Angelystor Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Heh, ako se malo bolje proracunas do koncerta je ostalo samo 2ipo meseca ! Nemoj to da zaboravis pocetak februara je u pitanju ! Vader je za manje od mesec dana, a karte jos nisu u prodaji.. Quote
Black desire Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Nadam se da ce Grave Digger (Ozbiljni Kopac), da svira prvi... Quote
StarbreakeR Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Heh...pa ce onda ostati samo 20 coveka na Therionu... Quote
MegaDex Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 offtopic:kaze se 20 ljudi ne 20 coveka :) zezam se nego sumnjam da ce svi otici za therion ipak i oni imaju neke fanove :) Quote
RNA Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Zapravo, ja cak mislim da ce vecina ljudi doci da vidi Therion. Tacnije, do sada, osim ovde, nisam cuo nikoga ko je rekao da ce ici na Grave Digger. A i ta kombinacija Grave Digger/Therion mi je mnogo cudna! Quote
Grobodan Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Ma brate,sa mnom dolazi 5 ljudi koji uopste ne slusaju metal,ali vole therion,za digger nisu nikad ni culi,a kamoli sta vise... Quote
StarbreakeR Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Ma znam bre ljudi, nego se vec nekoliko dana vodi polemika ovde kod nas kako prvo treba da svira Grave Digger...i mnoooooooogo me nerviraju ti ljudi(tu si Black!!!)...koj kurac mi je bitno ko ce da svira prvi, sta jel ces da se ubijes ako moras da slusas GD...ako prvo svira Therion, na GD ce da ostane, obrnuto od onog sto rekoh, oko 200 coveka, ali makar nece biti jebenih Hatera, zbog kojih ce ovaj koncert, pricam, biti upropascen!!!!!! Idete da gledate metal koncert, ako mogu da se bendovi sloze, pa i zajedno idu na turneju,a njihovi fanovi ne mogu...bullshit! I tako vec mesecima slusam takve haterske poruke od vecine koji idu...pa na kraju cu da ga zajebem i odem na HammerFall gde niko nikog ne mrzi...(ali ipak moram da vidim Sabaton) Quote
Angelystor Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Zapravo, ja cak mislim da ce vecina ljudi doci da vidi Therion. Tacnije, do sada, osim ovde, nisam cuo nikoga ko je rekao da ce ici na Grave Digger. A i ta kombinacija Grave Digger/Therion mi je mnogo cudna! To sam i ja zapazio takodje, barem po reakcijama na legacy forumu, a i ovde. Iskreno, ne bi me chudilo da ispadne Destruction/Cmass situacija...tj. da na drugom bendu ostane duplo manje ljudi, a kako se chini, ako Therion izadje prvi, a GD drugi, uopste nije nerealno da se to desi.. Ja dolazim zbog oba, ali iskreno, da Therion dolazi sam, mozda ne bih i doshao Quote
WoI Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Ma brate,sa mnom dolazi 5 ljudi koji uopste ne slusaju metal,ali vole therion,za digger nisu nikad ni culi,a kamoli sta vise... komso uglavnom nas dvoje doalzim i zbog GD i Therion tako da ima se rasturimo ko svinje Quote
Prisoner of Dreams Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 bas slusam promo novog GD - Liberty or Death. i uopste nije los. uopste nije los... Quote
RNA Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 To sam i ja zapazio takodje, barem po reakcijama na legacy forumu, a i ovde. Iskreno, ne bi me chudilo da ispadne Destruction/Cmass situacija...tj. da na drugom bendu ostane duplo manje ljudi, a kako se chini, ako Therion izadje prvi, a GD drugi, uopste nije nerealno da se to desi.. Ne da nije nerealno, vec je vise nego izvesno. Sad, na Legacy forum ne zalazim, ali verujem da je tako. Tesko mi je malo da zamislim samostalan Grave Digger ili Running Wild koncert u Srbiji. Bili bi velicine maksimalno kao Tankard. Quote
Angelystor Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 To jest realno, ali smeta li kome od ljudi koji stvarno zele da vide oba ta benda? Ja iskreno ne bih bio ni svestan da je bilo malo ljudi na Cmassu da se nisam obrtao..bio sam u prvom redu, bangovao i pevao sa drugarom i bilo mi je extra. I nadam se da kockice padnu kako treba pa da budem i na Grave Diggeru i da mi isto tako bude lepo, a ko zna, mozda nekad i na RWu. Quote
crusader84 Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Je*o majku! Koim magijama ja da skupim za sve ove 'certe pojma nemam! Vidim da će opet da radi 202-jka! Quote
WoI Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Digger je za picke Sabaton je za prave ljude Quote
MegaDex Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 e ako ti je ovo bilo za temu na kojoj sam i jawarnovan ondak je urnebesno Quote
MegaDex Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 pa na temi sto onaj bot otvori Quote
Tempus Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Necu da smaram jer sam procitao same dve prve strane ovog topika, ali nemogu da verujem da na te dve strane niko nije pomenuo ALBUM THE REAPER!!!!!! Moj omiljeni, najbolji i najjaci Quote
RNA Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Nisi jedini. Mislim, licno ga ne smatram naboljim, ali tu je negde u vrhu. Quote
Black desire Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Ma idemo na metal koncert...samo da ponesem srpski lek, tj. bitak bica, tj. apejron, tj. rakiju...i to ima da mi bude najbolji konc. u zivotu, ustvari nece, al nema veze... Quote
RNA Posted November 22, 2006 Report Posted November 22, 2006 Znas li i sam sta si hteo reci ovim poslednjim? Quote
Recommended Posts