Grobodan Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Ajde manje seri. Kakva "fora"? Quote
RNA Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Стварно, каква фора? Сви који слушају те бендове то раде зато што им је музика одлична, исто као и за било који други. Quote
lemmy sixx Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Svejedno, u vremenu kada fora postaje slušati razne Wolfove, Crystal Vipere i Twisted Tower Dire, Apatin ili Kovin,nema trece opcije. Quote
Bata Trokrilni Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Стварно, каква фора? Сви који слушају те бендове то раде зато што им је музика одлична, исто као и за било који други. I ja slušam te bendove zato što imaju dobru muziku, ali Diggeri su ovim jednim albumom nadmašili cele diskografije tih bendova, a da ne pričam dosadašnjim radom. Rekao sam "fora", jer mnogi heavy metal fanovi imaju običaj prerano da šalju u penziju matore bendove i pritom se nadaju da ovi novi mogu uspešno da nastave gde su oni stali. međutim, realnost je da noviji bendovi (uz par izuzetaka, među kojima nije nijedan od pomenuta tri benda) nisu ni do kolena starijim. Quote
RNA Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Да не цитирам Лемија, исто што је и он рекао. Quote
Bata Trokrilni Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Dobro, možda sam preterao, recimo da su im ipak do kolena. Quote
RNA Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Ти сваким постом све више тонеш у глиб. Quote
Grobodan Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Brate Prinče, nemoj se blamirati više, za tvoje dobro ti govorim. Kakve "fore"? Znam da si ciljao time na Boška i mene, pošto smo mi ovde najglasniji u obožavanju tih novih bendova. Daj malo uposli taj mozak. Quote
Bata Trokrilni Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Volim i ja nove bendove. Recimo, Bloodbound i Benedictum su mi do jaja. Ali Diggeri su Diggeri, isto kao što je Judas Judas, a Maiden Maiden. Zna se ko je bio i ostao najbolji. Quote
Grobodan Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Sve je to lepo, ali nisi to baš najsrećnije sastavio. Quote
RNA Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 ...чак ни у овом последњем наврату. Quote
Bata Trokrilni Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 A što bih morao da sastavljam? Quote
The Trooper Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 ima i gradic u nemackoj zove se Baden Baden Quote
rhapsoad Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 "In Baden-Baden, they would say it had to happen eventually" Quote
Grobodan Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Eto ti ga sad... German power metallers GRAVE DIGGER have issued the following update: "We are very sad to inform you that we have separated from Thilo Herrmann [guitar; ex-RISK, FAITHFUL BREATH, HOLY MOSES, RUNNING WILD]. "After all the euphoria about the second guitarist in the beginning, first doubts regarding the current situation of the band started showing up bit by bit. There were many different things, starting with the free room on the stage and going on to musical aspects that have been observed by every old member of the band independently and which finally made us feel that we would have to separate from Thilo. This decision has been made by common consent and on behalf of the whole band. It does not have to do with any interpersonal problems or the like. In fact, we took it very hard to separate from that really nice guy that Thilo is. "GRAVE DIGGER has been a well-attuned team for a very long time, and according to expectations it's hard for a new musician to become integrated. Where previously a well-practiced team performed on the stage, we were not able to pal up to a sixth man. "As for Thilo, we wish him all the best for his musical and private future." Quote
RNA Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 There were many different things, starting with the free room on the stage МАни је одбио да смрша. Али, мислим, стварно! Quote
Bata Trokrilni Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 E pa, ja sam imao tu privilegiju da ih vidim uživo sa dve gitare, prvi i poslednji put. Ja sam tr00. Quote
Bata Trokrilni Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Šalu na stranu, stvarno je trulo to, krenuli su fino sa dve gitare, zvučali nikad bolje, a sad kao nemaju prostora na bini. Ionako je Thilo na nastupima bio skrajnut, Mani je sve vreme bio u centru pažnje. Ja smatram da nijedan heavy metal bend ne bi smeo da se zadrži na jednoj gitari. Quote
ZmYchE Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Nja. Obrni okreni meni se nesto ne svidja mnogo nov album Quote
Bata Trokrilni Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Jebi ga, ne može da zadovolji sve ukuse. Meni je važno da je moj zadovoljen u potpunosti. Novi album mi je fenomenalan, pao je i na originalu, doživeo sam fantastičan koncert dok su još imali dve gitare... Diggeri su maksimalno ispunili moja očekivanja i polei se na četvrto mesto na mojoj listi omiljenih bendova, gde će ostati do daljnjeg. Quote
ZmYchE Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Zahvaljujuci ljudima koji slusaju brdo "old school stvari" i ti si razvio svoj ukus i to je ok, ali da za svaki bend pricas istu pricu...ne znam... smaras... Verujem da volis sve zaista, ali stvarno nepotrebno spamovanje po celom forumu za mnoge bendove, a uvek ista prica. Ja ovde dodjem na svakih 6 meseci fazon i uvek isto citam.... Jebiga. Quote
Bata Trokrilni Posted February 26, 2009 Report Posted February 26, 2009 Ne, ni za jedan bend ne pričam ono što za Grave Digger, definitivno. Quote
vudun Posted February 27, 2009 Report Posted February 27, 2009 Jebi ga, ne može da zadovolji sve ukuse. Meni je važno da je moj zadovoljen u potpunosti. Novi album mi je fenomenalan, pao je i na originalu, doživeo sam fantastičan koncert dok su još imali dve gitare... Diggeri su maksimalno ispunili moja očekivanja i polei se na četvrto mesto na mojoj listi omiljenih bendova, gde će ostati do daljnjeg. Чек', је л' су ти прва три места резервисана за Мејдене, Џудасе и Арију? Баш сам покушавао да се присетим ... мислим да сам погодио. Демантуј ако нисам. Quote
Recommended Posts