albuma Tunes of War i Excalibur Quote
Thor Posted July 21, 2001 Report Posted July 21, 2001 i donekle Knights Of The Cross.... KNIGHTS KNIGHTS OF THE CROSS MURDER MURDER FIGHT TO DEFEND JERUSALEM FROM THE UNHOLY DEVILS.... Quote
King Diamond Posted July 21, 2001 Author Report Posted July 21, 2001 naravno i on ova predhodna dva albuma su tako dobro da ja mislim svi mogu da ih zavole (narocito navijaci jednog tima....) probajte.... [ 21 Juli 2001: Poruku izmenio King Diamond ] Quote
painkiller666 Posted July 22, 2001 Report Posted July 22, 2001 Grave Digger..... su bar meni savrseni.... neki zameraju na glasu..... a ja kazem da je za te pesme i potreban takav glas...... najbolji albumi su mi Tunes Of War, Excalibur, Knights Of The Cross. Najbolje pesme su Clans are marching.. Bruice, MOrgan la Fey, Round Table, Emerald Eyes, Knights od the Cross.... i to je to ,,,, jebiga sorry zbog gresaka u kucanju ali sve je to mehanicki otkucano bez razmisljanja.... P,S>sada sam se vratio sa okupljanja....... Quote
Demonic_Alliance Posted July 22, 2001 Report Posted July 22, 2001 Ma genijalni su!!! Slazwem se sa painkillerom, iako ja "znam" smao jedan album (excalibur)! Quote
wlado Burton RIP Posted July 25, 2001 Report Posted July 25, 2001 posto ne znam nista o bendu samo znam da je grave digger najbolji monster truck na svetu go,........ Quote
RNA Posted July 25, 2001 Report Posted July 25, 2001 Dragi Wlado_burton_R.I.P., koliko godina imas i gde zivis? Ja znam da je nasa zemlja u poprilicnoj meri odsecena od sveta, ali toliko da neko ne cuje za Grave Digger, to bas i nisam znao. (Sad cete reci: "Eto sad znas.") Ako vec ne znas nista o njima, a imas pristup Netu, onda idi na Google i nadji oficijelni Grave Digger sajt i procitaj istorijat ovog benda. Mislim, bend postoji od '84. Quote
ThundermaN Posted August 13, 2001 Report Posted August 13, 2001 Ima li neko tunes of war da preslusam? Quote
King Diamond Posted August 13, 2001 Author Report Posted August 13, 2001 imam ja ali mi je trenutno kod ortakinje pa mogu da ti ga dam da preslusas kada ga uzmem.... Quote
King Diamond Posted August 13, 2001 Author Report Posted August 13, 2001 e dachaze sad cu da te pljujem.... nemoj u grave diggera da me diras..... ali ipak necu da te pljujem svako ima pravo na svoje misljenje...... a ako ti tako mislis jebiga ....... poslusaj malo bolje i zamisli te reci i muziku sa drugacijim vokalom.... i ja mislim da bi bilo gore... takav vokal je super za grave digger Quote
King Diamond Posted August 13, 2001 Author Report Posted August 13, 2001 izvinjavam se !prethodna a i ova poruka je od painkiller-a a ne diamonda..... posto koristimo isti komp... izvesna osoba zaboravi da proveri ko je trenutno ulogovan na yumetal...... he he Quote
RNA Posted August 13, 2001 Report Posted August 13, 2001 I ti si mi clan broj jedan i nazivas sebe "God of Metal"!? Prvi album Grave Diggera se zove "Heavy Metal Breakdown", a drugi "Witchhunter" i do sada nijedna pesma im se nije zvala The Grave Digger. sem toga, od njih ocekujem mnogo u buducnosti tim pre sto imaju jednog od najboljih nemackih gitarista u svojim redovima (Manni Schmidt,ex-Rage). Quote
Guardian OfThe Blind Posted August 14, 2001 Report Posted August 14, 2001 quote: Prvi poslao painkiller666: Grave Digger..... su bar meni savrseni.... Najbolje pesme su Clans are marching.. Bruice, MOrgan la Fey... Samo notice ( Quote
mungo Posted September 1, 2001 Report Posted September 1, 2001 Manni svira super. Ima svoj stil, nista slicno Lulisu. Cuo sam jednu pjesmu s The Grave Digger albuma, odlicno!!! I morate jih cut live. Jedan od najboljih koncerata ove godine na Wacken festivalu Quote
Invictus Posted March 5, 2002 Report Posted March 5, 2002 Grave Digger su velicanstveni, pogotovo vokal (probajte zamisliti nekog virstavca visokog nivoa da pjeva ono i shvaticete sta mislim). Zvuk gitare reze, a Excalibur je remek djelo. Quote
Damage Inc. Posted March 5, 2002 Report Posted March 5, 2002 Meni se najvise svidja album "Heart Of Darkness", iako na njemu Bolthendal ima nekako prigusen glas. Ali zato na "Excaliburu" odjekuje. Ne znam kakav im je ovaj novi album. Jos nisam nijednu pesmu cuo. Quote
painkiller666 Posted March 5, 2002 Report Posted March 5, 2002 hm meni se heart of darkness i nije nesto svideo.... ali su ostali fenomenalni... novi grave je super imam ga na mp3 zahvaljujuci Diamondu.... uh sto bih voleo ja da ih cujem uzivo Quote
ramoth Posted March 5, 2002 Report Posted March 5, 2002 uh sto bih voleo ja da ih cujem uzivo ...i ja :*(.......i njih i blind guardian.... bice valjda i toga Quote
Black Knight Posted March 6, 2002 Report Posted March 6, 2002 Meni je najgotivniji album Excalibur i The Grave Digger.Inace mnogo mi se svidja vokal.Genijalan je!!! Quote
painkiller666 Posted March 9, 2002 Report Posted March 9, 2002 neki zameraju na glasu..... a ja kazem da je za te pesme i potreban takav glas...... ko sto rekoh ranije.... glas bas odgovara tim pesmama Quote
Feanor Posted March 9, 2002 Report Posted March 9, 2002 Tunes of War i Excalibur su dobri albumi, ali prvi albumi mi se ne svidjaju. Quote
Dasdariel Posted March 9, 2002 Report Posted March 9, 2002 odlicni su da vokal je nesvakidasnji u najmanju ruku,Tunes of War mi se najvishe dopada,mada nisam pazljivo preslusao bash sve albume... Quote
painkiller666 Posted March 11, 2002 Report Posted March 11, 2002 evo ja sam se sad zaludeo za novi (upravo ga slusam ) pesme Son Of Evil, The gRave Digger, Spirits of the dead.. blago receno album j.ebe kevu Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 10, 2002 Report Posted April 10, 2002 evo ja sam se sad zaludeo za novi (upravo ga slusam ) pesme Son Of Evil, The gRave Digger, Spirits of the dead.. blago receno album j.ebe kevu I ja sam jega slusao ovaj slusam ga jops najace pesme na disku Grave Digger,Son of Evil, Raven itd.. Odlican album Quote
Recommended Posts