Grobodan Posted May 27, 2019 Report Posted May 27, 2019 Ja uzeo ovo opet da probam je andjelizator kaze da je iznenadjujuce dobar.... nista me ne radi. Izgleda da ne mogu da izbrisem razocarenje od onog exit nastupa. Btw sreca da su svirali pre novog, da ne moram da cujem Zombi ples uzivo. 1 Quote
Crusader87 Posted March 13, 2020 Report Posted March 13, 2020 Vec vidjeno, nista posebno... ali bolje od celog proslog albuma, po mom misljenju. Quote
Crusader87 Posted April 6, 2020 Report Posted April 6, 2020 Ok je uradjen ovaj video sa recima Sto vise slusam pesmu, ocekujem zanimljiv album, ide im ta tematika 🙂 Quote
Crusader87 Posted June 17, 2020 Report Posted June 17, 2020 Ako ima GD fanova a da nisu culi ovaj album - preporucujem... iznenadjujuce je dobar Quote
Angelystor Posted June 21, 2020 Report Posted June 21, 2020 Ne znam, ja ne mogu da ga preporučim jer je prevelika "Tunes Of War" kopija. Prva polovina albuma pogotovo baš beat by beat kopira album. Jeste bolje od prethodnih N albuma, ali je istovremeno iz ovog razloga užasno dosadno. 1 Quote
Grobodan Posted July 11, 2020 Report Posted July 11, 2020 Da, ima tu mnogo slicnosti, u Lions of the Sea kaze u jednom delu dark of the sun, Thousand Tears je odgovor na kraljicu Skota... that being said, meni je ovo najbolji album jos od Ballads vrlo lako. Pokazali su devedesetih da najbolje rade kad im das template po kom treba, a vodicu se principom bolje da lici na nesto nego ninasta kao nekoliko poslednjih. Povecana doza epike i power upliva njima uvek dobro stoji. Da se razumemo, kad se poredi sa Tunes ovo ne moze blizu ali s druge strane jeste dobar album i po meni bolji od Clans will rise again. Inace najavili su na fb da ce izbacivati novi album svake godine ako ovo stanje potraje tako da verujem da ce vrlo brzo usrati motku ovog pozitivnog momenta. 1 Quote
Grobodan Posted September 19, 2022 Report Posted September 19, 2022 On 7/11/2020 at 1:50 PM, Grobodan said: verujem da ce vrlo brzo usrati motku ovog pozitivnog momenta. I kao što sam predvideo, novi album već tu i težak prosek. Sad će opet tako da štancaju, možda nabodu još koji valjan pre nego što pocrkaju i to je to. Ne znam kome od njih samo pada na pamet da u ovoj fazi karijere toliko izdaju. Quote
Сале Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 18 hours ago, Grobodan said: Ne znam kome od njih samo pada na pamet da u ovoj fazi karijere toliko izdaju. Издавачкој кући, рецимо. Што важи и за већину бендова који носе само име а праве распадачке албуме, типа дистракшн, диму боргир, машин хед итд. Али увек ће бити оних die hard фанова који ће их слушати па макар прдели у микрофон. 1 Quote
dAdAiSt Posted September 20, 2022 Report Posted September 20, 2022 Što jes, to jes. Symbol nisam preslušao, kako zvuči? 1 Quote
Crusader87 Posted September 21, 2022 Report Posted September 21, 2022 Inace, i dalje mnogo volim odredjenu fazu GD-a (90-te), kao i vecina. Ima nesto da mi se svidelo i u ovom milenijumu :), ali realno se slazem sa vama, da je sve na istu foru i da se album snima lagano, bez cimanja, ofrlje i to je to. Jeste da sam imao periode, pa sam se mozda vise odusevljavao na nove pesme u poslednjih par godina, nego sto je to bilo realno, ali sam samo jednom preslusao ovaj CD, jedino su mi se 2 stvari svidele: naslovna i Grace of God. Da bas nemam sta drugo da slusam, mozda bih mu dao jos par sansi... Quote
Сале Posted September 21, 2022 Report Posted September 21, 2022 Наравно да је фаза док је Уве био у бенду најбоља и најкреативнија. Од кад је он отишао нису нешто вредни праћења. Изузетак су онај истоимени grave digger, rheingold и евентуално онај return of the reaper. Ово остало убија колко је досадно. 1 Quote
HEFEST Posted September 26, 2022 Report Posted September 26, 2022 On 9/19/2022 at 10:31 PM, Grobodan said: Sad će opet tako da štancaju, možda nabodu još koji valjan pre nego što pocrkaju i to je to. Neće oni skorije. Veguni su i živeće sto godina. Bar oni tako misle. 1 Quote
Dinarski Ratnik Posted March 6, 2023 Report Posted March 6, 2023 Primjetio sam isto kad sam slušao album. Bend već dugo vremena nema nimalo kreativnosti. 1 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted July 18 Report Posted July 18 On 3/6/2023 at 6:44 PM, Dinarski Ratnik said: Primjetio sam isto kad sam slušao album. Bend već dugo vremena nema nimalo kreativnosti. S obzirom da su izdali vise od 20 albuma,i desetak ep-a i ne cudi me sto je tako. 2 Quote
Najtmerinjo Najgori Posted October 15 Report Posted October 15 Ne predaju se... novi album najavljen za januar sledece godine... 😆 1 Quote
Recommended Posts