Max Butcher Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Amgod, Salvation, Absolution kao i Confusion su mi favoriti... Quote
Grobodan Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Ni meni album nije apsolutno ništa posebno. Samo ide svojim putem bez da me povede sa sobom, ako me razumete: ide muzika, ima ok delova, kad ugasim kao da ništa nisam ni slušao. 1 Quote
heavyervin Posted May 4, 2011 Report Posted May 4, 2011 Ma zna Wendigo sta prica, kad vam ja kazem. Covek je ubica. Quote
Dushman Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Ovaj novi mi je neuporedivo bolji od Ressurectiona. Ressurection mi je bio takvo sranje da nisam mogao da ga slusam, ovaj mi je ok. Oseti se smek Testimony-a. Vokal mi je jedino malo neubedljiv, al je ok, mnogo bolji od onog isprocesiranog sa Ressurectiona. Quote
Novaliis Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 ''Spheres'' sam svojevremeno slusao ko lud, pre nekih 10 godina, i dalje mi je to omiljeni album, bas ga preslusavam ovih dana, puno lepih emocija donosi, jedan od najboljih death albuma za mene. 1 1 Quote
Baron Posted June 23, 2011 Report Posted June 23, 2011 Mnogo dobar ovaj novi album, pa me zanimalo kako zvuce uzivo. Bruka su dobri i live. Evo Amgod: http://www.youtube.com/watch?v=ZvtI6Qy-TDc Jbt koji shtim! Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Prodajem Testimony i Consuming Impulse u celofanu za 2500 oba, bez mogucnosti kupovine na komad. Mnogo su lepi... Quote
Talvi Posted February 22, 2012 Report Posted February 22, 2012 "Recently, bassist Jeroen Paul Thesseling (NUFUTIC, OBSCURA) and drummer Yuma van Eekelen (EXIVIOUS, THE NEW DOMINION) have decided to work more intensively on their main projects.Therefore, bassist Stephan Fimmers (NECROPHAGIST) and drummer Tim Yeung (MORBID ANGEL, DIVINE HERESY, VITAL REMAINS, HATE ETERNAL) will join PESTILENCE for the upcoming new album, 'Obsideo', and live performances." Quote
Talvi Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Resurrected late '80s/early '90s death metallers PESTILENCE will enter the studio in February to begin recording their new album, "Obsideo". The drum tracks on the CD will be laid down by Dave Haley of Australia's PSYCROPTIC. Songtitles set to appear on the effort include "Necromorph", "Saturation", "Soulrot", "Laniatus" and "Superconcious". According to guitarist/vocalist Patrick Mameli, the CD's overall lyrical theme will be "the journey of the human soul." The "Obsideo" cover art as now been unveiled and can be seen below. Quote
Sinkler Posted January 3, 2013 Report Posted January 3, 2013 Мени омот делује као Сетов рад. Meni ni blizu. Quote
I'm Calmer Than You Are Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 Avaj, omot ne mami da se pazari vinil... A 'teo sam. Quote
ombre Posted January 7, 2013 Report Posted January 7, 2013 Meni omot i nije bas nesto.Prosli album mi i nije nesto bas dobro lego.Valjda ce ovaj biti bolji. Quote
The Eagle Nature Posted January 7, 2013 Report Posted January 7, 2013 Zadnji album ni mene nešto nije oduševio. Znao sam da neće biti kao Spheres ali sam očekivao više i od Jeroen-a. Nije album loš samo je dosadnjikav . Mada pošto mi je za svarivanje Resurrection Macabre-a trebalo 3 godine, možda će mi se Doctrine dopasti krajem 2015 Quote
COA_Metal_666 Posted July 5, 2013 Report Posted July 5, 2013 uuu ludi holandjani,,, testimony keva album, isto ako i malleus... consuming... spheres je onako... mlako i bez muda, jebem li gfa .. kazu da cxe opet novi album ove godine.. (malo slabije kuckam, necete mi zameriti 2 Quote
Јарослав Posted September 10, 2013 Report Posted September 10, 2013 http://www.blabbermouth.net/news/pestilence-obsideo-due-next-month/ Quote
Talvi Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 sad se pojavila i ova verzija omota Quote
LetTheMetalFlow Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=590569250981539 Quote
LetTheMetalFlow Posted September 11, 2013 Report Posted September 11, 2013 Vala jes , nisam bio neki ljubitelj ovih poslednjih radova Pestilence , ali preslušao sam malo bolje albume , i promenio sam mišljenje , tako da sad mi je sve dobro od njih , naravno prvi albumi kult Testimony vrh !! Quote
Recommended Posts