RNA Posted April 10, 2002 Report Posted April 10, 2002 Ja sam vam rekao da je album super. Jos sam vam napomenuo i da Mani Smit ubija onu mucnu gitaru. Zali Boze sto je ikad otisao iz Rage. Ko je slusao "Secrets In A Weird World", a narocito pesmu "Invisible Horizons", znace nasta mislim. Quote
nazgaroth Posted April 15, 2002 Report Posted April 15, 2002 ma bre bolji su i od manowara i od gamma raya bar 100 puta. nego, sto njih nema na glasanju za naj power bend knights of the cross tunes of war symphony of death Quote
Trooper Posted April 20, 2002 Report Posted April 20, 2002 BUUUUUUUAAAAHHHH, ubicu se !!! Dok sam bio u Berlinu pravili su koncert i ja nisam mogao da idem jer ne znam jebeni nemacki NATO jezik, a nisam imao ni sa kim da idem !!!! i da, Painkilleru, jebao te tvoj Tunes od war !!! pored cele svoje kolekcije koju sam imao dok sam bio u Deutchland, ja sam svaki dan po ceo dan slusao samo "Tunes of War". Sve sto mogu da kazem za Grave Diggera jeste: FENOMENALNI SU !!!! Quote
Trooper Posted April 23, 2002 Report Posted April 23, 2002 Koja vam je najbolja pesma od Grobara??? Ubedljivo najbolja pesma je "Rebellion (The Clans Are Marching)" , valjda sam dobro napisao Quote
painkiller666 Posted April 23, 2002 Report Posted April 23, 2002 mislim da cete se sloziti svi da su najbolja ova tri album Excalibur, Tunes, Knights e sad.. najbolje pesme na njima su 11, 7, 5 ali na svakom je taj slucaj.... 7 pesma su super balade... 11 nesto malo jace ali fenomenalno.. i 5 je obicno jaca al ne najaca pesma na albumu.. obicno je 2 najenergicnije... govorio sam po brojevima pesama jer mi je to bilo zanimljivo da je uvek tako bar na ova tri albuma... zar ne? Quote
Black Knight Posted April 23, 2002 Report Posted April 23, 2002 Slazem se sa tobom Painkiller666,stvarno je zanimljivo da su na istim brojevima slicne pesmice.Inace izabrao si bas jedne od najacih pesama koje imaju. Quote
Sinstrel Posted April 24, 2002 Report Posted April 24, 2002 Grave Digger je sjajan bend... vokal mi se veoma svidja a da ne pricamo o svirci... 8) ... toliko! Quote
painkiller666 Posted April 24, 2002 Report Posted April 24, 2002 pa naravno....nisam dzaba zaludjen za njih Quote
Black Knight Posted April 24, 2002 Report Posted April 24, 2002 painkiller666 je napisao pa naravno....nisam dzaba zaludjen za njih Nisi jedini,a i Trooper se lozi na Grobare pogotovo na Tunes of War,pitaj ga!!!Inace fenomenalni su!!! Quote
Trooper Posted April 27, 2002 Report Posted April 27, 2002 painkiller666 je napisao pa naravno....nisam dzaba zaludjen za njih Nisi jedini,a i Trooper se lozi na Grobare pogotovo na Tunes of War,pitaj ga!!! Jebiga, sta da radim kad su mnogo dobri Quote
Arch Stanton Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Tunes of War je odlican album Quote
Hamsun Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Ja imam "Excalibur" na originalu i jos 2 albuma .... Bio je jos jedan originalni CD da se kupi u Pg,ali ga neko maznuo.... Quote
Hamsun Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Zaboravih da kazem nesto.... GRAVE DIGGER RULES!!!!!!!!!!!!!!! Quote
painkiller666 Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 GRAVE DIGGER RASTURA!!!! inache imam originale Grave Digger, Excalibur, Tunes Of War, Knights Of The Cross a: Quote
painkiller666 Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 GRAVE DIGGER RASTURA!!!! inache imam originale Grave Digger, Excalibur, Tunes Of War, Knights Of The Cross a: e da imam i Heart of Darkness original naravno Quote
Hamsun Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 GRAVE DIGGER RASTURA!!!!inache imam originale Grave Digger, Excalibur, Tunes Of War, Knights Of The Cross a: e da imam i Heart of Darkness original naravno Dje zivis?Da te opljackam Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 BK (heheheheheh Black Knight), sto ti se nesvidja Keeper Of The Holy Grail?!?!? Tako nesto si napisao u onoj recenziji za scissors... meni je ta pesma najjaca sa tog albuma... Quote
Eurinoma Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Od njih imam samo Grave Digger i mnogo mi se svidja. Imaju i odlican sajt. Quote
Midnight Madness Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Ja imam Tunes Of War, Grave Digger, Knights Of The Cross, Excalibur and Heart Of Darkness.... i ubedljivo najbolji album je KINGHTS OF THE CROSS... pa zatim Tunes of war and Grave Digger... ostali... manje-vise a: Quote
Lorienne Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 "]BK (heheheheheh Black Knight), sto ti se nesvidja Keeper Of The Holy Grail?!?!?Tako nesto si napisao u onoj recenziji za scissors... meni je ta pesma najjaca sa tog albuma... Ah, ta pesma je cisto zlo...prosto te hvata neka jeza dok je slusas. Obozavam je! Quote
Black Knight Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 "]BK (heheheheheh Black Knight), sto ti se nesvidja Keeper Of The Holy Grail?!?!?Tako nesto si napisao u onoj recenziji za scissors... meni je ta pesma najjaca sa tog albuma... Ne znam jednostavno me smara. Ipak sam lepo rekao da meni nije omiljena. Nekako mi se nije svidela na prvo slusanje i onda ne mogu da je svarim , ali ima dobar text. Quote
Black Knight Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Ja imam Tunes Of War, Grave Digger, Knights Of The Cross, Excalibur and Heart Of Darkness.... i ubedljivo najbolji album je KINGHTS OF THE CROSS... pa zatim Tunes of war and Grave Digger... ostali... manje-vise a: Komsinica zna sta valja. Knights Of The Cross RULAAAAAAAAAAAAA. Quote
Black Knight Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Zaboravih da pomenem da kada kupite original Knights of the Cross imate jako zanimljivu i manje-vise istinitu pricu negde na sredini one knjizice sto dobijete gde su textovi pesama. Ako vas zanima nije mi problem da prekucam pa da vidite??? Aj javite ako vas zanima. Quote
Black Knight Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 "]BK (heheheheheh Black Knight), sto ti se nesvidja Keeper Of The Holy Grail?!?!?Tako nesto si napisao u onoj recenziji za scissors... meni je ta pesma najjaca sa tog albuma... Ah, ta pesma je cisto zlo...prosto te hvata neka jeza dok je slusas. Obozavam je! To te hvata jeza od hladnoce Quote
Recommended Posts