Grobodan Posted Sunday at 11:21 PM Report Posted Sunday at 11:21 PM Pa uzeli su mlađeg gitaristu, ex Orden Ogan, koji je uneo pomalo živine u rifovanje i zvuk ali to je otprilike to. S druge strane imamo izgleda AI omot, ingeniozne stihove kao '' money for nothing death for free '' (kako se pre niko nije setio ovog zaista) i krindž pljuvanje po Trampu u spotu To bi bilo to, još jedan za brz zaborav. Mada ko zna, možda ih trgne ovaj mladunac, do sad sam ih otpisao više puta i vraćali su se. 1 Quote
HEFEST Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago Većina Nemaca su pravi liberalni imbecili koji su u smrtnom strahu od zdravog razuma. Jedni od retkih normalnih su braćale iz Heloweena i Gamma Raya i zato ih još više volem. Deris se odselio iz Nemačke jer nije više mogao da podnese debile oko sebe i živi na Tenerifima, bole ga tuki. 1 3 Quote
Grobodan Posted 19 hours ago Report Posted 19 hours ago Mene je recimo razočarao Piet Sieckl, pravi onaj libtard s klasičnim nemačkim guilt kompleksom. Ali to je svakako nebitno, nećemo se družiti. Quote
Kumodraski Vo Posted 19 hours ago Report Posted 19 hours ago Ma to je pitanje koliko stvarno imaju guilt a koliko je to pr taktika. Nije da sam citao intervjue, ali meni ovako uzivo ne deluje da je njima stvarno nesto kao krivo sto kaze Kiki sedi i cori te da vidi da nisi neki lopov. A mozda je i do nas, nismo ni mi cvecke.. Omot je bas ai sranje, vidi se u pozadini kako iz grane rastu krila i sl.. Quote
HUMAN Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago 12 hours ago, HEFEST said: Većina Nemaca su pravi liberalni imbecili koji su u smrtnom strahu od zdravog razuma. Jedni od retkih normalnih su braćale iz Heloweena i Gamma Raya i zato ih još više volem. Deris se odselio iz Nemačke jer nije više mogao da podnese debile oko sebe i živi na Tenerifima, bole ga tuki. Ma dovešće njih ameri sad u red, mojne brineš.. jbg kad rusi nisu uspeli, tu je ujka sem! Quote
Recommended Posts