Grobodan Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Prince, ne falim se uvek, samo kad zabodem nesto do jaja dobro... Moras jos mnogo diskova da kupis da speres ljagu sa sebe, hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Pa, idem ka tome. Što više para, više će biti i diskova. Idem na to da kupujem svoje omiljene albume, a usput i još neke, kad mi se ukažu dobra izdanja po povoljnim cenama. Od Digger-a bih rado imao i Tunes of War, Excalibur, The Grave Digger i Rheingold. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Sto vise para bolji provod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ono za plocu sam rekao sarkasticno. Ja sam ionako istine ovoga benda spoznao (kao i vecine kvltova) sa old school kaseta. Medij je poprilicno nebitan. Bend volis ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ono za plocu sam rekao sarkasticno. Ja sam ionako istine ovoga benda spoznao (kao i vecine kvltova) sa old school kaseta. Medij je poprilicno nebitan. Bend volis ili ne. :rockdevil: :pivopije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 i bre kasete, od kad nisam video kasetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 teško ih je i videti a kamoli čuti. i ja sam se upoznao sa diggerima preko kaseta, reaper - snimak s ploče, tdk sax 90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 13, 2008 Report Share Posted March 13, 2008 Ко бре има то на плочи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Gledao sam 25 to Live. Ono je fenomenalno, čak 27 pesama! Sad mi i nije tako žao što ih nisam video prošle godine sa onom kratkom set listom. Valjda će ih dovesti ovde kad budu slavili 30 godina postojanja. Ima li neko link za Symphony of Death EP, pošto to ne mogu nigde da nađem? Na 25 to Live su svirali i pesmu Shoot Her Down. Ona je snimljena kao singl 1984, nemam je, a ne bi bilo loše ni za nju da nađem neki link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Шта да ти радим, ја је имам на плочи као сингл. А веруј ми, ни са оном кратком сет листом концерт је био закон. Ни на једном концерту пре ни после нисам толико држао руке у ваздуху. И вид' лепоте... јој. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Prince, kiselo grozdje, a? Bili su vrh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Ma kakvo grožđe, nego onakav koncert sa 27 pesama treba videti. Album The Reaper sam mogao da kupim na disku, ali neću, jer ima boljih. Posle Knights of the Cross tražim Excalibur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) Мени она плоча измакла за 10 јебених секунди. Како сам испиздео! Edited March 30, 2008 by RNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Eeee... ali koncert....whow... Rno nisi drzao ruke u visu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Ja bih na svakom koncertu držao ruke u vazduhu sve vreme, ali ne smem, jer onda ostavljam džepove nezaštićenim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Eeee... ali koncert....whow... Rno nisi drzao ruke u visu Не лажи, као да си па мене гледала све време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 opaki su uzivo... jos od kako im se prikljuchio drugi gitarista... ma milina^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Гледао си их са Тилом Херманом? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Tilo je odlican gitarista ali ja vise gotivim Manija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Мени су вала у истом рангу, с тим што је Мани вероватно бољи техничар, с обзиром шта је све свирао у Rage. Али, није Тило заменио Манија и очекујем освежење у прављењу песама, као и пунији звук на свиркама. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Гледао си их са Тилом Херманом? bila je svirka za pamcenje 2. Novembar 2007... mislim da imam i slike negde Мени су вала у истом рангу, с тим што је Мани вероватно бољи техничар, с обзиром шта је све свирао у Rage. Али, није Тило заменио Манија и очекујем освежење у прављењу песама, као и пунији звук на свиркама. bash na to mislim, znachi,... zvuk kao sa albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ma cela postava Diggera se menjala, jedino je pevac ostao od pocetka (i dobro klavijature su dobili 1999.godine) i od tada je i Hans sa njima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ханс Каценбург је дуже са њима, откад имају и ону смрт на сликама, а мислим да је то барем од "Knights Of The Cross". Поред њега, још најдужи стаж имају Штефан Арнолд (бубњар, од "Tunes Of War") и Јенс Бекер (басиста, од "Knights Of The Cross"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Definitivno je bio s njima na Knights of the Cross, za pre toga ne znam, a Reaper-a na slikama imaju još od albuma The Reaper. Mene zanima ima li neko sliku tog klavijaturiste ili se uvek pojavljuje onako maskiran? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Потражи слику са последњег албума, од њега је почео да се показује и без маске. Сад на последњој турнеји је био демаскиран, видео се скроз кад је свирао у БГ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts