Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pazi sta skidas...mozes da se opeces, ako ne budes bio oprezan! :) ...nije on "na prvu loptu" gitarista...ali kada (ili ako :) ) ga ukapiras ima da odlepis...garantujem ti :da:

Skini za pocetak neki noviji album...

Edited by Marty F
Posted (edited)

Nego, dobro nam dosao, bolje te nasao. Nadam se da si, za razliku od mene luzera, konstruktivno proveo poslednjih par meseci :da: .

Edited by Dersu Uzala
Posted

:) :) :)

Znas kako ces najbolje da savladas njegovu arpedjo tehniku...uzmi i stuci jednu flaju Dzeka Denijelsa na ex, zatim vezi sebi povez na oci i pre nego sto pocnes da sviras izudaraj malo levu ruku onim chekitjem za meso...i to bi trebalo da bude to :da:

Posted

uh,GOran stankovski je opasan.Jos ga se sjecam,ima stvarno skroz opasna arpedja.Aco pogledaj njega i vidices da je kako lk svira.Moze pojesti andjela za dorucak.

Posted
може ајкула да поједе бајс ал' не може да га свари. после сере педале и мачије очи. не знам зашто сам ово написо.

Ne znam ni ja,ali mi je neopisivo drago.... :mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi::mhihi:

Posted
uh,GOran stankovski je opasan.Jos ga se sjecam,ima stvarno skroz opasna arpedja.Aco pogledaj njega i vidices da je kako lk svira.Moze pojesti andjela za dorucak.

Ej stari moj ajde ako imas neki link ili nesto jer ne znam gde da skinem te pesme. Trazio sam na LimeWire-u ali ne nalazi nista. Ako neko zna neki link neka napise.

@Marty F

Ej Buckethead je dobar, iskreno ima nekih pesama koji su mi "bzvz" ali eto too many humans mi je ekstra. Takodje ako znas neki link ili nesto da skinem reci mi, ako mozes ubaci celi album na neki ftp.

Posted (edited)

Jebote,koji kralj!ne znam da lis te primjetili,iako m je cudan vibrtao,odlican je,cak je bolji nego kod ingvija.

A o sweep-u da ne pricam,bas ima avantgardisticnu tehniku. :rockdevil:

Edited by Sitch Boe
Posted

Ispada na legato na jednom klipu. I sve ovo mi je bezveze, ali ne kazem da je los.

Posted

Ма дајте, овај не свира ништа посебно. Односно, као зна, али свира прљавије од мене. :)

Posted

Ovaj baja

mi se svidja. Ima mozga, jako dobar tehnicar, fluidan, dobro mixuje razlicite elemente i uticaje. Sad jos samo neke do dzadza kompozicije da odradi. Pogledajte par njegovih snimaka tamo.
Posted

Znam za njega.nije los,preslusao sam ovu pjesmu nekoliko puta,ali opet mi i nije bas toliko zanimljiva bila.

Mislim da sam ga prvi put cuo kada je svirao neki tribute cacophony ili bekeru.

U nekim djelovima se cuje i vai i cacophony.

ima i neku interesantnu neo-klasicnu kompoziciju.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...