MudriPanj Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 @lim drvo skidaj sve od black sabbath sviraj pjesme od opeth-a ozbiljno - nije mnogo tesko, a pokriva razne osnovne tehnike i interesantne su pjesme za skidanje, mozes dugo da radis na jednoj pjesmi posto imaju puno gitara a i bices u prilici da se upoznas sa nekim interesantnim muzickim i aranzmanskim idejama i rjesenjima early on, bolje nego da se zatupljujes svirajuci slayer, to ostavi za kasnije ako ti se svidja svedski metal, sviraj in flames i edge of sanity, isto nije tesko, a melodicno, zabavno i rewarding za skidanje, ti bendovi su super za skidanje melodija po sluhu, radi to sto vise
R_a_S_a Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 (edited) @limunovo drvo Evo ti neke teorijske lekcije i cuda za pocetnike a i one sa srednjim stazom sviranja. To sam iskopao negde na netu a ni sam ne znam gde. Many Lessons Edited July 4, 2007 by R_a_S_a
Jimmi Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 @limunovo drvo Evo ti neke teorijske lekcije i cuda za pocetnike a i one sa srednjim stazom sviranja. To sam iskopao negde na netu a ni sam ne znam gde. Many Lessons E brate ovo je do jaja. Ima lepih stvari o teoriji. Tu sam extremno tanak.
Dead Man Walking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 E brate ovo je do jaja. Ima lepih stvari o teoriji. Tu sam extremno tanak. Tanak si ti na sve strane
Limunovo_Drvo Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 danas sam malo akorde ucio i gledao...pa znam ih nekoliko ,povisilice,snizilice i to sam gledao malo... ma dobro ide
R_a_S_a Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ah da manje teoretisite i vise svirajte, odma sada odma
Limunovo_Drvo Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 za jedno 20-ak dana cemo 'vatati NAJLAKSU mogucu pjesmu i da li je bolje uciti sa tablatura ili akrordi?
Dead Man Walking Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 @LimuneUzmi neku skalu pa kreni polako. Ja sam nashao neke na Orbinoj shkoli gitare i tu i dan danas vezhbam i ubrzavam... za jedno 20-ak dana cemo 'vatati NAJLAKSU mogucu pjesmu :)i da li je bolje uciti sa tablatura ili akrordi?Zavisi shta hocesh... To su 2 razlichita pojma... Sviraj brate ono shto volish, tako cesh najduzhe svirati...
Ikhabot Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 za jedno 20-ak dana cemo 'vatati NAJLAKSU mogucu pjesmu i da li je bolje uciti sa tablatura ili akrordi? Ako učiš samo harmoniju tj, akorde bolje da imaš samo šifre pred sobom jer su hvatovi sa tablature nepregledni.
Riordan Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 (edited) Valjda je ovo mesto na kojem mogu pitati hmm. Ne mogu da čitam 86 strana threada. Ukratko: Jel možete da mi preporučite dobrog učitelja za gitaru? Imao sam već jednog ali sam (kasno) otkrio da je običan prevarant i govno. Nije mi problem da učim sam, ali treba mi nešto kao smernica. Thanks Edited July 10, 2007 by Suri
Mr. Smarty Posted July 10, 2007 Report Posted July 10, 2007 Ako ti Pancevo nije daleko ja bih ti savetovao da odes kod Dushana S
Dushan S Posted July 11, 2007 Author Report Posted July 11, 2007 Ja sam takođe prevarant i govno, ali kad dođeš kod mene na čas 10% ide Marty-ju pa zato dođi kod mene, lepše je kad znaš da tvoj gubitak nekom drugom donosi dobra!
Dersu Uzala Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Ja sam takođe prevarant i govno, ali kad dođeš kod mene na čas 10% ide Marty-ju pa zato dođi kod mene, lepše je kad znaš da tvoj gubitak nekom drugom donosi dobra! Slušaj hohštapleru...
Painkiller_JP Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ako ovaj nije lud ne znam ko jeste... Luuuuuud
Tomislav Sawyer Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 (edited) Edited July 12, 2007 by Tom Sawyer
Dead Man Walking Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ako ovaj nije lud ne znam ko jeste... Luuuuuud Jebesh mi sve ja mislim da je to zhensko!
Limunovo_Drvo Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Čuo sam se sa profesorom,trenutno nije tu,dolazi poslije nedjelje,tada ćemo se za sve dogovoriti... Uglavnom,počinjem,konačno I rekao je: Za domaci slusaj AC/DC i Maiden-e
Trooper_srbija Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 I DRAGONFORCE :) e to je domaci skini prvui pesmu sa zadnjeg albuma i skidam kapu
-AleksandaR- Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 Ja sam takođe prevarant i govno, ali kad dođeš kod mene na čas 10% ide Marty-ju pa zato dođi kod mene, lepše je kad znaš da tvoj gubitak nekom drugom donosi dobra! hahahahahha
Recommended Posts