Totamealand Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Refleksno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Претпостављм да није био шутирао тројку или певао песму у којој се помиње број 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 A šta se raspravlja na čmaru, da nije problem što je Kris digao 3 prsta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 teske li su hrvatske nacionalne muke kad u gestici jednog nemcka prepoznaju srpstvo... sad je kris to sigurno zbog velikosrpske ideologije, da bi im pokvario koncert... inace i bif iz saxona i smir iz destructiona pokazuju tri prsta na sceni, pa sve "srbin do srbina"... mada kad sam pricao sa smirom znao je da je to srpsko, jer kaze da su dva puta bili u beogradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Moguće i da Chris ne pravi razliku između Srbije i Hrvatske. Ovi sa cmar.net kažu da je pravi Srbin, te da još samo fali da zapeva "Pevaj Srbijo". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Да је неки Србин, довукао би бенд овамо. Мада, била би добра фора да је то викнуо, чисто да се види реакција публике. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Ma jok, on je to zbog mene pokazivao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 meni je njihov koncert ovde pre par godina bio odlican, super setlista, mnogo mi se svideo i liberty or death album tako da mi je bas fino leglo sto je bilo dosta pesama sa njega, ova setlista mi je dosta neinteresantnija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Ta set lista od pre dve godine ima Morgane La Fey i Circle of Witches, ali nema pesme sa novog albuma, koji je neuporedivo bolji od Liberty or Death. I naravno, ovaj nastup je bio duži. A ja ne samo što više ne patim zbog toga što nisam bio na beogradskom koncertu, nego je ispalo bolje ovako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 koji je neuporedivo bolji od Liberty or Death kazes vredi preslusati novi album? ajde dajte neki link, al da nije promo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 http://rapidshare.com/files/175907003/2009...rtal_by_Jho.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 kazes vredi preslusati novi album? ajde dajte neki link, al da nije promo Svaki album Grave Digger-a treba preslušati nebrojeno puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 u je a ja bio u zabludi da mi se liberty mnogo vise svidja od novog, ali na srecu si ti tu da me uputis lepo sto je tebi bilo ok i sto ti nije krivo sto si propustio koncert u bgu ali kao sto rekoh meni je ovdasnji koncert bio odlican, samo baphomet mi je falio na setlisti da bila savrsena, naravno savrsena za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funeral Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) Nije nista posebno novi album,ali nije los. Edited February 10, 2009 by Funeral Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Dobro, onda je legitimno tvrditi da ni Diggeri uopšte nisu nešto posebno, da ni metal nije ništa posebno. Hajde da pređemo na Cecu, valjda će nam ona nadoknaditi kvalitet koji Diggeri, uprkos svem trudu, nisu dokazali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funeral Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Dobro, onda je legitimno tvrditi da ni Diggeri uopšte nisu nešto posebno, da ni metal nije ništa posebno. Hajde da pređemo na Cecu, valjda će nam ona nadoknaditi kvalitet koji Diggeri, uprkos svem trudu, nisu dokazali. Mislim u odnosu na prethodne albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 O tome i govorim. Diggeri su se ovoga puta potrudili da izdaju album koji će biti u rangu sa njihovim najboljim izdanjima, za razliku od prethodna dva prilično bleda albuma. Moj je utisak da su u tome više nego uspeli, sad što ima onih koji ne misle tako, šta se tu može. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) ЕДИТ: Sad sam tek video da je Grobodan pustio link... Sa će ja da vi presudim dal' valja, el jok, čas pos'o. Edited February 10, 2009 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 jesi li ti slep, eno ti link na vrhu strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Dobro, onda je legitimno tvrditi da ni Diggeri uopšte nisu nešto posebno, da ni metal nije ništa posebno. Hajde da pređemo na Cecu, valjda će nam ona nadoknaditi kvalitet koji Diggeri, uprkos svem trudu, nisu dokazali. Ti si zaista za lecenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 Ne bih voleo da me neko izleči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 axa ko zna kako bi reagovao da je neko rekao da je ballads of hangman los album, kad ovako reagujes za nista posebno nije mi bas jasno da ovo sto si ti izlupao moze nekom da padne na pamet a da nije u pitanju zezanje, ali ti si ocigledan primer da ima i takvih likova slazem se sa lemmy-jem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 (edited) potrudili se jesu, ali nije najbolji album, daleko od toga, nije bas jedan od onih albuma koje kad odslusas sedis posle pola sata i ne znas sta te je snaslno... kao sto je ekskalibur ali nije slab, ali mora da se preslusa jos par puta, da bih ocenio pravedno, ovo je prvi utisak Edited February 10, 2009 by The Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted February 10, 2009 Report Share Posted February 10, 2009 kad odslusas sedis posle pola sata i ne znas sta te je snaslno... kako volim taj osjecaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Svejedno, u vremenu kada fora postaje slušati razne Wolfove, Crystal Vipere i Twisted Tower Dire, meni jako prija da bend star skoro 30 godina napravi album kojim dokazuje da bez starca nema udarca i da se još uvek zna ko su profesori u heavy-ju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts