Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj EP vala stvarno nista narocito nije,ako album bude u fazonu Reapers dance,bice jos grdji od Last Supper koji mi je osrednje legao,narocito posle fantasticnog Rheingolda.

Posted

"Last Supper" je dobar album, ne znam sto ti se nije svideo. Nisam jos cuo EP, ali sam skeptik prema Grave Digger EP-ima.

Posted

Slazem se sa Graveom...al nadam se da nece da probaju da urade neki album u fazonu GD iz 80tih..ne da je to nesto lost materijal..nego bi im to bilo bespotrebno..

LS mi je najslabiji GD album od reoformljenja..

Posted (edited)

Nisam ja rekao da je los, ali zamisli takav omot koji je slikao Andreas Marschall na primer.

Edited by RNA
Posted

THERION/GRAVE DIGGER

! VEOMA VAZNO OBAVESTENJE !

Karte za ovaj koncert su od danas u prodaji !

Za sada ih ima samo u Felix-u ! Kao sto znate limitiran je broj karata na 1000 zbog kapaciteta SKC-a ! Interesovanje je preveliko ( kao I za Blind Guardian koncert ) tako da nemojte propustiti priliku da kupite karte !

-Cena : 2000din

Za fanove GRAVE DIGGER-a ! Posaljite listu pesama koje bi zeleli da vidite I cujete na sledece mailove(posaljite na oba maila ! ) :

[email protected] ; [email protected] ,

mozete osvojiti meet & greet sa bendom ! I naravno ne zaboravite da u subjectu maila stavite : Grave Digger 05.februar 2007 – Serbia !

! VEOMA VAZNO OBAVESTENJE !

Posted

U do jaja to za spisak pesama! Al bre sto ste sad pustile karte jebote.Mnogo je rano. Sto bre bar niste sacekali jos msesec dana il taj neki fazon

Inace meni se omot skroz svidja al i dalje ne mogu nadjem taj album na netu :no:

Posted

Nisam ja rekao da je los, ali zamisli takav omot koji je slikao Andreas Marschall na primer.

Ne ne to je ok da je on na primer slikao ali sam bio razumeo da ti se bas i ne svidja, a stvarno nije lose iako je mnogo kompjuterski omot...jbga permutacija...

WTF????? Sto karte toliko rano?!?!?! :angry:

Posted

Pa sta ockujete ljudi...setite se kada su pustene karte za Guardiane...

Sto se tice omota vise volim crtane omote tako da mi ovaj novi nije nesto posebno...

Cryptopsy mi se svidja na neku fintu...svidja mi se koncepcija...