Angelystor Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Evo da ti razbijrem ni, odlican cover More oba bogome. Quote
Talvi Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 01. Charon 02. God Of Terror 03. Hell Dog 04. Medusa 05. Clash Of The Gods 06. Death Angel & The Grave Digger 07. Walls Of Sorrow 08. Call Of The Sirens 09. Warriors Revenge 10. With The Wind 11. Home At Last Bonus tracks on digibook version: 12. Saints Of The Broken Souls 13. Zurück Nach Haus ("Home At Last" German version) Quote
Angelystor Posted August 1, 2012 Report Posted August 1, 2012 Blah, ne dojmi mi se nesto nijedna pesma, though samo je jedna od ovih na albumu, tako da ne gubim nadu. A Chrisu nekako krenule bas da se cuju godine... Quote
Grobodan Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 Meni okej naslovna, malo se i uložilo truda u refren da ne bude samo naziv pesme ostale za instant zaborav. Quote
Talvi Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 http://www.mediaboom.org/376428-grave-digger-clash-of-the-gods-2012.html Quote
Bata Trokrilni Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Album je bolji od prošlog, ali ni blizu onoga što očekujem. Slaba inventivnost u melodijama, naročito na refrenima, tek poneki rif da valja, a nije prežvakan, solaže za zaborav, vokali ništa posebno kako Chris inače zna. Jedino mi se u odnosu na prošli sviđa raznovrsnost, i muzički i u temama tekstova. Quote
Grobodan Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 Album je bolji od prošlog. Jedino mi se u odnosu na prošli sviđa raznovrsnost, i muzički i u temama tekstova. Ovo. Trude se nesto da prosarene ali toliko je to sve vec cuto na bolji nacin od njih da ne vredi da utisak bude preterano dobar. Lep je omot though. Quote
Angelystor Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Ze Grave Digga izdao jos jedan okayish album. God Of Terror i DA&GD odlicno zezu, Home At Last opravdava status singla, catchy numera, ali opet su uspeli da me ubiju u pojam sa sporijim pesmama, nije to to sto meni prija kod njih, tj. bas retko me ubodu sa nekom 'epic' pesmom. All in all, fino, 6.5/10 Quote
Runner Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Iz albuma u album, ovaj bend na mene ostavlja sve slabiji i slabiji utisak. Posljednje sto mi se od njih bas svidjelo je bio "Liberty or Death", odlicno se sjecam da sam dugo vrtio taj album u mp3 plejeru, mislim da mi se skoro svaka pjesma sa tog albuma svidjela na neki nacin. "Ballads of a Hangman" mi je bio ok, "The Clans Will Rise Again" sam nekako brzo zaboravio, a ovaj ovogodisnji cu vjerovatno jos brze. Mozda sam vise i oguglao na taj diggerovski fazon, sta znam. Ok ih je slusati u pozadini dok nesto kucas na kompu i slicno, ali se vidi da tu vise nema onako jednostavno mocnih pjesama kakve su znali napraviti na ranijim albumima. Stavise na ovom novom albumu mi "Call of the Sirens" na momente zvuci kao reciklaza "The Dark of the Sun", plus mi se zna uciniti da ce svaki cas prerasti u "The Balad of Mary". I pored svega, volio bih ih nekad vidjeti uzivo. To je jedan od rijetkih starijih bendova koje pratim, a na cijem koncertu nisam bio. 1 Quote
Angelystor Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 (edited) German power metallers GRAVE DIGGER will release their 1th studio album, "Return Of The Reaper", via Napalm Records on the following dates: July 11: Germany, Austria, Switzerland, Finland, Benelux July 16: Spain, Sweden, Norway July 14: Rest of Europe July 15: USA, Canada Edited March 20, 2014 by Angelystor Quote
Grobodan Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 (edited) novi spot Edited June 25, 2014 by Grobodan Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 odma me podsedilo na mesaju Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 novi spot Ja se sećam na satelitu tamo 95-96,dal viva kad je postojo kanal ili onaj mcm,išo spot sa nekim vešticama.to izgledalo super...posle kad su izdali onaj tunes album,spotovi govno,i uglavnom na poljanama nekim mrse muda nešto. a bilo na toj vivi dobrih spotova u to vreme,sad sve neki pederluk,kurve i govna. 2 Quote
Guest HEFEST Posted June 26, 2014 Report Posted June 26, 2014 Viva i MCM su bili dobri kanali. Tada je vec MTV bio obicno govno pa je ovo jedino moglo da se gleda. Quote
Grobodan Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Izvol'te ga: http://rusfolder.com/41135871 Quote
Angelystor Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Ma de može, teška mrša od albuma, i verovatno mi ovo najgori Grave Digger album, što će vreme dokazati...sve u svemu, još od Last Supper-a svakako najslabiji. Jedino što mi malo izvlači celokupnu sliku je kraj albuma, opet su uboli baš dobro sa baladom i ona "Death smiles..." mi jedna od retkih baš dobrih heavier pesama na albumu. Inače...nyah težak, od kada se desile promene na gitari, baš se čuje pad kvaliteta. P.S. "Obey my prayer, suck my dick" - za sada stih godine Quote
lemmy sixx Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Meni je The Last Supper do jaja album.Uz Ballads Of A Hangman najbolji iz novijeg opusa. Quote
Grobodan Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 P.S. "Obey my prayer, suck my dick" - za sada stih godine I ti zamišljaš Chrisov mlohavi stari penis kad to kaže? Hm... me neither. Šta znam nisam tako naoštren na ovaj kao ti, ima mi dobrih momenata tipa Hell Funeral ali i baš cringeworthy tipa navedeni stih... nisam pametan, vreme će reći. Quote
Guest HEFEST Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 http://axelritt.tumblr.com/post/107980856199/this-is-real-heavy-metal-it-started-with-a-simple Quote
Angelystor Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Long-running German metallers GRAVE DIGGER will release a 35-anniversary album, "Exhumation - The Early Years", on October 23. The CD will contain re-recorded versions of the band's "absolute classics with a dynamic and powerful sound of 2015," according to a press release. "Exhumation - The Early Years" track listing: 01. Headbanging Man 02. Fire In Your Eyes 03. Witch Hunter 04. Shoot Her Down 05. Stand Up And Rock 06. Heavy Metal Breakdown 07. Enola Gay - Drop The Bomb 08. Get Away 09. We Wanna Rock You 10. Playing Fools 11. Here I Stand 12. Tyrant 13. Paradise 14. My Private Morning Hell (bonus track) 15. Young And Dangerous (bonus track) I don't keep notes, ali mislim da je ovo prvi metal rerecord kome se radujem. Quote
Chicken Little 420 Posted October 22, 2015 Report Posted October 22, 2015 http://getmetal.org/power-metal/91503-grave-digger-exhumation-the-early-years-2015.html Quote
Recommended Posts