ZmYchE Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 A i ukusi su razliciti... Neko jednostavno ne prihvata modernizaciju starih dobrih zvukova i fazona...a nekome se svidja... Who cares Quote
Sleaze Glammer Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Ovo je losa promena,posto su pesme lose.Promena nije dobra,kada se ide silaznom putanjom.Sansu sam mu dao duplim preslusavanjem,i dosao sam do zakljucka da je album golo govno.Najlakse je reci "To je novo,uneli su promene,i svi ste zatvorenog uma".Bullshit. Pogreshno si me shvatio. Ne kazem ja da ako ti se ne dopada da si ti zatworenog uma. Normalno je da ne moze svima da se dopadne. Ali smatram da je loshe reci da je golo govno samo zato shto je nowo. Nazalost takvi ljudi postoje, ne prihvataju NISHTA nowo. To je BULLSHIT! Nije bullshit to da ti se ne dopada. Meni je Slave To The Grind jedan od 5 omiljenih albuma, Skid Row takodje, i jedva chekam 20. novembar kada izlazi Bahov 'Angel Down', ali smatram i da Thickskin i Revolutions Per Minute imaju svojih momenata. Quote
lemmy sixx Posted November 17, 2007 Author Report Posted November 17, 2007 Pogreshno si me shvatio. Ne kazem ja da ako ti se ne dopada da si ti zatworenog uma. Normalno je da ne moze svima da se dopadne. Ali smatram da je loshe reci da je golo govno samo zato shto je nowo. Nazalost takvi ljudi postoje, ne prihvataju NISHTA nowo. To je BULLSHIT! Nije bullshit to da ti se ne dopada. Meni je Slave To The Grind jedan od 5 omiljenih albuma, Skid Row takodje, i jedva chekam 20. novembar kada izlazi Bahov 'Angel Down', ali smatram i da Thickskin i Revolutions Per Minute imaju svojih momenata. Ja prihvatam nove stvari ako su dobre.A ovo nije dobro. Quote
Milkica Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 jel slusao neko Angel Down? Zasad su mi najbolje american metalhead i falling into you Quote
Sleaze Glammer Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 jel slusao neko Angel Down? Zasad su mi najbolje american metalhead i falling into you Za sada sam chuo samo Stuck Inside i Back In The Saddle... Do jaja su! Rock N Roll Quote
PECEMK Posted November 28, 2007 Report Posted November 28, 2007 Evo za sve koje nisu culi album a zele ga cuti link za skidanje albuma! Sebastian Bach - Angel Down [2007] Meni se album veoma dopao! Quote
lemmy sixx Posted November 29, 2007 Author Report Posted November 29, 2007 Skinucu sutra,pa ce da vidimo. Quote
ZmYchE Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Hvala za link, ima da se nadje i preko torrenata i share-programima (Ali promo na share prog)... Quote
PECEMK Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Ja mislim da je dosta zgodnije sa rapid-a posto znas kad ide ide... a sa torrentima dobro... i to je u redu... ali ne znas kad moze zapeti! Quote
Shix Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Evo za sve koje nisu culi album a zele ga cuti link za skidanje albuma! Sebastian Bach - Angel Down [2007] Meni se album veoma dopao! Ce cujemo. Ide u listu za download pa kad dodje na red. Quote
lemmy sixx Posted November 29, 2007 Author Report Posted November 29, 2007 Skinuh album.Pa za divno cudo,nije los.Malo premoderan,ali ima dobrih stvari.Obrada Aerosmitha sa Axlom je bas dobra.Onako nabrzaka sam preslusao,vise utisaka nakon ozbiljnog preslusavanja. Quote
lemmy sixx Posted November 30, 2007 Author Report Posted November 30, 2007 Preslusao sam ga temeljno,i album je stvarno dobar.U svakom slucaju mnogo bolji od poslednja dva Skid Row-a.Pesme koje mi se najvise svidjaju su "Angel Down","American Metalhead","Negative Light" i malopre pomenuta obrada Aerosmith-a "Back In The Saddle".Dobar album,definitivno. Quote
sleazyrocker Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 skoro sam gledao njihov dvd say can you scream iz 89 valjda,koji su to bili ludaci, (ovi iz skid row) Quote
LazaGNR Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Obrada Aerosmitha sa Axlom je bas dobra. Sta,Axl im gostuje na alumu? Quote
lemmy sixx Posted December 7, 2007 Author Report Posted December 7, 2007 Da,na tri pesme.Dobro su se uklopili Bach i Axl. Quote
LazaGNR Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Ha,moram nabaviti to negde da cujem kako zvuci Quote
_powerslave_ Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Meni se neshto ne svidja kako su obradili Aerosmith. Bez Stevena nije to to... Quote
sleazyrocker Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 meni se ta pesma jedina svidja na albumu Quote
lemmy sixx Posted December 13, 2007 Author Report Posted December 13, 2007 Meni se album sve vise svidja.Ima dobrih stvari.Zesce je nego sto smo navikli od njega,to definitivno. Quote
_powerslave_ Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Ne znam meni je album totalni prosek. Quote
Download_manager Posted December 13, 2007 Report Posted December 13, 2007 Svidja mi se jedino pesma 'You Don't Understand'. Ove ostale su sranje nevidjeno. Quote
lemmy sixx Posted December 14, 2007 Author Report Posted December 14, 2007 Kako kome.Meni su recimo "Angel Down","American Metalhead","Stabbin' Daggers" i "Negative Light" strava pesme. Quote
Shix Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Nabavih koncert u japanu 92` Kakvo przenje i kidanje brate. Quote
_powerslave_ Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Nisam nishta ni ochekivao od albuma, preslushao sam ga chisto iz razloga shto je Bach u pitanju... Quote
Sleaze Glammer Posted December 18, 2007 Report Posted December 18, 2007 Nisam nishta ni ochekivao od albuma, preslushao sam ga chisto iz razloga shto je Bach u pitanju... E vidis ja sam ocekivao nesto.. i zestoko sam se razocarao Quote
Recommended Posts