Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebiga ja nisam ukapirao icon_smile.gif ...mozda to i ja koristim ali nisam svestan icon_smile.gif ...kad smo kod Hammet-a ja dok nisam otisao na koncert nisam verovao da ljudsko bice moze onoliko da brlja icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...ali ono lepa mu je frizura icon_smile.gif ...sad sam najebao ph34r.gif

Posted (edited)

A, pa dobro, to je stara blues fora, J. Page je to svirao u obilnim količinama a kasnije i J. Perry.

A by the way, čuo sam i Hammet-a da to svira  icon_smile.gif  mhihi.gif

he u tome i jeste stvar...ne bi verovao koliko moze razlicito da zvuci taj isti raspored tonova...zavisno od toga od kog pocnes...i kojim ih ritmom ih smenjujes...page-u je to zvucalo strasno dosadno...tako da to i ne racunam...perry-ja nikad nisam cuo da to svira...do pravog recepta je dosao van-halen u eruption-u...znas tamo negde na pocetku...

Edited by darijus
Posted
kad smo kod Hammet-a ja dok nisam otisao na koncert nisam verovao da ljudsko bice moze onoliko da brlja icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...

onda ocito treba da cujes mene...ja pobedjujem na svakom takmicenju strokavog sviranja...jednostavno ne volim sterilnu svirku...mora da se cuje malo kvalitetnog grebanja i muljanja po zicama... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
To ti je verovatno neki patentirani "Brlj Remover" ali kao sto si rekao ne radi icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

a ja mislio da cepa odbojku pa da stalno zaboravi da skine flastere...

Posted
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...nego da ne skrecemo sa teme vise ubice nas Mare ph34r.gif ...a i ja sam satro kanditat za moderatora icon_smile.gif

ma jebes njega...a onaj njegov ALI G...???ako to nije spam onda...slihtas se a...???PIZDO...!!!

Posted

Ali meni je oduvek bila zelja da postanem moderator icon_smile.gificon_biggrin.gif ...ali ono lepo smo se napricali veceras icon_da.gifpivopije.gif ...i sto je najvaznije pricali smo u okviru teme...izuzev zadnjih par postova

Posted

eeee...kad ja prodam stan pa kupim protools-ov ICON...pa cete da vidite vi svi... icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif ...ima da mi lizete bulju da snimite nesto na njemu... icon_smile.gificon_smile.gif ...pocinjem da lupam...

Posted (edited)

Ja sam ti vec odgovorio...ne postoji neko odredjeno pravilo...vezbaj koliko ti je volja...ali opet gledaj da to ne bude manje od 45 minuta dnevno...

Edited by Marty F
Posted

Na takva pitanja je nemoguće odgovoriti. Brate tek si krenuo da radiš a već se raspituješ. Sviranje se ionako uči ceo život, tako da čemu se ti onda nadaš? Nema smisla praviti neke rokove i prognoze, moj prijatelj je skidao Satrianija posle godinu ipo učenja, a nekome ni 5 godina nije dovoljno.

Posted (edited)

ja ono od blama ne znam sta cu...i uzmem odsviram 3 Satch-ove pesme sa onom njegovom specijalnom tapping tehnikom (The Forgotten part I, Midnight i Headless Horsemen)...posto sam to svojevremeno vezbao kao debil...i logicno odsviram bez greske, kao na disku i lik me gleda u fazonu JEBOTE icon_smile.gif ...a da me je cuo kako sviram neke druge mnogo zajebanije stvari koje nisam vezbao kao debil i kada bih mu rekao koliko sam sati i dana to vezbao zestoko bi se razocarao icon_smile.gif ...trik je u tome da ne pokazes bas uvek sta znas...ili u mom slucaju sta ne znas icon_smile.gif

Sta je specijalno kod te tap tehnike icon_biggrin.gif ?!?! Rade to i drugi, npr. Angra - Heroes Of Sand icon_smile.gif

Forgotten pt.1 icon_biggrin.gif

|----------------------------------|
|----------------------------------|
|*--5----5----5-------5----5-------|
|*----13---13---13-13---13---13-13-|
|-----15---15---15-15---15---15-15-|
|---4----4----4-------4----4-------|

2x
----------------------------------||
----------------------------------||
--7----7----7-------7----7-------*||
----13---13---13-13---13---13-13-*||
----15---15---15-15---15---15-15--||
--6----6----6-------6----6--------||

Kojim prstima tappujesh ovo na 4. i 5. zici?!?!

Malo me zbunjuje jer osim ako do tada tapp nisam radio domalim ovo pomeranje desne ruke me skroz zajebe...

Edited by Marko, Mon_a[MOR]e
Posted

Pa specijalno je zato sto je to Joe svirao dok Angra nije ni postojala icon_smile.gif ...inace Stanley Jordan (Jazzer) je to izmislio icon_da.gif ...samo on koristi svih 5 prstiju na desnoj ruci icon_smile.gificon_rockdevil.gif ...inace za onaj deo gore se koristi palac i kaziprst icon_wink.gif

Posted
Pa specijalno je zato sto je to Joe svirao dok Angra nije ni postojala icon_smile.gif ...inace Stanley Jordan (Jazzer) je to izmislio icon_da.gif ...samo on koristi svih 5 prstiju na desnoj ruci icon_smile.gificon_rockdevil.gif ...inace za onaj deo gore se koristi palac i kaziprst icon_wink.gif

Svaka mu cast jos nisam cuo za gitaristu koji svira mnalil prstom

Posted
ma jebes njega...a onaj njegov ALI G...???ako to nije spam onda...slihtas se a...???PIZDO...!!!

Darijuse ALI G RULES

MIE JULLIENE icon_cool.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...