_NeSa_ Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Čini mi se da je Edi ima(o) malog Les Pola za "Little Guitars". Jeste,i nije pre 15 god,nego pre 24
Painkiller_JP Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 Pa stari ti kazes " a posle sedam godina obozavanja Judas Priesta ne tvrdim da sam jedan od najvecih fanova..... " a ja tvrdim da sam jesam jedan od onih koji obozava tog coveka u tome je razlika, postoje slicnosti zar ne ? Btw tvoj post ni na koji nacin ne daje odgovor na moje pitanje. Koliki sam ja fan i koliko nekoga volim nije pitanje nego samo uvod u ono o cemu sam pricao tako da tvoj post i ne pomaze ovde. Sto se tice Angela da istina obozavam shredove ali kakve to veze ima sa ovim ? Sto se tice Angela jos jednom jesam li ja negde rekao da Angelo nije nesto ? Btw svrha ovog posta takodje nije da te provocira ili nesto ali stari ako ne mozes pomoci sa pitanjem koje sam postavio ne razumem zasto uopste pises ? Broj postova ? Pitanje je upuceno ljudima koji su barem malo informisani sa odredjenim stvarima vezanu sa tehniku spomenutog gitariste. Sada si od ovoga napravio zbrku i sledecih 10 ljudi ce da leci svoje komplekse na ovom postu. Sta ja volim i sta sviram moja je stvar a ime ovog topica je " Tehnika sviranja gitare: Pitanja i odgovori " tako da imam pravo da pitam sta god hocu. Dok god moj post ne vredja nikoga, ne provocira i dok ne izgleda neprijateljski onda je sasvim ok. Pozdrav Toliko o svemu tome....
shreddlord Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 HAHAHA najjachi mi je ovaj deo "Help other in devepoing they guitar skill and teach them some theory ." LOL
shreddlord Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 @ Marty f brate ja ne nabijam drugima na nos... a i tu sliq sam uploadovo ortakinjjama iz amerike koje su to trazile. obrishi tu sliq... mojne me blamirash
_NeSa_ Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 A i ti bese dajes neke casove,je l'? A ortakinjama iz Amerike mozes da posaljes na mail...dobro je sto je nisi na avatar stavio
darijus Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 (edited) trpeo,trpao...isti kurac... Edited March 14, 2007 by darijus
Mr. Smarty Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 (edited) Kurac nego sta. Edited March 15, 2007 by Marty F
Imenjak Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 kada vidim ovu seksi fotku odozgo prvo sto pomislim da ovaj coveC radi u zivotu jeste neki vid prodaje tela za pare, no iz daljih postova vidim da se cak bavi i sviranjem.... zamisli riba iznajmi zigola, a on joj zasvira neki teski shredd i... necu dalje ne smem :)
_NeSa_ Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 kada vidim ovu seksi fotku odozgo prvo sto pomislim da ovaj coveC radi u zivotu jeste neki vid prodaje tela za pare, no iz daljih postova vidim da se cak bavi i sviranjem.... zamisli riba iznajmi zigola, a on joj zasvira neki teski shredd i... necu dalje ne smem :) Sta ti seres,pizdo jedna,ti kao nisi isao u teretanu?Zeleo bi ti da budes kao on
shreddlord Posted March 16, 2007 Report Posted March 16, 2007 ah, shto mi laskate...bash ste shashavi...
Recommended Posts