lemmy sixx Posted December 20, 2007 Author Report Posted December 20, 2007 Da li je moguce da sam ja jedini covek kome se album svidja? Quote
ZmYchE Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 Ja još nisam čula album haha Ako liči na nešto...možda i prodje...mada mawo sam skeptična... Quote
Andrijana Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 Odlican bend,najace pesme Youth Gone Wild,18 and Life,Mudkicker,Firesing,Sweet Little Sister.....i Bach, naravno Quote
sleazyrocker Posted December 25, 2007 Report Posted December 25, 2007 jel gledao neko njihov home video say can you scream iz 89 valjda Quote
LazaGNR Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Gled'o ja Drug mi nabavio na DVD-u Ono...bas zanimljivo Quote
lemmy sixx Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 Pa nije bas nesto posebno....ok je sve to,ali mogli bi objaviti neki koncert profi kvaliteta. Quote
LazaGNR Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Pa meni je OK bas zato sto nije profi - ono,ima gomilu gluposti,provala,zajebancija... Quote
_powerslave_ Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 ali mogli bi objaviti neki koncert profi kvaliteta. Sa ovom postavom ? Ma neeee.... Quote
lemmy sixx Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 Ma ne sa ovom postavom,nikako.Ali nemoguce da nemaju neki snimak kraj 80-ih/pocetak 90-ih,profi snimljen. Pa meni je OK bas zato sto nije profi - ono,ima gomilu gluposti,provala,zajebancija... Pa ok je to,ali bi moglo i ovo drugo. Quote
Andrijana Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 A jel gledao neko onaj koncert Skid Row,Gn'R i Metallica? Quote
Tower... Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Do jaja je Skid Row... Najviše mi se sviđaju balade, nebalade mi zvuče nekako neoriginalno i izlizano... :/ Ono, Wasted Time, Quicksand Jesus, 18 And a Life... A, do jaja su i Youth Gone Wild i Midnight Tornado... Quote
LazaGNR Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Pa ok je to,ali bi moglo i ovo drugo. Pa,moglo bi,al' ovako (kako su uradili) mi je nekako 'prirodnije' A jel gledao neko onaj koncert Skid Row,Gn'R i Metallica? Fredy Mercury tribute (za to pitas)? Quote
lemmy sixx Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 Mislim da je rec o onom snimku kada zajedno sviraju u nekom klubu,pa se menjaju postave.Svi pijani ko guzice,ocajno su svirali.Ali boleo ih kurac,strava party bio.Kada su svirali "Whiplash"...ajoj katastrofe! Quote
Andrijana Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 @Lemmy Sixx Mislim da znas na sta mislim.....nisam nesto primetila da su pijani.... Quote
a_little_less_ordinary Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 A jel gledao neko onaj koncert Skid Row,Gn'R i Metallica?To je bila proslava povodom godisnjice RIP Magazina, taj "bend" koji je nastupio se zvao GAK (cinili su ga Axl, Slash, Duff, Bach, Lars, James i Kirk)... i tada su izveli - You're Crazy, For Whom The Bell Tolls, Piece Of Me, Hair Of The Dog, Whiplash #1 & #2. Kontam da na ovo mislis? Ima na tube-u los snimak Hair Of The Dog , ali ono, bolje ista... Quote
Rox Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Pa nije bas nesto posebno....ok je sve to,ali mogli bi objaviti neki koncert profi kvaliteta. Ima recimo snimak sa Moscow Peace Festivala, to je zvanicno izdanje iz 89, pro snimak. Nije cijeli koncert vec samo 5-6 pjesama. A gledao sam i jedan koncert iz Japan sa pocetka 90-ih koji je takodje dobro uradjen ali Bach pjeva uzasno. Quote
lemmy sixx Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 Mislim da znas na sta mislim.....nisam nesto primetila da su pijani.... Pijani su ko bulje i katastrofalno su svirali. Quote
Sleaze Glammer Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Odlicni su bili. Jedan od boljih Bachovih nastupa Quote
lemmy sixx Posted December 26, 2007 Author Report Posted December 26, 2007 To je bila proslava povodom godisnjice RIP Magazina, taj "bend" koji je nastupio se zvao GAK (cinili su ga Axl, Slash, Duff, Bach, Lars, James i Kirk)... i tada su izveli - You're Crazy, For Whom The Bell Tolls, Piece Of Me, Hair Of The Dog, Whiplash #1 & #2. Kontam da na ovo mislis? Ima na tube-u los snimak Hair Of The Dog , ali ono, bolje ista... Upravo ta postava...imam ja taj ceo koncert.Uzas.Ali vidi se da su se super zajebavali. Quote
Milkica Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 A gledao sam i jedan koncert iz Japan sa pocetka 90-ih koji je takodje dobro uradjen ali Bach pjeva uzasno. to je verovatno Budokan? Quote
sleazyrocker Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 na say can you scream se zajebavaju ljudi boli ih uvo,po onim vozovima po backstageovima a i pijani su nenormalno, a budokan nije los koncert ,mada u pocetku se ne sastavljaju, ali sta ima veze bolje da se zajebavaju nego da sviraju ko neki ne pomerajuci se sa jednog mesta ceo koncert Quote
Milkica Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 na say can you scream se zajebavaju ljudi boli ih uvo,po onim vozovima po backstageovima a i pijani su nenormalno, a budokan nije los koncert ,mada u pocetku se ne sastavljaju, ali sta ima veze bolje da se zajebavaju nego da sviraju ko neki ne pomerajuci se sa jednog mesta ceo koncert ima dobrih stvari na say, najbolja mi je fora s onom babom francuskinjom Quote
Rox Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 to je verovatno Budokan? Moguce, davno sam gledao. A jeste li gledali ovo? Monkey business on Saturday Night Live. Pretty good. http://www.youtube.com/watch?v=-6fxIJQTBO8 Quote
Divlji Tigar Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=RlL5X8toXmw Pazi ovo http://www.youtube.com/watch?v=eIaVFz0foWg Sebastian Bach singing "Hollaback girl", from Gwen Stefani Sebastian Bach in gilmore girls AGAIN!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ZSqMqOySD94 A short video from 1987 when Sebastian Bach was in the band Madame X. Ala je smesan Edited December 26, 2007 by Divlji Tigar Quote
Rox Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Taj prvi link kada ga spucaju flasom u glavu, to je sa oficijalnog videa ali ne mogu se sjetiti kako se zvao, imao sam to davno. On je poslije greskom pogodio neku djevojku koja je zavrsila u bolnici pa joj je onda nosio cvijece i izvinjavao se. Quote
Recommended Posts