Santorini Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 ........................................................................ Alo ljudi........ajd neko ko je iz Bg-a da mi pozajmi predzadnji njihov album:"The grave digger"....al da budu pesme ne-isecene,poshto kad sam jednom slushao taj Cd(kupljen je kod skc-a) svaka pesma se zavrshava sa fadeout-om bukvalno na sred nekog extra riffa......na netu bash i ne mogu da iskopam sve pesme odatle,a ova moja ekipa je skroz u thrash fazonu i retko ko gotivi power...pa zato ako neko moze da mi pozajmi cd,bilo bi extra Poz Quote
Fantomni Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 GD ne mozes definisati kao power nikako... Quote
Santorini Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Dje si Fantomni,avetinjo stara... GD ne mozes definisati kao power nikako... Pa dobro ajde..........ali meni najvishe vuku na power(ma jesu bre power i tacka! ) Nego shalji mi taj album,co'ek....vidish bre da niko iz Bg-a nece da mi da Cd Quote
Santorini Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Kako je? Koji bjese ti? Teshko bash da me znash............. Nego bre shalji taj cd iz CG-a da ne dolazim po njega..........ili imam da cimam Will-o-the -Wispa iz Berana Quote
Protagonist Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Teshko bash da me znash............. Nego bre shalji taj cd iz CG-a da ne dolazim po njega..........ili imam da cimam Will-o-the -Wispa iz Berana Šta je sa Willyem? Studira? Quote
Santorini Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Šta je sa Willyem? Studira? Studira,studira.......nego kako......Nego se lik smorio nachisto od yuma i novih likova pa vishe i ne dolazi, shto se da primetiti Ma uzecu ja od njega Cd kad bre ovde niko "kao" nema taj album.... Quote
Protagonist Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Studira,studira.......nego kako......Nego se lik smorio nachisto od yuma i novih likova pa vishe i ne dolazi, shto se da primetiti Ma uzecu ja od njega Cd kad bre ovde niko "kao" nema taj album.... Pa da, odavno ga nema... Pametan čovek. Quote
Santorini Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Pa da, odavno ga nema... Pametan čovek. U istinu bash.... Aj necu vishe da smaram sa glupostima,ko ima cd i iz BG-a je nek odma da.....vracam provereno Quote
Fantomni Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Willyja sam vidio samo jednom kad je bio u pg-u...A ko si ti? Quote
Santorini Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Willyja sam vidio samo jednom kad je bio u pg-u...A ko si ti? Pa ja sam taj chuveni Nele ...o kome svi govore .....nikad chuo,jel da? ....ma zajebavam se... Inache,znam Willyija ....ishao je sa mnom na fax...pa se sad vratio dolje..... Ja sam iz Bg-a shto se da primetiti....al sam polu-CG .....i zato me mrzi da dalje pishem ovo.... Quote
Protagonist Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ček Santorini, sad si me zbunio... Jesi li sada u CG-u ili u BG-u?? Quote
Santorini Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ček Santorini, sad si me zbunio... Jesi li sada u CG-u ili u BG-u?? Ma ja sam bre domaci!!!Naravno da sam iz BG-a!...........a to da sam polucrnogorac....... to i dalje stoji Inache Willy je ishao na ovaj nash Ekonomski(u BG-u)pa ga zbog toga i znam.... Quote
Protagonist Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Aha, pa onda nije problem da ti doturimo novi Digger Ajd sačekaj da uzmem onu verziju gde nema komentatora pa ti režem, ok? Quote
Santorini Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Aha, pa onda nije problem da ti doturimo novi Digger Ajd sačekaj da uzmem onu verziju gde nema komentatora pa ti režem, ok? Rezi rezi .... i ovaj novi a i onaj pre njega! Poz Quote
Grobodan Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Tek sad nabavih Last Supper i ... onako.mislim,album u njihovom standardnom stilu,standardni kavalitet,ali su mi ocekivanja bila vrlo visoka posle Rheingolda,koji mi je i njihov omiljeni.No,u svakom slucaju,GD put se nastavlja i ne misli da stane,kako mi se cini. Quote
Secracon Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Prvi put pokušavam da pošaljem sliku na forum. Nadam se da će mi uspeti. Mislim da će vam biti zanimljiva. Tip koji im je radio omot mi je dobar drugar, a ono na slici je moja malenkost. Mislim da je ovo baš ta slika koja je korišćena za omot. Cheerz! Quote
Protagonist Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Ti si na omotu? Svaka čast! Jesi li imao neki kontakt sa bendom ili nešto? Quote
Secracon Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Nisam imao direktan kontakt. Zapravo me je taj moj drugar zvao, jer mu je bilo jednostavnije da me uslika, nego da crta Isusa. Meni je to bila čast, a i super zajebancija. Ima i neozbiljnih slika (Isus sa bass gitarom, pa kako drzi ona dva prsta). To je isto poslato bendu i svidela im se zajebancija, ali naravno to nigde neće biti korišćeno. Ako ikada budu svirali u blizini, planiram da odem i, ako mi se pruži prilika, da ih lično upoznam, ali nisam hteo da cimam ni tog prijatelja a ni G.Diggerovce. Glupavo mi je da se preterano namećem. Meni je strava i ovo što mogu da se gledam na omotu. Cheerz! Quote
Protagonist Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Ako budu svirali u blizini, idem sa tobom što znači imam i ja prođu u backstage da ih upoznam-može? MOŽE! Super, hvala ti! Ajd baci mi na mail te slike ako ti nije problem [email protected] Quote
Fantomni Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Prvi put pokušavam da pošaljem sliku na forum. Nadam se da će mi uspeti. Mislim da će vam biti zanimljiva. Tip koji im je radio omot mi je dobar drugar, a ono na slici je moja malenkost. Mislim da je ovo baš ta slika koja je korišćena za omot. Cheerz! U jebote...svaka cast! Cuo sam i ja negdje, da je lik na omotu cini mi se iz Novog Sada... Quote
Secracon Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Cuo sam i ja negdje, da je lik na omotu cini mi se iz Novog Sada... Dobro si čuo. Jesam iz Novog Sada, mada sam u vreme rađenja omota još živeo u Budimpešti. Newcomer je slao na ovaj topic tu informaciju, i bio je u pravu. Glasine brzo kruže... Tip koji im je radio omot je jedan mađar, koji je do sada radio omote i za Annihilator, Nightingale. Demonoid, Destruction, itd... ...i trenutno radi za Therion ako se ne varam. Zove se Gyula Havancsák, i možete mu videti web stranicu na www.hjules.com Tip jedva zna engleski i nemojte mu zameriti. Strašan je ovako, pravi je metalac, i zaista dobro crta. Najtraženiji je u Mađarskoj. Ja mislim s razlogom. A pored toga je i jedan od najboljih metal basista koje sam ikada video... Cheerz!!! Quote
dudi Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 Nisam imao direktan kontakt. Zapravo me je taj moj drugar zvao, jer mu je bilo jednostavnije da me uslika, nego da crta Isusa. Meni je to bila čast, a i super zajebancija. Ima i neozbiljnih slika (Isus sa bass gitarom, pa kako drzi ona dva prsta). To je isto poslato bendu i svidela im se zajebancija, ali naravno to nigde neće biti korišćeno. Ako ikada budu svirali u blizini, planiram da odem i, ako mi se pruži prilika, da ih lično upoznam, ali nisam hteo da cimam ni tog prijatelja a ni G.Diggerovce. Glupavo mi je da se preterano namećem. Meni je strava i ovo što mogu da se gledam na omotu. Cheerz! 18 Juna Grave Digger sviraju u Mađarskoj sa Tankard i Wisdom ,Ako sam dobro čitao sve to u Debrecenu... A ono za omot je stvarno strava Quote
Recommended Posts