gavrosaurus Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Чуо сам га још 91-е, познавали смо неког металца ентузијасту који је набављао те ствари - Pantera, Pestilence и снимао нам прилично вољно. Иначе, "Testimony of the Ancients" је један од албума који је највише утицао на мене, у тоталу. Quote
Маузер Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 (edited) Pa ja sam ga cuo sa mojih 12 godina. Znaci 2003-2004. Oporavljao sam se nedelju dana. Znam da je burazer kao hteo posle toga da mi da nesto slabije, dao mi je Slowly we rot! Znam da sam polomio neku stolicu kada sam slusao! Ili Cause of Death! Ne, nije! Za Cause sam polomio stolic neki! Edited June 24, 2008 by Grishnackh Quote
Mathenigma Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 hm, sumljam da ce pestilence ikad doci ovde, jer bi jedva skupili 200 ljudi na koncertu... tuzna nam je relanost... a i iskreno pitam se kakav ce biti novi album, samo da ne pokvare stare radove nekim modernim sranjem... Quote
RNA Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 200 људи? Искрено мислим да си претерао, а овакав бенд (додуше, не знам како сад звуче) заслужује много више. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 meni se ne svidja... jedan je seagrave. Quote
Grobodan Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Onda overi EVOCATION - Tales from the tomb, on radio cover, i cuj sta je matori DET METAL! 1 Quote
SkullKrusheR Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 aaaaaaaaaaa!! jedva chekam! cynic izbacio novi album, sad josh chekam atheist i pestilence. prvi je masterpiece, a verujem da ce biti i druga dva. Quote
Uruk Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 jel' se zna datum izlaska???? Malo me nervira sto Mameli kenja o tome kako nece biti Pestilence reuniona(tj kako vovo nije previ reunion) a izdaje album pod Pestilence imenom... Quote
Sadomator Posted December 2, 2008 Report Posted December 2, 2008 Ne ocekujem previse, ali nadam se da nece razocarati. Nekako novi album nije potreban, bas danas gledam Live In Eindhoven, Out Of The Body, Bacterial Surgery, Echoes Of Death se nece ponoviti vise ni na stageu a kamol' u fazonu novog albuma. Al ih ganjam uzivo 100%, zasad je Minhen najblizi, iako je Patrick pravi seljo koji danas plovi u groove vodama Quote
Sadomator Posted December 3, 2008 Report Posted December 3, 2008 Pestilence - Resurrection Macabre Pestilence is currently finishing up their first record in 15 years. Expect more brutal, heavier and faster songs than any old Pestilence album. The album, entitled Resurrection Macabre, features eleven new tracks and the limited edition first print will include three re-recordings chosen by fans. Out Of The Body, Chemo Therapy and Lost Souls were voted most. The songs are lyrically more in the vein of "Consuming Impulse". Meaning, they’re more “reality-style” than religious or philosophical. Some songtitles are: "HangMan (Into the mind of an executioner)", "Synthetic Grotesque (Trying to create through cloning)", "Fiend (Drugaddiction)", "Resurrection Macabre (The return of the Pestilence)", "Hate Suicide (Last hours of a suicide-bomber)" just to name a few. Expect a new track to be added to the band’s myspace www.myspace.com/pestilenceofficial before the end of this year. PRE-ORDER NOW! DELIVERY AROUND RELEASEDATE! Navalite Quote
SkullKrusheR Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 ja sam ochekivao da ce biti vishe kao testimony, neshto progresivniji, ali izgleda da ce biti samo agresivniji. videcemo na shta ce to da lichi (na consuming impulse verovatno). Quote
Џрк Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Da, da...cuveno emuliranje sebe iz mladjih dana. Slayeru nije uspelo, pa nece ni njima, ali ajde...ionako cu da skinem sa neta, pa cu poslusati. Quote
SkullKrusheR Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 ja mislim da bi bilo bolje da su nastavili gde su stali, a ne back to the roots fore. Quote
Uruk Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 ja se bojim da ne poprimi ovo neki C-187 smek. Nije da mi je C-187 losh, samo mi to nije Pestilence. Kao sto rekoste, bolje bi bilo da su nastavili gde su stali, Pestilence je bio bend koji je evoluirao, tako da ovaj reunion kojim nece reci nista novo gubi smisao. Da bar ponove Spheres/Testimony ovako vec to malo gubi smisao... Quote
gavrosaurus Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Полако. Овај бенд је у себи спојио два изузетно интелигентна човека и нема никакве сврхе имати предрасуде. Никада нема сврхе имати предрасуде. Лагано, најава за албум је потпуно прозаична и не говори много; чућемо га и онда дискутовати. Quote
Uruk Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 nemam predrasude nego ocekivanja, predvidjanja... ali kad su reunioni u pitanju uvek sam skeptican pogotovo kad su ovakvi kultovi od bendova u pitanju... mada Cynic(ocekivano) nisu izneverili, cekam novi Atheis i Pestilence... kad bi ova dva benda opravdala ovaj reunion albumom 3/4 dobrim kao bilo koji od proslih ja bih bio presrecan... no videcemo... ja sam najsrecniji zbog ovih reuniona jer onda postoji(poprilicno velika) mogucnost da gledamo ove bendove uzivo... Quote
gavrosaurus Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Не не, није ни било упућено само теби већ свима а и опомена је мени самоме, не треба бити нестрпљив, то је све. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Onda overi EVOCATION - Tales from the tomb, on radio cover, i cuj sta je matori DET METAL! Znam za taj omot jebe kevu kako je dobar, al nikako da cujem bend, sad cu ga metem da se skine. Inace za Pestilence, ocekujem bas krshinu od albuma tako da .... necu da se nadam .... tu je Testimony i Consuming.... ostalo je ... videcemo. Quote
Sadomator Posted December 4, 2008 Report Posted December 4, 2008 Dobar Evocation, dobar ! Je li neko slucajno nedavno isao u USA, kakve su sanse da se viza dobije? Proces cekanja i ostala procedura. Ne vjerujem da ce odstampan plakat Maryland Deathfesta ubrzati stvari. Quote
Guest eye Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 ovaj topik je zapoceo pitanjem - je l neko cuo za pestilece? sta je to? ne znam da li se lik zajebavao ili sta... svasta. jbg, nova sam ovde. Quote
Sadomator Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 ovaj topik je zapoceo pitanjem - je l neko cuo za pestilece? sta je to? ne znam da li se lik zajebavao ili sta... svasta. jbg, nova sam ovde. Sta ti nije jasno ? 'Ebga nije poceo topic In Flamesa ili Amon Amartha jel neko cuo za njih. Na prosjecnom balkanskom certu sprovedi anketu u kojoj ces dobiti frapantne rezultate koliko je malo ljudi uopce culo za Pestilence/Nocturnus/Morgoth itd . . . Zato se nose majice COB-a i Soilworka. Quote
Grobodan Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Dosle nove generacije jbg. I meni je to cudno, ali sta da se radi... Kad cujem da klincima npr Metallica, Maiden ili Slayer nista ne znace, a kad sam ja pocinjao bili su ikone, sta ti je cudno za Morgoth. Ne vredi se uzbudjivati... Quote
Recommended Posts