lemmy sixx Posted September 29, 2003 Author Report Posted September 29, 2003 Jos licemernije je kad Vince Neil peva Without you- njegov karakter je tako romantican... :roll: Otpevas ljubavnu pesmu, devojcice skinu majice, odvedes ih u sobu i... otvaras erotske pekare :| Da,da...to ti je na isti fazon.Ali jebiga,palilo je kod tinejdzerki. Quote
Invictus Posted November 18, 2003 Report Posted November 18, 2003 Prvi Skid Row je jedini Skid Row! I nije metal. Kandze... Quote
Dushan S Posted November 20, 2003 Report Posted November 20, 2003 Skid Row su u svoje vreme imali status boys band-a/one (or two) hit wonder-a. Mnogima su bili dragi, klinke su se lozile maksimalno, a onda su izdali drugi album, pa su se klinke malo manje lozile, a prodaja isla malo losije, i onda su izdali treci i tu je kraj. Prvi album je u stvari jako dobar u svakom smislu, i u odnosu na vecinu izdanja tog vremena pun energije i zivota. Ne znam da li je neko pomenuo da su oni i Cinderella rezultat perioda u kome se Bon Jovi jako utripovao da je lovac na talente i da zeli da pomaze mlade neafirmisane bendove. Ipak u to vreme ih niko nije smatrao uzasno bitnim. Bilo je ono kao "Dobar bend, sve super" ali je u to vreme izaslo toliko neverovatnih muzickih izdanja ... Quote
lemmy sixx Posted November 20, 2003 Author Report Posted November 20, 2003 I prvi i drugi album su odlicni,jedino je stvar sto je "Slave to the grind" zesci od prvenca,pa je zato i slabije prodan.Cak,"Slave..." je i bolji od prvog. Quote
Archibald Reiss Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Skid Row su u svoje vreme imali status boys band-a/one (or two) hit wonder-a. Mnogima su bili dragi, klinke su se lozile maksimalno, a onda su izdali drugi album, pa su se klinke malo manje lozile, a prodaja isla malo losije, i onda su izdali treci i tu je kraj.Prvi album je u stvari jako dobar u svakom smislu, i u odnosu na vecinu izdanja tog vremena pun energije i zivota. Ne znam da li je neko pomenuo da su oni i Cinderella rezultat perioda u kome se Bon Jovi jako utripovao da je lovac na talente i da zeli da pomaze mlade neafirmisane bendove. Ipak u to vreme ih niko nije smatrao uzasno bitnim. Bilo je ono kao \"Dobar bend, sve super\" ali je u to vreme izaslo toliko neverovatnih muzickih izdanja ... Cuo sam nesto o tome.. Mada JBJ lovac na talente? :roll: Ne znam da li znas da su Dave "Snake" Sabo gitarista Skid Row i Jon bili strava ortaci, cak je ovaj Snake trebao da bude gitarista umesto Richija, ali se pojavio Richie i Sabo je osnovao svoj bend.. ako se ne varam da ga je on osnovao a ne S. Bach. Quote
VampireBlues Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Jel cuo neko za njih?Hm ja znam samo jednu pesmu,mnogo mi se svidja-I REMEMBER YOU pa me zanima dal` imate da mi preporucite neku njihovu pesmu...? Quote
Марија П : Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 (edited) Odslusaj prva dva albuma (oni su najbolji) + tema vec postoji. Edited April 26, 2004 by Marija Prokopijevic Quote
dudi Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Peporučujem ti album Slaves to Grind pravi melodični HM bend jednostavno dobra Klasika iz 80 ih. Quote
WS Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Jel cuo neko za njih?Hm ja znam samo jednu pesmu,mnogo mi se svidja-I REMEMBER YOU pa me zanima dal` imate da mi preporucite neku njihovu pesmu...? 18 & Life i Slave To The Grind. Eto, to ja znam. Quote
lemmy sixx Posted April 26, 2004 Author Report Posted April 26, 2004 Tema vec postoji. Ja ti preporucujem da poslusas cela prva dva albuma:"Skid Row" i "Slave To The Grind".Mozes bas i "Subhuman Race",ali ovaj novi "Thickskin" preskoci. Quote
michelle Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 Postoje vec dve teme. Ja od Skid Rowa najvise volim prvi, iliti Skid Row, iako je mozda drugi album (Slave to the grind) bolji. Oba su sjajna albuma i svakako ih trebas preslusati. Subhuman race je sranje i to tesko osim mozda dve pesme, ali o tome sam vec nasiroko pisala na drugim temama. Thickskin (ili ti najnoviji album) je moderna djubretarija. Takodje od ovih preporuka nista ne vazi ako je I Remember you koju si cula verzija iz 2003. a ne original iz '88, u tom slucaju poslusaj samo Thickskin Quote
dark earendil Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 hm pre neki dan sam uzeo da ih slusam.nemam puno,jedno desetak pesama ali stvarno najboljih :I remember You , 18 & Life,Slave to the grind,beat yourself blind,...forever,da sad ne nabrajam.Sto se tice balada one su stvarnio fenomenalne a sto se tice tvrdjih stvari one su strasno dobre jezivo,majke mi samo poslusaj Slave to the grind i videces!stvarno klasika iz 80-ix! Quote
Марија П : Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 El tacno da je Skid row prvobitno trebao da se zove Skip Rope? Quote
michelle Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 Skid Row je deo grada gde se skupljaju pijandure, narkomani i klosari. Skid rope ne znaci nista, tako da sumnjam... Mozda je to pisalo na bugrskim diskovima Quote
Марија П : Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Ne, ne, ne... koliko sam ja cula to je Jon Bon Jovi predlozio njima da se tako nazovu (tako barem pise u jednom od onih BJ quizova ). Quote
*nitro* Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Nebitno gde je tema - bend je fantastican !!! Da nije bilo njih (i Gunsa) pitanje je da li bi metal postojao danas... 18 & Life, Youth Gone Wild, In a Darkened Room... sve sami klasici... e ovo da bez njih i gunsa ne bi bilo metala si tako ODVALIO al ajde nema veze . Inace ja imam samo 2.album, Slave ti the Grind i stvarno album nema slabu tacku,obozavam ga! ps. Skid Row NIJE metal! Quote
VEPAR Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 dobri su bili.bach je iako seks simbol svoga vremena pre svega bio odlican pevac. Quote
C.A_R.I.A. Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 stari legendarna grupica,imah cak i njihov original kasetu... sada mi ne znace puno.. Quote
michelle Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Gledala sam neki koncert nakome su svirali neke obrade,krsina Quote
Ivan_Creed Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 Gledala sam neki koncert nakome su svirali neke obrade,krsina A jesi li videla kada je neko gadjao Sebastiana sa necim (ne mogu da se setim sta je bilo), i prekinu pesmu i kazem 'Who the fuck just threw that..?'... i publika pokazuje na neku jadnu devojku (koja je to uradila namerno), gde se ovaj 'kosarkas-konjina' Sebastinan baca sa bine, i drop-kickuje tu jadnicu!!!!!!!!!!! NAJJACI MOMENAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Posle je Baki isao na sud..) Quote
michelle Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 Ne znam taj... Ove svirke su uglavnom mirne i svaki put najvljuju Youth Gone Wild istim tekstom- There`s some guy in an expencive suit who tells - why don`t you get a job?.... I tako dalje, jebeni svaki put isto. Quote
michelle Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Jebem ti sunac, stvar je ozbiljnija nego sto sam mislila. Quote
LARA CROFT Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 bas slusam Youth gone wild, jel se to meni cini ili se on malo podgojio Quote
dark earendil Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 dakle pesma Slave to the grind.Kako se kome svidja? meni je mozda od njihovih najboljih pesama ne racunajuci balade! Quote
michelle Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 dakle pesma Slave to the grind.Kako se kome svidja? meni je mozda od njihovih najboljih pesama ne racunajuci balade! Naravno da je dobra, jebes ti balade ako imas dobru i pravu rock pesmu. Balade su za posebno raspolozenje. Quote
Recommended Posts