Speed_Dead Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 nisam mislio cifru da saznam nego cisto okvirno da li traze mnogo ili bas mnogo/previse. ja ne znam sta je ovo popljuvaste svi album. ko da ste jedva cekali da izadje pa de se razocarate i da pocnete da pljujete. jbg pa nece ljudi opet da snimaju prva dva tri albuma. drugaciji su nego pre i sta ces ,album moze da se slusa ,a ne mora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 I meni su malo skocila ocekivanja u poslednje vreme, em od chekanja, em sto sam skoro bas obrtao stare asove.... Elem, na prvo slushanje, meni je ovo sasvim fino :] Realno, nista specijalno, i verovatno ce moci da na ovo da se primeni pricha "Nije trebao da ga nazove Pestilence albumom pre svega", ali uopste nisam nezadovoljan. Ali jedna stvar mi se definitivno ne svidja, rerecorded stuff. Martin ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 +1 za martina. chemo therapy su usrali najstrashnije. shto reche frubi, atheist nema shanse da omane, tako da chekamo to. imam osecaj da ce atheistov novi album biti album godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Za sve razocarane ovim, cuj albumom, Martin van Drunen sprema novi album Asphyx-a tako da ce biti veselja... A tu je i Hail Of Bullets Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Hail sabija ovaj album samo tako. Nachi otprilike imam slichno misljenje ko svi. Ali mi album nije govno, samim tim da ga je izdao neki drugi bend verovatno bi bio tu negde neutralan ali bi vuklo na pozitivno misljenje ali svejedno bi bio zadovoljan odlichnom produkcijom. Neznam izbacili su svu interesantnost i nema ni malo uticaja sa Spheres sto je isto bedak. Moze ov oda se slusha ali te srce zaboli kada vidish u imenu grupe Pestilence. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) A tu je i Hail Of Bullets ko god od ortaka mi je trazio novi pestilence, ja sam ga uputio Hail of Bullets da preslusa :) ali sta vredi kad me niko ne slusha... EDIT: ja ovo ne racunam u pestilence album, jer je mameli okupio neke muzicare da sa njim snime album pod imenom pestilence, tako da mi je ovo vise neki mameliev licni trip. choya ne racunam u pestilence ex-clana, na njega gledam samo kao na ispomoc(govorim o Testimonyju). gre'ota onakvu diskografiju skrnaviti Edited March 19, 2009 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Resurrected late '80s/early '90s death metal outfit PESTILENCE will convene in two weeks to begin rehearsing for its upcoming European tour, which kicks off on April 9 at the Inferno festival in Oslo, Norway. The band says, "[We are] very excited to start the tour and will rehearse a good mixture between 'Consuming Impulse' [1989], 'Testimony Of The Ancients' [1991] and 'Spheres' [1993] albums and the new 'Resurrection Macabre'." Ima li neki znan razlog zasto zamera Malleus-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Ja bih vise voleo da znam ima li neki znan razlog (sem novca) zasto je objavio novi Pest. ;=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 Resurrected late '80s/early '90s death metal outfit PESTILENCE will convene in two weeks to begin rehearsing for its upcoming European tour, which kicks off on April 9 at the Inferno festival in Oslo, Norway. The band says, "[We are] very excited to start the tour and will rehearse a good mixture between 'Consuming Impulse' [1989], 'Testimony Of The Ancients' [1991] and 'Spheres' [1993] albums and the new 'Resurrection Macabre'." Ima li neki znan razlog zasto zamera Malleus-u? Zato sto je Patrick debilnija verzija Bentona, narcisoidni klovn koji je pljuvao po muzici koju svira dok je jos stvarao Testimony, kao covjek nula, ali ne moze mu se muzicka genijalnost osporiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 hmmm... sad mi nista nije jasno... ? kako album nije za kurac onako, a uzivo je ovo ubica na mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Dovedi ih pa da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Da bre, metni ovo negde u avgust. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 ovo fino zvuchi uzivo, ali ja ovu svinju mamelija ne mogu da gledam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Barem, sign the petition o njihovom dolasku ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 signed... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 (edited) ne patim od Samson sindroma ali mi je ovaj Mameli ovako bez kose totalno gej, i upste mi to nije ONAJ pestilence na koji sam navikao. ali kad bi ih neko(citaj:Frubi) doveo sve peske bih isao da ih gledam, jbg ipak su mi oni jedan od najomiljenijih DM bendova, a i bili su mi jedan su mi od prvih death bendova Edited April 12, 2009 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Pa šta sad je kao bitno ko kako izgleda, haha? Ni mi se njima ne bismo svideli, ali to ne znači da treba da dođu i otpraše... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 pa i ne kazem da treba da bude bitno, samo mi je malo bzvz, jbg nisam navikao na ovakvog Mamelia . jedna stvar mi je uprvao prosla kroz glavu-jbt pa u ovoj live postavi i Toni Choy svira, ja sam na to skroz zaboravio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Subordinate to the domination :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 pa i ne kazem da treba da bude bitno, samo mi je malo bzvz, jbg nisam navikao na ovakvog Mamelia . jedna stvar mi je uprvao prosla kroz glavu-jbt pa u ovoj live postavi i Toni Choy svira, ja sam na to skroz zaboravio I meni je bilo cudno kad sam ih vidio kako izgledaju, ali kad je Mameli poceo da pjeva potpuno isto kao na Testimonyu odmah sam zaboravio na izgled, scenski nastup i sve Uzivo je odlican, mada mi se na novom albumu vokal uopce ne svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 na novom albumu zvuchi kao da hoce da iskopira nejtana eksplouzna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Ja nisam ni odslusao nov album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 nisi nista propustio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Bez tog albuma imaju kultni status Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushman Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Obozavam stari Pestilence, ali ovo novo mi se ne svidja... muzika mi je manje - vise OK, ali vokal ne mogu da smislim... Navikao sam na matori vokal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts