Shix Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 El zna neko ovde da svira narodnjake na gitari???
Limunovo_Drvo Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 imam zelju da naucim svirati gitaru...imam klasicnu (greskom kupljenu,nisam ja je kupovao ),pa me zanima da li ima neki dobar sajt na internetu o tehnikama sviranja gitare i slicno...totalni sam pocetnik pa ako nekome nije mrsko moze i ovdje da objasni neke stvari za pocetnika note i slicno... hvala unapred
STARSHOOTER_SUPREME Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Imas temu za pocetnike i temu za chasove....@limunovo drvo Ajde dajte par do jajnih solaza ili pesmica za molsku pentatoniku
Ikhabot Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 @Limunovo drvo Kupi metronom, vežbaj lagano uz video lekcije za početnike i usput uči malo teorije i pokoju pesmu.
WHISPER_EVE Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 potreban gitarista... autorski bend, izdanje obezbedjeno, pesme u rock fazonu... javiti se na pp..
Limunovo_Drvo Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Danas sam ustimao gitaru i kupio par knjizica...tako da pocinjem sa obukom...oticu i na koji cas...ma bice rezultati za koju godinu
ladjaro e Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 pozz svima ja sam nov ovde cisto da vidim kako funkcionise sve ovo potreban gitarista... autorski bend, izdanje obezbedjeno, pesme u rock fazonu... javiti se na pp..A koji je fazon muzika mislim nesto sto vec postoji ili...? Javi se oko toga za gitaristu da se dogovorimo! pozzDanas sam ustimao gitaru i kupio par knjizica...tako da pocinjem sa obukom...oticu i na koji cas...ma bice rezultati za koju godinu Samo opusteno i srecno, i treba da imas debele zivce!
Limunovo_Drvo Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 E,hajde mi predlozite neku laku pjesmicu da je ucim svirati na gitari...moze i domaca a i strana... rock/metal... samo najlaksu sto postoji
Mr. Smarty Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) Ja sam na svom prvom casu gitare naucio da sviram Stairway to Heaven od Zeppelin-a...probaj to... Edited July 3, 2007 by Marty F
Limunovo_Drvo Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 koliko je trajao cas zezam se... hvala na savjetu...
ladjaro e Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 E,hajde mi predlozite neku laku pjesmicu da je ucim svirati na gitari...moze i domaca a i strana... rock/metal... samo najlaksu sto postoji kad sam bio mlad R.Corba samo dva akorda Am i G
ogisha007 Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) @Marty F Da nije to na tvom avataru neka njushka iz filma "Stalker"? Strava stvar, juche zavrshih "Piknik Kraj Puta", roman na kojem je zasnovan film(as if you didn't know ), a imam i film, ali prvo da nadjem prevod, ne razumem ruski @Limunovo_Drvo Probaj Iron Man-a od Black Sabbatha, Nating Els Metrs, Don't Cry od Gansa i tako slichne probane stvari Edited July 3, 2007 by ogisha007
Limunovo_Drvo Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 hehe pa dajete mi samo najbolje pjesme navedenih grupa 'Ajde pokusacu nesto...ubrzo cu kod profa na casove (valjda ),pa dok malko naucim nesto odmah se bacam na ucenje neke od gore navedenih pjesama
Dead Man Walking Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Ja sam prvo nauchio josh dok sam akustaru imao Raigning Blood, Dead Skin Mask i South of Heaven uvodne i main rifove...
Mr. Smarty Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 (edited) @Marty F Da nije to na tvom avataru neka njushka iz filma "Stalker"? Strava stvar, juche zavrshih "Piknik Kraj Puta", roman na kojem je zasnovan film(as if you didn't know ), a imam i film, ali prvo da nadjem prevod, ne razumem ruski Aha, u pitanju je glavni protagonista...necu nista da ti pricam, odgledaj film...mozda i najbolji film Andreja Tarkovskog Edited July 3, 2007 by Marty F
D.E.A.D. Posted July 3, 2007 Report Posted July 3, 2007 Nating els meters hehe i mene si zajebao izborom preporucene pesme ! pa ovo je zlo E,G,B,E1,B,G!!! :)
Dersu Uzala Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 ...mozda i najbolji film Andreja... Operativna rec ovde je 'mozda'.
Mr. Smarty Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Naravno Meni je nekako najdrazi...mada je i Zerkalo keva
Dersu Uzala Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Keva su svi. Rubljov i Ivanovo detinjstvo su nekako najludZi. Nostalgija ima najlepsu fotografiju. Stalker i Solaris jebu kevu pricom. Inace, malo ljudi kapira da se radnja u Stalkeru desava u Americi, i da su svi karakteri Ameri
delay Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 (edited) edit:oftopikujete ki konji. Edited July 4, 2007 by Ilija_The_Clairvoyant
Recommended Posts