truliandedzombileš! Posted July 20, 2010 Report Posted July 20, 2010 (edited) prosto obožavam da s vremena na vreme poslušam ovakve "prave" gitarske bendove: digeri, mystic prophecy, firewind, metal church, manticora i sl. bez obzira kako neke od tih bendova označavali. evo danas baš vrtim album "rheingold". Edited July 20, 2010 by Anded zombi lеš! Quote
Bata Trokrilni Posted July 21, 2010 Report Posted July 21, 2010 Rage, Angel Dust, Primal Fear, Paragon, Iron Savior, Scanner, Reactor, Warrant... sve su to pravi nemači gitarski bendovi. I naravno, jedan koji nije Nemac, ali je kralj - King Diamond. Amerikance da ne nabrajam, ima ih koliko hoćeš. Quote
Bata Trokrilni Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Omot kod Diggera ne može da omane. Quote
lemmy sixx Posted August 1, 2010 Report Posted August 1, 2010 Istina.Omoti su im uvek sjajni.Videcemo za album,samo da ne opadne kvalitet u odnosu na prosli i ja zadovoljan. Quote
Bata Trokrilni Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Obavezno pogledati (čuti) ove snimke: http://www.youtube.com/watch?v=hAJNBv-HKGA&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=m8M112e6b5U&feature=related Quote
Despot! Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Jedino mogu reći d ajedva čekam novi Grave Digger. Cover je super i više nego obećava. A, pošto će objaviti album za moju omiljenu izdavačku kuću, Napalm records, znači biće full pokriveno izdanje sa intervjuom, verovatno video intervjuom plus recenzijom...možda tu bude još nešto... Quote
Solitude Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 Obavezno pogledati (čuti) ove snimke: http://www.youtube.com/watch?v=hAJNBv-HKGA&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=m8M112e6b5U&feature=related Po meni najbolji koncert na Wackenu ove godine, svirali cijeli Tunes of war + par klasika. Gostovali im Van Canto, Doro i Hansi, nevjerovatan dozivljaj zaista. Nadam se da ce izdati DVD ovog koncerta. Quote
Talvi Posted August 26, 2010 Report Posted August 26, 2010 Nova stvar: http://www.youtube.com/watch?v=L1iPmGAiL40&feature=player_embedded Quote
Bata Trokrilni Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 Dobra pesma. Ima vibe prošlog albuma, bilo mi je jasno da će tako biti kad sam čuo one Axelove snimke iz studija. Quote
Bata Trokrilni Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Bravo, sad će da se skine! Quote
Bata Trokrilni Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 E jebi ga, od velikog očekivanja do razočarenja. Vrlo slab album, miljama daleko od prethodnog i od Tunes of War čiji nastavak pretenduje da bude. Sem pesme Hammer of the Scots i možda završne balade, nema ničeg što bi vredelo iznova slušati. Najčešće me albumi Diggera teraju da ih slušam ponovo i ponovo, makar po nekoliko pesama s njih, ali ovde to nije slučaj. Slušaće se verovatno još koji put, ali ne verujem da će me napustiti uverenje da se radi o najslabijem izdanju Diggera do sada, koje ću izbegavati na originalu i kad ga budem negde ugledao. I to posle onakve bombe kakva je bila Ballads of a Hangman! Takav pad za samo godinu i po dana - od najboljeg do najgoreg ostvarenja. Sada me je prosto zabolela glava dok sam slušao neke pesme, prežvakane rifove, silom sklepavane melodije, prosečne solaže i nijednog zanimljivog prelaza, neke dinamike koja bi me prodrmala. tekstovi su smešni, barem koliko sam ih razumeo - milion puta ponovljene fraze koje su već izgubile značenje, kao da se nisu ni potrudili da smisle nešto što bi iole bilo blisko epici sa albuma Tunes of War. Ne bih dalje, iznerviraću se. Quote
Grobodan Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Preslušao si tek jednom album... polako, gde gori? Quote
Grobodan Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Auuu... jes' dosadan album. 3 x ga obrnuo, svaki put na silu. Quote
Despot! Posted September 3, 2010 Report Posted September 3, 2010 Meni isto nešto album baš dosadan, mislio sam samo da je do mene ili možda do raspoloženja, ali vidim da i vi delite slično mišljenje. Quote
Red Viper Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Posle tri vrhunska albuma (Tunes Of War, Knights Of The Cross, Excalibur) izdanja su im sve slabija i slabija... Stvarno zamara. Quote
Despot! Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Evo baš slušam sad novi album, ima zanimljivijih trenutaka, nije da nema, ali stvarno ništa posebno. Očekivao sam stvarno dosta toga, ali eto, a i ova promena gitariste... Quote
M-16 Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Hah, pokradoše Testament u Paid in Blood. Isti rif kao u More Than Meets The Eye Quote
Despot! Posted September 4, 2010 Report Posted September 4, 2010 Prodajem Grave Digger ''Liberty or Death'' za 650 fin (Odlično očuvan) pa ako je neko zainteresovan nek se javi preko PP-a. Quote
Stefan34 Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Highland Farewell spot: http://www.youtube.com/watch?v=2pPGy7DxmGg&feature=player_embedded Spot je klasika "meh" a ni pesma nije nesto bolja (album jos nisam slusao cekam da se pojavi u boljem kvalitetu). Quote
Despot! Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 (edited) Pa spot je isti kao i ona dva iz 1996-te samo sa boljom produkcijom. Meni je ok i pesma i spot, mada album je mogao definitivno da bude bolji... Edited September 11, 2010 by Despot! Quote
lemmy sixx Posted September 11, 2010 Report Posted September 11, 2010 Hah, pokradoše Testament u Paid in Blood. Isti rif kao u More Than Meets The Eye Al zaista.Teska kradja,totalno prekopiran rif. Sto se tice albuma,preslusah ga onako nabrzaka,nista posebno.Definitivno nije ni blizu proslog albuma. Quote
Pavao Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Očekujem još jedan dobar album, koji će naravno pasti na originalu na nekom sledećem koncertu u okruženju. GRAVE DIGGER (Ger) + Grand magus (Swe) + Sister sin (Swe) 06.04.2011. Zagreb, Močvara Quote
Runner Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Uhhh... Grand Magus! Ali 6. april je srijeda, sto ce reci radni dan. Nadam se da ce mi ako nista sutradan pasti onaj cetvrtak kada radim popodne, a jos vise se nadam kakvom organizovanom pr(ij)evozu odavde. Da li treba da se nadam tome da ce neko od nasih organizatora pokusati da dovede ovaj paket u Beograd? Ili mozda trazim previse??? Quote
Recommended Posts