Queen of Destruction Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 odma'... Pa ti onda sigurno imash apsolutni sluh! Blago tebi!
Guest veseli koljac Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 (edited) ovo sto darijus rece je tacno (i ako se smeje!) , neke proste melodije bi trebalo da se skapiraju odmah bez iskustva sa gitarom. a sve ostalo polako dolazi sa vremenom a da se ni ne provali... 2 Queen of Destruction: kupi motalicu bice brze! Edited January 4, 2005 by veseli koljac
darijus Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 ovo sto darijus rece je tacno (i ako se smeje!) , neke proste melodije bi trebalo da se skapiraju odmah bez iskustva sa gitarom. a sve ostalo polako dolazi sa vremenom a da se ni ne provali... da...sad i bez smeha...pretpostavljam da je to neki mali darcic od nekog odozgo...vec posle prve godine svirke sam mogao da skinem sve bitne momente u pesmi(manje vise) a da ne uzimam djitru u ruke...naravno...ovde je rec o ovozemaljskim popularnim rok klasicima...a i nekim malo zajebanijim...sve je stvar "drila"...samo vezbaj... .
darijus Posted January 4, 2005 Report Posted January 4, 2005 Pa ti onda sigurno imash apsolutni sluh! Blago tebi! naravno da nemam nista priblizno apsolutnom sluhu... obicno sam gluv ko top... .
Queen of Destruction Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 naravno da nemam nista priblizno apsolutnom sluhu... obicno sam gluv ko top... . Dobro je! Inache shta je motalica? Chitala sam ali nije pisalo kako se koristi i gde?
Mr. Smarty Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Pa ono...izgleda kao mini kurbla ...stavis na civiju i onda motas...i ustedis doosta vremena...
Protagonist Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Em sto ustedis vreme, em je namotas lepo i ne otpadne ruka
darijus Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Em sto ustedis vreme, em je namotas lepo i ne otpadne ruka nema nista bez motanja pomocu grube sile... namotas pet stotina kompleta...i imas ruke kao u shimeta... .
Guest veseli koljac Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 namotas pet stotina kompleta...i imas ruke kao u shimeta... . prave lopate...
Dushan S Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 Marty, postajem zabrinut za tebe i tvoje seksualno opredeljenje... Umesto da lepiš neke slike golih riba ti, Šime pa Šime. Priznaj prođu te trnci niz leđa od tog "SA' ĆU TE KARAM"pogleda
Mr. Smarty Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 (edited) ...ribe lepim kurcOm po kuci ...a na forumu samo Shimeta Edited January 11, 2005 by Marty F
darijus Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 Izgleda k'o neki debil.... STA SI REKAO...???
Guest [Independor] Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 (edited) reci mi molim te da li kad ja sviram minor arpedjose i povezujem ih u stretch staccato da li valja da ubacujem i dodatak prst c-minor arpedjo preko celog vrata pa unazad a-stretch skala TEMPO 220 VEOMA ZNATIZELJAN WENZEK, KO JE TAJ SHIME?bas me zanima ZNAM KO JE! Moze te li da mi kazete gde se nalaze njegovi snimci i pesme a ako nema mozete li da mi posaljete postom. Edited January 11, 2005 by [Independor]
darijus Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 ' date='11. 1. 2005, 17:27'] reci mi molim te da li kad ja sviram minor arpedjose i povezujem ih u stretch staccato da li valja da ubacujem i dodatak prst c-minor arpedjo preko celog vrata pa unazad a-stretch skala TEMPO 220 VEOMA ZNATIZELJAN WENZEK, KO JE TAJ SHIME?bas me zanima ZNAM KO JE! Moze te li da mi kazete gde se nalaze njegovi snimci i pesme a ako nema mozete li da mi posaljete postom. smaras... www.damirsimic.com
-Abraxas- Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 ljudi sta je ovo !!u zadnje vreme nisam dolazio na yum cesto ali svaki put kada dosdjem citam da pisete o tom shimetu!!
darijus Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 ljudi sta je ovo !!u zadnje vreme nisam dolazio na yum cesto ali svaki put kada dosdjem citam da pisete o tom shimetu!! da...pa sta...???
-Abraxas- Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 imal ko nesto od njega da cujemo tog hrvatskog kralja gitare koji je u istoj ligi kaoi satch i vai
Guest veseli koljac Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 (edited) imal ko nesto od njega da cujemo tog hrvatskog kralja gitare koji je u istoj ligi kaoi satch i vai imas na netu pa skini,nikako nije liga kao satch i vai,a i svira drugacije. Edited January 13, 2005 by veseli koljac
Mr. Smarty Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Kako bre, nije...pogledaj ga samo Mogo' bi ladno da ih prebije
Guest veseli koljac Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 nema sta !!! pravi KRALJ!!!
Mr. Smarty Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 To ti pricam...ko god ga je pobedio na gitarskom duelu vec je odavno mrtav...Satch je jedno prilikom izjavio... *I think that Shime is one of the greatest guitarists in the world...i called him once and asked him to join me and Vai on the G3 tour...but Shime being who he is, only replied "Fuck you, go eat shit and die you bald motherfucker! you two faggots are not worthy of my pressence" ...and that left me crying for days...i was crushed...by the way in that period of my life i wrote one of my famous songs "Crushing Day" ...and if you play it backwards during the solo you can hear the words "Shime I love you"...pretty interesting huh?...but that's another story...anyway when mister Shime told us that he won't be available to play we were inclined to find someone else...and that's the part when we called that fat pig Yngwie Malmsteen*
Recommended Posts