blondie Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 aaa, skinuh stare hitove.. youth gone wild i tako to dzuskam. Quote
dark earendil Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Hm juce sam gledao spot za piece of me.Fin spotic,za razliku od I remember you koji je mozda najgluplji u istoriji!!!! Quote
NeSa Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Ja ne znam koji KURAC bi ovom bendu da onako drasticno promeni stil...Prva 2 albuma su do yaya,a onaj posle je uzas...To je kad muzika postane biznis... Quote
Milkica Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 ....bas ste me podsetili,mogla bi ponovo nesto da odslusam od njih.........a inace najbolji mi je drugi album Quote
shock! Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 ubijam se ovih dana od Skid Row-a.....aaaaaa Quote
Vangelis Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 Ljep bend, sta mu fali? Prvi album definitivno Quote
Shix Posted October 14, 2005 Report Posted October 14, 2005 Od koje godine svira skid row? I da li je Gary Moore svirao gitaru u skid row dok je pevao Bach? Quote
Milkica Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 (edited) Ja ne znam koji KURAC bi ovom bendu da onako drasticno promeni stil...Prva 2 albuma su do yaya,a onaj posle je uzas...To je kad muzika postane biznis... istina.prva dva albuma su stvarno do jaja, a pogotovo drugi koja mi je uopste jedan od tri naj (hvalim Slave gde god stignem ) treci album me uzasno zbunjuje, , osecam se prilicno dezorijentisano dok ga slusam (izuzev "Breaking down"-stvarno dobra balada ) Edited October 30, 2005 by stpgirl Quote
shock! Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 meni je ipak prvi album bolji......on mi je sigurno medju 3-4 naj albuma ikad.....sa Slave-a mi je ubedljivo najaca stvar In A Darkened Room........genijalna pesma Quote
Milkica Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 meni je ipak prvi album bolji......on mi je sigurno medju 3-4 naj albuma ikad.....sa Slave-a mi je ubedljivo najaca stvar In A Darkened Room........genijalna pesma sve sa Slave-a je genijalno razlog zbog koga vise volim Slave je taj sto album jednostavno nema slabu tacku.svaka pesma je od pocetka do kraja savrsena, i retko mi se desi da neki album mogu da slusam toliko godina zaredom, a da mi i dalje zvuci isto onako dobro kao i kad sam ga prvi put slusala.pravi jebeni hard rock album balade su fenomenalne, textovi da ne pominjem.i naravno odlicna produkcija. jedino sto su mozda trebali da urade je da umesto spota za Wasted Time izbace Living on a chain gang.ili recimo Mudkicker. Quote
Tatyannahhh Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 pa dobro i wasted time je odlicna pesma.mislim da se nisu zajebali sto se toga tice Quote
shock! Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 razlog zbog koga vise volim Slave je taj sto album jednostavno nema slabu tacku. nema ni prvi album Quote
Anno Mundi ! Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Cekaj,zar nije taj prvi album producirao Bon Jovi,ili tako neki ostrokosi lik? Quote
Milkica Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 pa dobro i wasted time je odlicna pesma.mislim da se nisu zajebali sto se toga tice daleko bilo da je losa,ali tri balade(spota) za jedan album su(bar meni)malo previse. nema ni prvi album Mozda ali nije onako prashteci kao Slave.Slusam ga kad pustim mozak na ispashu Slave je vec nesto drugo Cekaj,zar nije taj prvi album producirao Bon Jovi,ili tako neki ostrokosi lik? Kol'ko znam,on ih je progurao, ali mislim da ih nikad nije producirao, mada ko zna Da li bi mogao neko zna koliko tacno spotova je skinuto sa S.Race-a? Quote
Milkica Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Pa poceo sam sa nabrajanjem,al' sam onda stao aha."kontam" Ajmo Jovo nanovo! Pitanjce za vas: omiljena pesma (a moze i spot?) je....? Quote
shock! Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 omiljena pesma ako bi morao samo jednu onda - "Youth Gone Wild" ako ne onda bih dodao jos i "In A Darkened Room" Quote
LazaGNR Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Pitanjce za vas: omiljena pesma (a moze i spot?) je....? Spotove nisam bas imao prilike da gledam,sem onih sa Subhuman Race (koje usput zaboravio ) i pola Slave To The Grind-a,pa ne znam... Al' od pesama najbolje su mi sa prvog albuma Yourth Gone Wild (to im je himna) I Remeber You (sa Slave To The Grind-a) Waisting Time Jebi ga,svidjaju mi te komercijale Quote
Blood_Sprinklerka Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 hm slave to the grind the threat I remember you recimo Quote
lemmy sixx Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 Pesme?Tesko izabrati,ali recimo: Sweet Little Sister Big Guns Munkey Bussines Livin' In The Chain Gang Midnight/Tornado Makin' A Mess ... Quote
°°Džoca°° Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Sad sam gledala spot za 18 And Life ... dobar spot, dobra pesma!!! Dobra je i ova ... Youth Gone Wild Quote
michelle Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Pesme?Tesko izabrati,ali recimo: Sweet Little Sister Big Guns Munkey Bussines Livin' In The Chain Gang Midnight/Tornado Makin' A Mess ... + In a Darkened Room Wasted Time Here I Am Quote
michelle Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Spotove njihove nesto ne gotivim... jedini ozbiljan spot u smislu produkcije je Breakin' Down koji je smesan, ono groblje i ona sranja. Jedino jos I Remember you i 18 and life imaju neku radnju, ali su stvarno glupost. Sladak mi je recimo Slave To The Grind a najgluplje odradjen Wasted Time s onim bljeskajucim svetlima. Quote
Vangelis Posted November 20, 2005 Report Posted November 20, 2005 Definitivno Youth Gone Wild, Midnight Tornado i Sweet Little Sister mada ni Forever nije daleko. Quote
Recommended Posts