painkiller666 Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 ja imam originalche KOC i jeste najbolji a pesma je Fanatic assassins ! jebe kevu mada cela istorijsa trilogija (Excalibur, Knights of the cross, Tunes of War) rastura a: tu je naravno i novi Grave Digger dok mi se heart of darkness ne svidja preterano ...dodushe nisam ga puno preslusavao....War Games nije losh... u svakom slucaju TOGETHER WE STAND WITH STEEL IN OUR HANDS FIGHTING FOREVER, FOREVER WE STAND! Quote
Black Knight Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 ja imam originalche KOCi jeste najbolji a pesma je Fanatic assassins ! jebe kevu mada cela istorijsa trilogija (Excalibur, Knights of the cross, Tunes of War) rastura a: tu je naravno i novi Grave Digger dok mi se heart of darkness ne svidja preterano ...dodushe nisam ga puno preslusavao....War Games nije losh... u svakom slucaju TOGETHER WE STAND WITH STEEL IN OUR HANDS FIGHTING FOREVER, FOREVER WE STAND! Il si procitao na sredini onu kratku pricu vezano za Templare??? Fantaic Assassins jebe kevu prijatelju. Slazem se sa tobom 101 posto. Preslusaj Heart Of Darkness jos malo ,nije toliko los. Inace i The Reaper je mnogo dobar album. Ali mislim da bi im najvise odgovaralo da kao sto si rekao obradjuju samo ove istorijske dogadjaje jer ti albumi su im najbolji. Quote
Lorienne Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 "]BK (heheheheheh Black Knight), sto ti se nesvidja Keeper Of The Holy Grail?!?!?Tako nesto si napisao u onoj recenziji za scissors... meni je ta pesma najjaca sa tog albuma... Ah, ta pesma je cisto zlo...prosto te hvata neka jeza dok je slusas. Obozavam je! To te hvata jeza od hladnoce Pa nisam rekla da je trenutno slusam Quote
Black Knight Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Ivana pa nisam ni rekao da je trenutno slusas ali kad si je slusala bilo ti je sigurno hladno he,he,he,heh,e,he,he,he Quote
Lorienne Posted September 28, 2002 Report Posted September 28, 2002 Ivana pa nisam ni rekao da je trenutno slusas ali kad si je slusala bilo ti je sigurno hladno he,he,he,heh,e,he,he,he A ha, ha, ha...very funny :x Quote
Black Knight Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Ivana pa nisam ni rekao da je trenutno slusas ali kad si je slusala bilo ti je sigurno hladno he,he,he,heh,e,he,he,he A ha, ha, ha...very funny :x :? :? :? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 "]BK (heheheheheh Black Knight), sto ti se nesvidja Keeper Of The Holy Grail?!?!?Tako nesto si napisao u onoj recenziji za scissors... meni je ta pesma najjaca sa tog albuma... Ah, ta pesma je cisto zlo...prosto te hvata neka jeza dok je slusas. Obozavam je! eto vidis kako znas... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 inace Fanatic Assasins je OK al' je mnogo ruzan onaj deo kad se pevac dernja bez muzike... Quote
Lorienne Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 ...a i nema bas nesto pevusljiv refren :roll: Lionheart pesma takodje rastura! Quote
White knight Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 GRAVE DIGGER JE SAVRSENSTVO Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 ...a i nema bas nesto pevusljiv refren :roll: Lionheart pesma takodje rastura! onaaaaaaaaaaako :roll: ... Quote
Lorienne Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Sto onako? Bas ima prijatan i uhvatljiv chorus pesma Lionheart Quote
Black Knight Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Sto onako? Bas ima prijatan i uhvatljiv chorus pesma Lionheart LIONHEART JE KILLER PESMA. NAJACA UBEDLJIVO. POGOTOVO ONA KRATKA SOLAZICA NA AKUSTARI NA POCETKU PESME .GENIJALNO. Quote
Lorienne Posted September 29, 2002 Report Posted September 29, 2002 Sto onako? Bas ima prijatan i uhvatljiv chorus pesma Lionheart LIONHEART JE KILLER PESMA. NAJACA UBEDLJIVO. POGOTOVO ONA KRATKA SOLAZICA NA AKUSTARI NA POCETKU PESME .GENIJALNO. Ja bas umem da potrefim svaciji ukus he,he,he Quote
Will-O-The-Wisp Posted October 5, 2002 Report Posted October 5, 2002 Oooodaaaaaaaaavnoooooo sam cuo par pjesmica sa "Witch Hunter"-a i nije mi se nesto posebno svidio. SerbZmaj ih je u jednoj chat sesiji mnogo hvalio i rece mi da nabavim njihove novije stvari. Onda dodje Rajder (iliti Crni Vitez) i poce samo Grave Digger, te Grave Digger. U svakom slucaju u njegov ukus co'ek mora da se pouzda! a: Rekoh sebi: "Nabavicu i to cudo!" Onda kad sam bio u PG Dragon Heart i Violator ih hvale koliko mogu. Rekoh: "Zar je to toliko dobro a da se meni nije svidjelo?" I ovog ljeta naletio sam na sve albume sem "Witch Hunter"-a (oh, ironije! ) i sve ih kupim i oduseve me albumi "Tunes Of War" i "Heast Of Darkness", a kasnije i drugi... Long live Grave Digger! Quote
Midnight Madness Posted October 5, 2002 Report Posted October 5, 2002 Ja imam Tunes Of War, Grave Digger, Knights Of The Cross, Excalibur and Heart Of Darkness.... i ubedljivo najbolji album je KINGHTS OF THE CROSS... pa zatim Tunes of war and Grave Digger... ostali... manje-vise a: Komsinica zna sta valja. Knights Of The Cross RULAAAAAAAAAAAAA. a: a: Pa vidi se da se mi Zemunci uglavnom u svemu slazemo Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 5, 2002 Report Posted October 5, 2002 a: a: Pa vidi se da se mi Zemunci uglavnom u svemu slazemo zato vam i vojvoda vlada... Quote
Black Knight Posted October 10, 2002 Report Posted October 10, 2002 Ja imam Tunes Of War, Grave Digger, Knights Of The Cross, Excalibur and Heart Of Darkness.... i ubedljivo najbolji album je KINGHTS OF THE CROSS... pa zatim Tunes of war and Grave Digger... ostali... manje-vise a: Komsinica zna sta valja. Knights Of The Cross RULAAAAAAAAAAAAA. a: a: Pa vidi se da se mi Zemunci uglavnom u svemu slazemo Pa moramo biti slozni Takodje bih zeleo da demantujem glasine da Chris "prdi" u mikrofon jer ima par pesama kao sto je "Silence" ili pocetak pesme "House" gde covek peva "normalno" ali kao sto je Lorienne vec jednom prilikom napisala , da vec ima dosta grupa sa slicnim vokalima tako da treba promene malo. Quote
Protagonist Posted March 19, 2003 Report Posted March 19, 2003 Odlican Bend! Najbolji albumi su mi Tunes Of War,Knights Of The Cross! Grave Digger Rules! Quote
Hamsun Posted March 19, 2003 Report Posted March 19, 2003 Najbolja pjesma-Rebellion(the clans are marching) Hail Grave Digger!!! :roll: Quote
Black Knight Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 Slazem se Steel sa tobom da je Rebellion najbolja pesma . Svaki put kad je slusam odlepim koliko se uzivim he,he,he. Svidja mi se kod njih sto imaju te himnicne pesme koje su neverovatno dobre na koncertima. Slusao sam pre neki dan (hvala Trooper-u na snimljenom disku) Tunes Of Wacken . Joj koje je ono ludilo u publici kad dodje na red tako neka himnicna pesma pogotovo Rebellion. Quote
Hamsun Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 Slazem se Steel sa tobom da je Rebellion najbolja pesma . Svaki put kad je slusam odlepim koliko se uzivim he,he,he Zwuci poznato... 8) Quote
RNA Posted March 30, 2003 Report Posted March 30, 2003 Najbolja pjesma-Rebellion(the clans are marching)Hail Grave Digger!!! :roll: Dosadna je! Meni se mnogo više sviđaju "Monks Of War", "Culloden Muir" ili "Battle Of Bannockburn". Quote
Kai Hansen Posted May 12, 2003 Report Posted May 12, 2003 FANTASTICAN BEND. Imam samo dva :WAR TUNES I GRAVE DIGGER i vec sam se odusevio. The Grave opens, The Digger smiles The Grave Digger Quote
DragonHeart Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 26.maja je izasao njihov novi album "Rheingold"!Sudeci po nekim recenzijama radi se o jos jednom odlicnom ostvarenju ovog Njemackog benda. Quote
Recommended Posts