Lady in Black Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Cuti mama Spot za Tunes of War- Cuti ti, klinac! Nisam videla nijedan njihov spot Quote
Black Knight Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Meni je pesma omiljena, pre svega, zbog sjajnog teksta u kom su, u par recenica, opisani muslimanski ekstremisti i gluposti koje rade "zbog vere" Licno to ne bi nazvao glupostima. Ipak nisu oni jedini koji cine razne stvari zbog onoga u sta veruju. Ima mnogo toga reci na ovu temu tako da bolje da se otvori posebna tema za ovo da ne gusimo topic. Iskreno spot Tunes Of War je meni ok jer su prikazani prelepi predeli ali smesno izgleda ekipa.U svakom slucaju koliko god delovali smesno extra su. Quote
Lady in Black Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Ne moramo ni da otvaramo temu, mozemo uzivo da diskutujemo o datom pitanju (cimam te ovih dana) Ja sam tek sad provalila da nisam cula poslednji album The Last Supper. Kakav je? ps. Videh u Mordoru, pre neki dan, original Excalibur - kako sjajno omot izgleda (<-- mada meni ovaj smajli izgleda kao da spava...) Quote
Grobodan Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ne znam da li je neko pomenuo,ali 25.10.izlazi dupli live album: Tracklist Passion (Intro) The Last Supper Desert Rose The Grave Dance Shoot Her Down The Reaper Paradise Excalibur The House Circle Of Witches Valhalla Son Of Evil The Battle Of Bannockburn The Curse Of Jaques Grave In The No Man´s Land Yesterday Morgana Lefay Symphony Of Death Witchhunter The Dark Of The Sun Knights Of The Cross Twilights Of The Gods Rebellion The Grave Digger Rheingold The Round Table Heavy Metal Breakdown Quote
Black Knight Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Niko nije pomenuo, hvala na obavestenju care. To se mora skinuti podhitno hehehehe. Jeco taj smajli izgleda ko da mu je neko nabio stap u dupe. Ajde cimaj ovih dana pa da diskutujemo o datom pitanju Quote
Narsil Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 potrebno:Tunes of Wacken na dvx! javite se na pp! Quote
Narsil Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 e super ajd se dogovorimo! koliko para? Quote
Black Knight Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Naravno , dzabaka odnosno samo prazan disk hehehe. Quote
Narsil Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 e vidis to je vec malecki problem!nisam from Bg! Quote
Lady in Black Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 (edited) Ne da je malecki nego... Edited October 14, 2005 by Lady in Black Quote
Black Knight Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Znam to si mi vec rekao jer si me cimao i za Guardiane. Dogovoricemo se nekako. Meni je trenutno frka da saljem diskove je bi ga Quote
Narsil Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 a jel ti frka da narezes pa da ti ja dam prazne diskove na sajmu knjiga ako ides!? Quote
Black Knight Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Aj cimaj me na pp da se dogovorimo , ja ne znam ni kad vise pada taj sajam knjiga. Quote
Angelystor Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Jel ga imas mozda? Live At Wacken je bio odlican..publika neverovatna...nadam se da ce i ovaj da bude dobar.. Morgane Le Fay Quote
Zagrivuk Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 "Knights Of The Cross" "The Curse Of Jacques" You say that we sold our soul to the devil, that we're out of control Your torture my brothers, torture my sisters, kill all friends You say that we worship a god, like a cat, a devil in disguise You execute my family, steal their breath, and burn them till death I'm burning, I'm dying, I'm burning, I'm dying, Oh Lord, won't you help me I'm burning, I'm dying, When I feel my end is near When I feel the reaper's here Crackling fire I can hear When I feel my end is near When I feel the reaper's here I watch the demons Dancing round my tears I'm innocent - it's not true I never prayed We will all be treated the same way at Doomsday I curse Pope and King - you won't make it another year The Last Judgement will decide who was wrong or who was right Quote
The Watchtower Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Jel ga imas mozda? Live At Wacken je bio odlican..publika neverovatna...nadam se da ce i ovaj da bude dobar.. Morgane Le Fay nemam ga. mada me cudi sto ga nema na netu! Quote
Belaj Lama Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 malo izbor pjesama iznenadjuje. sto je dobro,ima pjesame koje nisu na tunes of wacken.super!! moram nabaviti taj live,ali u banja luci je to malo teze... kad neko preslusa to,nek obavezno napise utiske. nek ne stedi na rijecima(pohvalama,nadam se). Quote
Grobodan Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Nabavio sam,preslusao sam,zadovoljan sam veoma. Koliko cujem,sniman je u Sao Paolu,na znam koliko je ljudi bilo,ali bili su mnogo glasni ,pevaju,urlaju,izgleda da je bilo ludo.Zvuk je standardno dobar(ko zna koliko se to studijski budzilo,ali necemo cepidlaciti),bend normalno super usviran,cini mi se cak da je Chris bolje otpevao neke pesme npr.Last Supper,nego na albumu.Izbor pesama mi je totalno OK,mada je pored onolike i onakve diskografije tesko pogresiti,highlight je za mene Battle of Bannockburn i Valhalla. Nisam slusao Tunes of Wacken,pa ne mogu da da dam neko poredjenje,ali ovo je zaista dobar Live album.Nabaviti obavezno. Quote
Narsil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Nisam slusao Tunes of Wacken,pa ne mogu da da dam neko poredjenje,ali ovo je zaista dobar Live album.Nabaviti obavezno. Pa ce da nabavimo, a sto se tice tunes of WACKEN Quote
Grobodan Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Naleteh negde na netu(ne mogu da se setim gde)da ce sledeci album imati za temu jebenog GOSPODARA PRSTENOVA! Zna li neko nesto o tome,ili ljudi seru? Quote
Angelystor Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Ja nishta ne znam, but IMHO - Bull-shit Quote
bradati_simce Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Naleteh negde na netu(ne mogu da se setim gde)da ce sledeci album imati za temu jebenog GOSPODARA PRSTENOVA! Zna li neko nesto o tome,ili ljudi seru? sasvim moguce...nista me ne bi cudilo... radili su u kamelot-exalibur-artur-merlin fazonu, zatim i skotskom fazonu, krstaskim ratovima... nista neobicno a i bas bi voleo to da cujem Quote
Angelystor Posted February 12, 2006 Report Posted February 12, 2006 Meni bi vishe bilo zanimljivo Harry Potter da odrade LOTR je preisfuran... Quote
Recommended Posts