STARSHOOTER_SUPREME Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Cuo neko za njih? Imam testimony of the ancients i strava je,Zna li neko nesto vise o njima Quote
Predator Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Imam opus od doticnih, shta ga znam, nista spektakularno. Istina ima dobrih pesama sa Spheres i Testimony-a ali kao sto rekoh nista posebno. U nekim momentima iritirajuci vokal i u neku ruku sporije pesme...Mada nije losh ni ovaj Consuming Impulse. Quote
Predator Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Zapravo imam, imam i mp3 cd sa opusom. Sto? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 29, 2003 Author Report Posted August 29, 2003 Kolko kosta )))) da mi narezes opus sve i posto sam iz krusevca a devojka mi iz bg da se dogovorimo da das ti njoj pa ona meni pare dobijas odma javi se na pp Quote
solicitor Posted August 29, 2003 Report Posted August 29, 2003 Meni je najbolji malleus maleficarium pa consuming impulse...ostalo mi se manje svidja ali pestilence je jedan od mnogo jakih bendova ... nergal, ako se ne dogovoris sa ovim gore, znas na koga uvek mozes da racunas Quote
Predator Posted August 30, 2003 Report Posted August 30, 2003 Eto dasa se lepo ponudio, mislim ja i ovako nisam pri BG-u ovih dana... Quote
atomant Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 Imam Pestilence- Testimony Of The Ancients Pestilence- Consuming Impulses Pestilence- Mallevs Maleficarvm Pestilence- Mind Reflections Pestilence- Spheres definitivno je nabolji mind ne znam zasto ali na mene utici pozitivno Quote
Aleara Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Omiljeni mi je Consuming impulse... Quote
Baja Car Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 SPHERES!! Tony Choy na bassu...o cemu mi uopste govorimo? Sto se tice te legende, vise ga volim u ATHEIST-u!!! Po meni PESTILENCE su izdali samo jedan odlican album a to je Testimony of the ancients!!! Ne zelim da kazem da su ostali sranje, ali jednostavno nisu odlicni!!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 8, 2003 Author Report Posted September 8, 2003 Imam ja Pestilence opus ako ocesh lakse ti od mene da uzmesh mislim da kupish posto necu da dajem diskove vise nikome!!!!!!!!! Jeste ja tebi dam disk ti ne vratis 3 meseca ti meni neces da das da prebacim :roll: Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 cu da ti vratim te diskove jebali te oni inace ti meni nisi dao te diskove: dogovor je bio da ti ja narezme kocner ccorpse da bi ti razmenio to za coroner i taj disk koliko je tvoj toliko je i moj,a ti si mi uvalio demeter i cu da ti vratim ende. Inace ja sam taman po tom pitanju postao darezljiv davao bih vam diskove ,ali onda je dosao cuveni Hellhammer i svi ste me tu iznervirali. I shvatio sam da niko nece dobiti diskove ni od mene ni od milana,a ja i on smo se uortacili tako da samo za kintu molicu lepo..... Quote
solicitor Posted September 13, 2003 Report Posted September 13, 2003 Chist rachun duga ljubav...i ja kazem Mada ja ovde sa lokalnom decom lako radim razmene...dodju mi na gajbu, sednemo, srezemo i svak svojoj kuci ... ne volim da dajem diskove niti volim da ih uzimam na par dana...sto moze da se rameni na licu mesta ili da se kupi ... tako je najlakshe ... Quote
Kai Hansen Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Slusao sam "Spheres" i ono je ubedljivo "najcudniji" death metal album koji sam slusao! Mislim ono jeste death, i to technical, ali definitivno iskace van granica svog zanra..mislim..npr "PERSONAL ENERGY" je kao neka...jazz/death pesma...stvarno neopisivo Mnogo me zanimaju i sotali radovi, pa cu ih naravno i sigurno anbaviti Quote
Grobodan Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Spheres je sranje!Istripaovali su se da su neki jazzeri i napravili glupost!Odbacili su ih metalci, a jazz publika ih naravno nije prihvatila. Nabavi nesto starije,npr.Testimony of the ancients. Quote
Earendil Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Jako dobar teh nicki death ne bi izdvajao ni jedan album jer ih nisam sve preslusao. Quote
BodyRemover Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 (edited) Spheres je jedan od najboljih albuma u zanru, nema tu govora... Holandjani su svojevremeno imali najmocniju tech death scenu. vrh bend! poz Edited May 9, 2004 by BodyRemover Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Spheres najbolji Pest. album????? Ma ajde bre najacu su Testimony i Consuming koje imam na originalu!!! Razvaljuju !!! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Eh da Kai na Consuming ti svira tvoj omiljeni basista Tony iz Cynic-a . Quote
Kai Hansen Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Eh da Kai na Consuming ti svira tvoj omiljeni basista Tony iz Cynic-a . Znam frubi Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 E pa onda mozesh da zamilsih kakav je album Quote
Assignment Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Testimony je mnoooogo jak Album, pravi Death Metal sa dosta tehnike. Meni se licno i "Spheres" mnogo svidja ali su tim albumom platili ceh jer je ipak bio mnogo cudan za slusanje...Posle toga je usledila komercijalna smrt benda...Nazalost, ali tu cenu su platili i Cynic i Atheist... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 12, 2004 Author Report Posted May 12, 2004 cu da ti vratim te diskove jebali te oni inace ti meni nisi dao te diskove: dogovor je bio da ti ja narezme kocner ccorpse da bi ti razmenio to za coroner i taj disk koliko je tvoj toliko je i moj,a ti si mi uvalio demeter i cu da ti vratim ende. Inace ja sam taman po tom pitanju postao darezljiv davao bih vam diskove ,ali onda je dosao cuveni Hellhammer i svi ste me tu iznervirali. I shvatio sam da niko nece dobiti diskove ni od mene ni od milana,a ja i on smo se uortacili tako da samo za kintu molicu lepo..... SAmo sto mene znas jedno 10 godina i UZEO SI MI PARE ZA CC ........... Quote
The Eagle Nature Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Jedan od najboljih death metal bendova ever!!! Sve drugo sto bih rekao bi bilo krajnje nepotrebno .... Quote
Recommended Posts