Uruk Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 ja sam cuo da treba tek sutra da izadje? Quote
Lunar Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Na oficijalnom sajtu pishe TBA. A prema Amazonu i Wikipedi : http://en.wikipedia.org/wiki/Pestilence_(band) Quote
Uruk Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 hehe ja danas gledao na wiki za ressurection i datum izlaska je bio 15. a sad stoji 16. nece to jos koji dan Quote
Lunar Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 ali WTF? Cak ni track listing se nezna,a eno ko god da je pre-prderovao album preko oficijalnog sjata i amazona, kao trebalo bi do danas da mu stigne, jer je 13-og datum izlaska. Ali nebi to bio problem da ima neka oficijalan vest o tome kada je novi datum i da pise uopste da je odlozen. Barem neka informacija. XD Quote
Speed_Dead Posted March 16, 2009 Report Posted March 16, 2009 (edited) poslusao sam pesme na spejsu...progresiv dm ok nije lose al ..... previse prepucano sto se produkcije tice moze prodje omot mi se ne svidja Pestilence je Pestilence - thrash/dead na prvim albumima ,ovo mi i nije nesto ubedljivo ko sto sam ocekivao ali nije lose..moze da se slusa Edited March 16, 2009 by Speed_Dead Quote
Grobodan Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 U kom ste fazonu, evo ga novi album http://uploaded.to/?id=llhq8u Quote
Lunar Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 djea skida se samo tako! josh sada samo Atheist da se pojavi. Quote
Grob Bez Dna Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 (edited) jebes kanter, skidam ovo. jebem ti dl, skidace skoro 2h. Edited March 17, 2009 by Milenko Tepic Quote
SkullKrusheR Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 shto bi pedja stojakovic rekao, ovo ce da potraje... Quote
Uruk Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 jbt iscupao sam kabl od neta slucajno!!! aaaaa a na pola sam bio... stvarno trenira zivce ovaj mali protok Quote
Grob Bez Dna Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 meni skunuto samo 34mb nisam ni primetio. BOZE, MAJKU TI JEBEM!!!!!!!! Quote
Џрк Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Prvi utisak - skrnavljenje Out of the body-ja. Quote
Tomas Haake Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 a u kurac, dajte neki link koji radi. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 17, 2009 Report Posted March 17, 2009 Frubi_ZMIJA said: Ne znam , nista mi se ne svidja pevanje ... bice problema ako je ovo najbolja pesma na albumu ... I eto... ispade da je Horror Detox najbolja pesma, ovo je TESKO GOVNO od albuma ... s'obzirom da nisam ocekivao nista, nema ni razocarenja ;)heehhe. Kolko je gomno mozete cuti na snimljenim pesmama ponovo Lost Souls , Out of Body i Chemotherapy koju jedva prepoznadoh . Pevanje je ono sto mi najvise smeta, bas je budjavo i album je monoton ... i ne znam verovatno ga nikada vise necu pustiti . Quote
azal Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 ne znam zasto su zvali Choy-a i Wildoer-a, kad ovakav death metal bi mogao bilo ko da odsvira. mislim nije govno, ali je kao ultra dosadan testimony of the ancients. Quote
Grobodan Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Da, tako nešto... nažalost, ispada da su zaista one 3 pesme koje smo prvo čuli najbolje na albumu. I produkcija mi se ne sviđa, nije dovoljno old skul No, slušaće se, videćemo. Quote
LukaHM Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 (edited) tolko ga ispljuvaste da sad ne znam ni dal uopste i da skidam Edited March 18, 2009 by LukaHM Quote
SkullKrusheR Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 ja cu za koji minut uzeti da ga preslusham. bojim se da cu se razocharati opasno... Quote
Speed_Dead Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 pa mislim skinite i poslusajte za dm album je dobro za pestilens je lose previse je bezdusno....bas su ga odradili samo:P al zamislite da u SR jedan bend snimi ovakav album to bi bilo ludilo...za standarde u evropi i svetu ovaj album je ono..prosek. Quote
SkullKrusheR Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 (edited) u, jebote, koja dosada od albuma... ne mogu da verujem... potpuno monotono i obichno. nishta zanimljivo na celom albumu. tokom slushanja albuma imao sam osecaj kao da slusham jednu pesmu od sat vremena. nema razlike izmedju pesama. jako dosadan death metal... Edited March 18, 2009 by SkullKrusheR Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Ma bulja od albuma ... ali zato Atheist ce pokazati kako se pravi pravi death metal album . U njih ne sumnjam... a za pestilence ovo je bruka. Testimony snimljen pre kolko godina ?! Ko ce ga znati ... a produkcija na albumu savrsenstvo , tako da jbg. cim sam video ovo govno od mamelija na sta lici znao sam da od toga nema leba... mozda mislio da ce da zaradi pare... mada verovatno je i mislio s'obzirom kolko traze za nastup.hahha Quote
Grob Bez Dna Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 hahaha sranje album. bas sam se smorio slusajuci ga. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 (edited) ko da je bitno... kao morbid angel sto sam platio prvi put kad su bili naravno ... Edited March 18, 2009 by Frubi_ZMIJA Quote
Recommended Posts