Crusader87 Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 Na fb-u su mi potvrdili da GD nastupa 15. jula. Quote
Grobodan Posted February 28, 2018 Report Posted February 28, 2018 Ko ti je potvrdio? Malo mi to cudno, stoji na Asphyx fb da su oni 15.7. Nesto cisto sumnjam da ce oni i GD isti dan. Quote
Crusader87 Posted February 28, 2018 Report Posted February 28, 2018 Explosive Stage fb zvanicna stranica... Valjda ne bi dali dezinformaciju Quote
Crusader87 Posted March 17, 2018 Report Posted March 17, 2018 Na sajtu GD-a je isti datum... tako da dileme nema Sada je samo pitanje kada ce Exit pustiti pojedinacne dnevne karte. Quote
Crusader87 Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 Od danas se prodaju jednodnevne ulaznice. Quote
Angelystor Posted June 5, 2018 Report Posted June 5, 2018 Veteran German metallers GRAVE DIGGER will release their new album, "The Living Dead", on September 14 via Napalm Records. A headlining tour, dubbed "Tour Of The Living Dead", will launch in Hannover, Germany on January 11, 2019 and finish in Tel Aviv, Israel on February 9, 2019. Support on the trek will come from BURNING WITCHES. Kad pre jebote život I zar nisu jedno 4-5 godina zakasnili sa zombi albumom... 1 Quote
Chicken Little 420 Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 https://www.serbian-metal.org/vesti/20128/chris-boltendahl-grave-digger-ima-poruku-za-srpske-fanove/ Quote
Crusader87 Posted June 22, 2018 Report Posted June 22, 2018 https://www.hardwiredmagazine.com/grave-digger-novi-album-living-dead-2018/ Dobar omot (klasika) Mozda cemo na Exitu cuti bar jednu stvar sa najavljenog albuma! Quote
Angelystor Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 Jebote mater ja tek sad vidim da Stefan Arnold otišao iz benda o_0 Ako je verovati arhivama, klavijaturista novi bubnjar 1 Quote
Angelystor Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Ovog Axel Ritta definitivno treba zabraniti 1 Quote
Crusader87 Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 Odlican nastup! dobar izbor pesama, miks starih i novih (na srecu bez "fear of the living dead"), klasika. Kvarilo je utisak sto je bilo malobrojne publike... super sto je bilo "meet & greet" da se napravi fotka sa clanovima benda pa onda lagano u prvi red na ogradu, jer nije bilo guzve Vredelo je otici na Exit zbog njih! 2 Quote
Mikes Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 Јебеш више публику, најбоље да нико и не дође. Нека нам ди џејеви пуне уши. Каква је твоја оцјена свирке у одосу на Саксон? 1 Quote
Crusader87 Posted July 16, 2018 Report Posted July 16, 2018 Delovalo mi je da je Saxon bio vise odusevljen reakcijom publike, pa samim tim su ostavili jaci utisak na bini, dali su vise sebe... Apsolutno nemam zamerku na nastup GD-a (jer bas volim taj bend) ali je po mom misljenju definitivno slabiji nastup (manje energije, manje komunikacije sa publikom, manje spontanosti) u odnosu na Saxon. 1 Quote
Grobodan Posted August 17, 2018 Report Posted August 17, 2018 Dosao da stavim link, nemam dovoljno saka da se face palmujem. 1 Quote
Drogarito Posted August 18, 2018 Report Posted August 18, 2018 http://agoraphobic-news.com/interviews_view.php?url=interview_with_chris_boltendahl_and_axel_ritt_of_grave_digger_new_album_is_100_grave_digger intervju sa grave diggerom 1 Quote
Crusader87 Posted September 12, 2018 Report Posted September 12, 2018 Zanimljiv intervju sa Exita 2 Quote
Crusader87 Posted September 14, 2018 Report Posted September 14, 2018 Izasao je "The Living Dead" album, a evo je i pesma koja je po mom misljenju dosta bolja od prethodne dve (mada je tekst malo... pa ono) Quote
Angelystor Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 Bolji novi album van svakog očekivanja, korak natrag na neku utabanu solid stazu u odnosu na prošla dva albuma koja su bila ispod mediokritetnog. Malo se konačno Alex sa riffovima jače potrudio (doduše sad u solažama ima neke sumnjive izbore) i speed element ovde vuče stvari na pravu stranu. Još smo konačno i dobili heavy pesmu sa Metal u nazivu a da sasvim valja (evo je i iznad u klip obliku). Tamo negde od onog motorhead tribute-a ("Fist In Your Face") pa do kraja mi naglo pada interesovanje. a u nekom trenu raste zgražavanje ("Zombie Dance"). Ali opet, prva polovina sasvim fina, 7/10 fina. 1 Quote
Crusader87 Posted November 6, 2018 Report Posted November 6, 2018 S obzirom na to koje su bile prve pesme (Fear of the Living Dead i Zombie Dance) pre upoznavanja sa celim albumom, isti je ispao solidan Kada je tek izasao naziv albuma i omot, ocekivao sam nesto bas dobro, ali kao sto sam napisao, ovo je ok i nista preko toga. Mada, uvek pohvala za novi materijal, pa ko zna, mozda mi nekad vise legne... Ovaj bend je jedini koji sam zavoleo u "pozne metal godine" pa je moguce zbog toga, da se meni mnogo vise od aktuelnog svidja Healed by Metal, Clash of the Gods, Ballads of a Hangman i slicni, ali slazem se, naravno, sa svima da su oni iz 90-ih najbolji. Quote
Recommended Posts