lemmy sixx Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 grave in the no mans land E ta pesma kida. Link za Pray singl http://rapidshare.com/files/156235273/Grav...rtal_by_Jho.rar Ako ima Motorhead obrada,ovo ce da se skida danas- Quote
Bata Trokrilni Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Za one koji ne prate berzu, evo linka ka njoj: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=39745 Prodajem, dakle, CD Knights of the Cross, s obzirom da imam duplikat. Quote
Angelystor Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 lemmy@ Pa je l' ga skide? Ballad Of A Hangman Ja ne znam da li je ovo do adicije Hermana u GD prichu, ali evo nam josh jedne fantastichne pesme! Jedva prokleto chekam album Quote
Grobodan Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Dobra ova nova pjesma Ala je Kris ruzan, sunce ti jebem. Quote
:matija Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Dobra pesma, sad se jos vise ocekuje album. Quote
Bata Trokrilni Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Pesma je odlična, jedva čekam album, ali daj neka neko kupi od mene Knights of the Cross. Ja kad sam ga kupio bio je prste da poližeš, ne bih ga ni prodavao, da nisam uzeo duplikat pre neki dan u okviru Medieval Trilogy. Quote
RNA Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Ala je Kris ruzan, sunce ti jebem. А кад је он био леп? Али, како је Тило Херман смешан с кратком косом. Quote
lemmy sixx Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 lemmy@ Pa je l' ga skide? Ma nisam,zaboravio sam.Stavicu ga sada. Quote
Bata Trokrilni Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Već postavljan, i na ovoj i na temi o koncertu. Quote
Grobodan Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Novi album, ali sa voiceover-om, ako je neko nestrpljiv. http://rapidshare.com/files/167947067/GD_m...tal.ru.rar.html Quote
:matija Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 AAA, jebes voiceover, ja cekam final verziju. Quote
Bata Trokrilni Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Ma kakav voiceover, po jednom se u svakoj pesmi javlja i ne utiče uopšte. Ovo je fantastičan album! Po žestini i brzini uporediv sa The Grave Digger, rokačina od prve do poslednje pesme, melodije da se naježiš! Ne bih uopšte o najboljim pesmama, sve su najbolje! Ovakav se album guta u jednom dahu i izaziva želju za novim i novim preslušavanjem! Nego, ko peva ženski vokal na pesmi Lonely the Innocence Dies? Po glasu mi liči da je Veronica iz Benedictum-a, ali ne mogu da budem siguran, nisam našao taj podatak nigde. Pesma je, uzgred, strašna! Quote
Bata Trokrilni Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 U stvari, ne znam ko bi drugi mogao da bude, niko nema tako unikatan glas kao ona. Koliko se sećam, Grave Digger i Benedistum je trebalo da idu na neku zajedničku turneju, ne znam da li je do nje i došlo, uglavnom znaju se, tako da me uopšte ne čudi ako je to zaista Veronica Freeman. Quote
RNA Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 (edited) Пази, преплитали су се они на више нивоа, не само што се турнеје тиче. Ако се не варам, Крисова менаџмент кућа "Flying Dolphin" им је у почетку радила менаџмент, а као последица тога су и издали првенац за исту издавачку кућу на којој је и Grave Digger тада био, тј. Locomotive Records. Зато не треба да чуди што су имали планове за заједничку турнеју, али су се изјаловили. Edited November 27, 2008 by RNA Quote
Bata Trokrilni Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Pesma je jedina balada na albumu (mada bi je neko možda ocenio kao polubaladu) i rekao bih jedna od najboljih balada koju je Grave Digger ikad snimio. Quote
Bata Trokrilni Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ne mogu da prestanem da slušam ovaj album. Savršenstvo! Quote
RNA Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Могао би да започнеш "дијалог" сам са собом како ти се сад свиђа ова песма, а онда даш аргументе за неку другу. Quote
Grobodan Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 E jebote Bosko, sto mu upade u monolog Quote
RNA Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 А и ти, сад си ми набацио грижу савести... ево, стидим се. Quote
Bata Trokrilni Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Ćutite, ja sam ovde veći fan Digger-a od vas, iako ga slušam kraće nego vi. Dokazaću to time što ću da odem u Zagreb na koncert, makar i sam, ako niko od vas neće sa mnom. Quote
RNA Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 И то доказујеш тако што водиш монолог на теми? То је прави дух! Quote
Bata Trokrilni Posted November 29, 2008 Report Posted November 29, 2008 Pa kad niko neće da presluša album i prokomentariše sa mnom. Slušaju neke tamo Gojire i Mešuge. Zato čekam vas koji slušate Digger. Quote
Recommended Posts