Grobodan Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Nemoj, možda ga budu zajebavali za posao zbog toga. 1 Quote
Bata Trokrilni Posted May 19, 2010 Report Posted May 19, 2010 Poslao mi poruku i pitao da li sam slušao njegov bend Domain. Vidim imaju gomilu spotova na Youtube, postoje četvrt veka. Znači, iskusnog gitaristu su Diggeri angažovali. Quote
lemmy sixx Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Dodao me Axel Ritt na fejsu. Dzaba ti to,i dalje neces jebati i naci posao. Quote
Bata Trokrilni Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Pazi njega, pitao me da li bih hteo svoj lični primerak novog CD-a benda Domain, potpisanog od svih članova benda. Ali, nema nameru da mi ga pokloni, već mi šalje opcije za transfer novca. Evo, sve trčim. Samo ne znam da li da mu to i kažem, ili da iskuliram. Quote
Srlandand Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Dodao me Axel Ritt na fejsu. E, dodao lik i mene danas. xD Umro sam od smeha Quote
lemmy sixx Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Pazi njega, pitao me da li bih hteo svoj lični primerak novog CD-a benda Domain, potpisanog od svih članova benda. Ali, nema nameru da mi ga pokloni, već mi šalje opcije za transfer novca. Evo, sve trčim. Samo ne znam da li da mu to i kažem, ili da iskuliram. Pa covek ne zna da radis u trafici za 2k dinara i kutiju sibica.Ne zameraj mu na neznanju. Quote
Guest HEFEST Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 E, dodao lik i mene danas. xD Umro sam od smeha Izgleda da je on dodao mnogo ljudi. Mene je dodao jos pre mesec dana. Quote
Bata Trokrilni Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Pa covek ne zna da radis u trafici za 2k dinara i kutiju sibica.Ne zameraj mu na neznanju. Moj bivši prijatelj je radio u kiosku za 20 hiljada, ali je morao da piša u flašu, jer nije mogao da napusti kiosk na dovoljno vremena, koliko mu treba da ode do WC-a. Izgleda da on prati yumetal. Usrećiće se prodajom CD-ova. Quote
lemmy sixx Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Moj bivši prijatelj je radio u kiosku za 20 hiljada, ali je morao da piša u flašu, jer nije mogao da napusti kiosk na dovoljno vremena, koliko mu treba da ode do WC-a. Jebiga,kapitalizam je cudo. Quote
Srlandand Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 E, i meni nudio cd. Mnogo veliki car, on bi bas da zaradi preko fejsa xD Quote
Angelystor Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Odavno se Princ nije provaljivao ovim forumom. Good to have you back sir A uvek kad ti vidim nick, setim se one Elvisove: "Oooo...Babo, babo...a mojne babo!" Quote
Prokopije Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 poslednji album je zaista odlican,mnogo bolji od prethodna 2-3. Quote
Vlladimir Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Немачка моћ металлерс Граве Диггер издала следеће модернизирати: "Ми само уступио први видео [види доле] наших проба нове надолазеће албум Ако пажљиво слушају. Ћете наћи две мале одломке пред-продукције у оквиру видео снимака." Граве Диггер недавно је ушао у студио и почети снимање свог новог албума за издање крајем 2010. Граве Диггер ће прославити своју 30. годишњицу у издање овогодишњег Вацкен Опен Аир фестивала, скуп ће се одржати 5-7 августа, 2010 у Вацкен, Немачка. Бенд ће изводити своје седме и најуспешнији албум "Тунес оф Вар" (1996), у целини на манифестацији и да ће бити у пратњи "славан госте", попут 20-челу БАУЛ МУЛУИ Цеви и Бубњеви БЕНД из Хамбурга , немачког пауер метал краљица Доро Песцх, Блинд Гуардиан певач Ханси Кирш и метала а цапелла ансамбл ВАН Цанто. Ту ће такође бити посебан елаборат сценографија са изузетно пиро шоу. Вацкен Опен Аир ће обележити први и последњи пут Граве Диггер ће играти цео "Тунес Оф Вар" албума уживо. Бенд ће такође обављати неке од својих других "Греатест Хитс", као што је "Балада о Хангман", "Хеави Метал Бреакдовн" и "Екцалибур" на крају свој сет. Граве Диггер најновији албум "Баладе Од Хангман", био је пуштен на јануар 9, 2009 у Аустрији преко напалм Рецордс. http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=140864 Quote
Bata Trokrilni Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Sviđaju mi se te dve deonice koje sam čuo. Biće nešto. Quote
Jaba Posted June 28, 2010 Report Posted June 28, 2010 Teško očekivati da bude kao zadnji al eto, neka me iznenade... Quote
Grobodan Posted July 16, 2010 Report Posted July 16, 2010 German power metallers GRAVE DIGGER have set "The Clans Will Rise Again" as the title of their new album, due in Europe on October 1 via Napalm Records. The CD was recorded between mid-May and mid-July at the Meadow Studios, which is owned by GRAVE DIGGER's new guitarist Axel Ritt, and Principal Studios, where all of GRAVE DIGGER albums since 1995's "Heart Of Darkness" have been tracked. It was produced by Chris Boltendahl and mixed by Jörg Umbreit. According to a press release, "Chris Boltendahl, Jens Becker, Stefan Arnold, HP Katzenburg and Axel Ritt offer an explosive mixture of the typical GRAVE DIGGER riff metal, combined with awesome epic chorus hooks, which will fascinate the fans from the very first note. "'The Clans Will Rise Again' is a loose sequel of the 'Tunes Of War' album, but this time not a concept album about the Scottish history, rather a work about Scotland, its mysticism and its people." "The Clans Will Rise Again" track listing: 01. Days Of Revenge 02. Paid In Blood 03. Hammer Of The Scots 04. Highland Farewell 05. The Clans Will Rise Again 06. Rebels 07. Valley Of Tears 08. Execution 09. Whom The Gods Love Die Young 10. Spider 11. The Piper Mcleod 12. Coming Home 13. When Rain Turns To Blood Quote
Bata Trokrilni Posted July 17, 2010 Report Posted July 17, 2010 Vrlo zanimljivo, po onih par deonica sa snimanja koje sam čuo nisam bio ni blizu da provalim da će album obrađivati Škotsku. Više mi je vuklo na neku horor varijantu. Quote
Angelystor Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Kad ne znas sta ces...vrati se najuspesnijem delu. Dobro ga nisu nazvali "Tunes Of War 2". Quote
Oddball Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Fino. A zasto kazu da su power metalci? Quote
truliandedzombileš! Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 power metalci? ma, MUDNI METAL! odličan bend! Excalibur i Tunes of War su mi najdraži albumi. i nek svi koji seru po vokalu idu da slušaju HIM! (znam, klinački ) Quote
Oddball Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 daj, opusteno, gledo ih i ja onda kad su bili pre Theriona. Taj lik sto peva je do jaja, a jebiga nismo ga navatali posle koncerta nego 'samo' sve ostale Quote
Bata Trokrilni Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 Chris ima neverovatnu izdržljivost glasa (što se vidi i na live nastupima i na zadržavanju kvaliteta iz albuma u album), ako uzmemo u obzir njegove godine i zahtevnost stila kojim peva. Što se tiče power metal etikete, nju očigledno koriste da bi razlikovali ovaj bend od klasičnih heavy bendova, što smatram pogrešnim, jer je dovoljno dati odrednicu "heavy/speed", ili "nemački heavy". Quote
Oddball Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 upravo, reci da su heavy i da su nemci i svi zadovoljni Quote
Recommended Posts