Mr. Smarty Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Jebiga ja nisam ukapirao ...mozda to i ja koristim ali nisam svestan ...kad smo kod Hammet-a ja dok nisam otisao na koncert nisam verovao da ljudsko bice moze onoliko da brlja ...ali ono lepa mu je frizura ...sad sam najebao
darijus Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 (edited) A, pa dobro, to je stara blues fora, J. Page je to svirao u obilnim količinama a kasnije i J. Perry. A by the way, čuo sam i Hammet-a da to svira he u tome i jeste stvar...ne bi verovao koliko moze razlicito da zvuci taj isti raspored tonova...zavisno od toga od kog pocnes...i kojim ih ritmom ih smenjujes...page-u je to zvucalo strasno dosadno...tako da to i ne racunam...perry-ja nikad nisam cuo da to svira...do pravog recepta je dosao van-halen u eruption-u...znas tamo negde na pocetku... Edited July 15, 2004 by darijus
darijus Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 kad smo kod Hammet-a ja dok nisam otisao na koncert nisam verovao da ljudsko bice moze onoliko da brlja ... onda ocito treba da cujes mene...ja pobedjujem na svakom takmicenju strokavog sviranja...jednostavno ne volim sterilnu svirku...mora da se cuje malo kvalitetnog grebanja i muljanja po zicama...
Mr. Smarty Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Ali brate ovaj lik masi citave zice ...video si i sam da moron ima neke flastere na rukama
darijus Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Ali brate ovaj lik masi citave zice ...video si i sam da moron ima neke flastere na rukama e da cemu to sluzi???...a uz to i neradi...
Mr. Smarty Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 To ti je verovatno neki patentirani "Brlj Remover" ali kao sto si rekao ne radi
darijus Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 To ti je verovatno neki patentirani "Brlj Remover" ali kao sto si rekao ne radi a ja mislio da cepa odbojku pa da stalno zaboravi da skine flastere...
darijus Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 http://www.funnyjunk.com/pages/backstreet.htm urnebesno...
Mr. Smarty Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 ...nego da ne skrecemo sa teme vise ubice nas Mare ...a i ja sam satro kanditat za moderatora
darijus Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 ...nego da ne skrecemo sa teme vise ubice nas Mare ...a i ja sam satro kanditat za moderatora ma jebes njega...a onaj njegov ALI G...???ako to nije spam onda...slihtas se a...???PIZDO...!!!
Mr. Smarty Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Ali meni je oduvek bila zelja da postanem moderator ...ali ono lepo smo se napricali veceras ...i sto je najvaznije pricali smo u okviru teme...izuzev zadnjih par postova
darijus Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 eeee...kad ja prodam stan pa kupim protools-ov ICON...pa cete da vidite vi svi... ...ima da mi lizete bulju da snimite nesto na njemu... ...pocinjem da lupam...
darko121 Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 16th page.Ima li nekog da odgovori?Bas me interesuje koji je prosek vremena.
Mr. Smarty Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 (edited) Ja sam ti vec odgovorio...ne postoji neko odredjeno pravilo...vezbaj koliko ti je volja...ali opet gledaj da to ne bude manje od 45 minuta dnevno... Edited July 15, 2004 by Marty F
Dushan S Posted July 16, 2004 Author Report Posted July 16, 2004 Na takva pitanja je nemoguće odgovoriti. Brate tek si krenuo da radiš a već se raspituješ. Sviranje se ionako uči ceo život, tako da čemu se ti onda nadaš? Nema smisla praviti neke rokove i prognoze, moj prijatelj je skidao Satrianija posle godinu ipo učenja, a nekome ni 5 godina nije dovoljno.
Mr. Smarty Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Slazem se moj prijatelj je skidao Satrianija posle godinu ipo učenja Sta!!!...sto mi nisi pricao o tom prijatelju
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 (edited) ja ono od blama ne znam sta cu...i uzmem odsviram 3 Satch-ove pesme sa onom njegovom specijalnom tapping tehnikom (The Forgotten part I, Midnight i Headless Horsemen)...posto sam to svojevremeno vezbao kao debil...i logicno odsviram bez greske, kao na disku i lik me gleda u fazonu JEBOTE ...a da me je cuo kako sviram neke druge mnogo zajebanije stvari koje nisam vezbao kao debil i kada bih mu rekao koliko sam sati i dana to vezbao zestoko bi se razocarao ...trik je u tome da ne pokazes bas uvek sta znas...ili u mom slucaju sta ne znas Sta je specijalno kod te tap tehnike ?!?! Rade to i drugi, npr. Angra - Heroes Of Sand Forgotten pt.1 |----------------------------------| |----------------------------------| |*--5----5----5-------5----5-------| |*----13---13---13-13---13---13-13-| |-----15---15---15-15---15---15-15-| |---4----4----4-------4----4-------| 2x ----------------------------------|| ----------------------------------|| --7----7----7-------7----7-------*|| ----13---13---13-13---13---13-13-*|| ----15---15---15-15---15---15-15--|| --6----6----6-------6----6--------|| Kojim prstima tappujesh ovo na 4. i 5. zici?!?! Malo me zbunjuje jer osim ako do tada tapp nisam radio domalim ovo pomeranje desne ruke me skroz zajebe... Edited July 19, 2004 by Marko, Mon_a[MOR]e
Mr. Smarty Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Pa specijalno je zato sto je to Joe svirao dok Angra nije ni postojala ...inace Stanley Jordan (Jazzer) je to izmislio ...samo on koristi svih 5 prstiju na desnoj ruci ...inace za onaj deo gore se koristi palac i kaziprst
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 Ej, ali nikad mi ne bi palo na pamet da koristim palac
The Lightrider Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 pa nije on los...poprilican fond ima...mada se meni ta randjina skola nikad nije svidjala...ja sam vise krle-die-hard-fan... Krle Fakin RULZ!!!!!!!!!!!!!!!
Froiibaad Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Pa specijalno je zato sto je to Joe svirao dok Angra nije ni postojala ...inace Stanley Jordan (Jazzer) je to izmislio ...samo on koristi svih 5 prstiju na desnoj ruci ...inace za onaj deo gore se koristi palac i kaziprst Svaka mu cast jos nisam cuo za gitaristu koji svira mnalil prstom
Froiibaad Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 ma jebes njega...a onaj njegov ALI G...???ako to nije spam onda...slihtas se a...???PIZDO...!!! Darijuse ALI G RULES MIE JULLIENE
Dushan S Posted July 22, 2004 Author Report Posted July 22, 2004 Svaka mu cast jos nisam cuo za gitaristu koji svira mnalil prstom Pretpostavljam da onda nikada nisi čuo za Jennifer Batten? Viđe vamo
Recommended Posts