Chlan 787 Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Ja obicno predjem na muziku Ramba Amadeusa kada zelim da odmorim od doom-a... Quote
Mary Joe Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Ono sto mene ''leci'' jeste Cemetery of Scream... Mada, vec neko rece da svaka osoba razlicito reaguje na odredjenu muziku...Tacno je da sve zavisi od psihe samog coveka. Rhapsody, Blind Guardian i sl. je ono sto bi mene ''bacilo'' u bedak. Quote
tragedy Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 Ovo me prilicno zanima!Dakle, sta osecate i kako na vas utice doom metal? to je najjaca stvar koju je ljudski um moga ikad da kreira!to za nedostatak ljubavi nek puse i nek preslusaju anathemu i MDB.ja sam doom-er do ludila i jos nisam umro od njega. Quote
VOJVODA Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 Ja kad sam bre iznerviran ili tuzhan,ja pustim DarkThrone i odma' se oraspolozhim I pochnem da udaram sve oko sebe Ux ja promashi temu Kako si to provalio? Quote
VOJVODA Posted December 6, 2003 Report Posted December 6, 2003 Na temu sam vec odgovorio, i uglavnom me ne bedaci, naprotiv, cesto me oraspolozi, jedino me 'For My Fallen Angel' ponekad malcice izbedaci. Quote
Agarth Posted December 7, 2003 Author Report Posted December 7, 2003 Mene "For My Fallen Angel" skoro ubije... Volim tu pesmu, savršena je ali me jednostavno uvek izdepresira ma kako se osećao pre toga... Quote
Kveld Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 Ako hocete da me ubijete pustite mi Day od Katatonie Quote
Tatyannahhh Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 utice toliko depresivno da hocu da skocim sa mosta.....slusam doom samo kad sam u izvesnim raspolozenjima.... Quote
ABIGAIL Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 Ako hocete da me ubijete pustite mi Day od Katatonie Let stay here for a while... Pre nikako nisam mogla da svarim tu pesmu..... Quote
Simadin Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 ...is something gonna happen today? Nisi mi rekla da si je svarila Quote
ABIGAIL Posted August 17, 2004 Report Posted August 17, 2004 ...is something gonna happen today? Nisi mi rekla da si je svarila Svarila sam je Barem toliko da mogu mirno da je slusam, bez proizvodjenja onih zvukova i grimasa i menjanja pesme Sad mi je simpa... Quote
Kveld Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 .. ...gotovo......ubili ste me ...josh jedna pesma koja me bash kvalitetno bedachi je Mount Marilyn od Tiamat-a a u cilju vadjenja iz bedaka obichno koristim Guardiane ili Demons & Wizards ili slichno... Quote
Giga Posted August 19, 2004 Report Posted August 19, 2004 Slabo slusam doom (u stvari jedini "doom" koji slusam je The 69 Eyes, a ni to nije bas pravi doom =)) ali mi itekako budi emocije kada sam ,,u tom fazonu". Naime, pesme od 69 eyesa kao sto je Radical (Paris Kills) mi zaista bude onaj trip, umirem, starim, zivot je konacan itd. Pesme kao sto su Crushing High, Dance D'Amour i Don't Turn Your Back On Fear imaju tu emociju stvarnosti i uzivanja, ne umem da je opisem ali samo tako se primim uz te pesme. U stvari, moram da jednom pustim te pesme tokom seksa. Quote
Ora Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Moras da preslusas nesto od My Dying Bride. Moja preporuka su As The Flower Withers ili Turn Loose The Swans. Quote
Giga Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Moras da preslusas nesto od My Dying Bride. Moja preporuka su As The Flower Withers ili Turn Loose The Swans. Skin'o sam neku njihovu stvar, preslus'o je i smorio se. Ne volim te ciste instrumente bez uticaja klavijature i ravnomeran growl. Just not my thing. Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 aj' brE Gigo, nemo' da širiš seljacizmi po ovaj forum.... Quote
Ora Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Sta bez klavijature??? Koju si pesmu skinuo, molim te? Quote
Chlan 787 Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 muka mi je od silnog varenja na ovoj strani... need more methods to end each day... Quote
Gothic Angel Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 kao i bilo koja druga muzika. Uzivam u melodiji, uglavnom ne slusam textove, i jebe mi se sta slusam... Bitno je da je zika koja valja... Quote
Giga Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Sta bez klavijature??? Koju si pesmu skinuo, molim te? Zove se The Forever People. aj' brE Gigo, nemo' da širiš seljacizmi po ovaj forum.... E pa ne mos ti da budes jedini! Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Slabo slusam doom (u stvari jedini "doom" koji slusam je The 69 Eyes, a ni to nije bas pravi doom =)) ali mi itekako budi emocije kada sam ,,u tom fazonu". Naime, pesme od 69 eyesa kao sto je Radical (Paris Kills) mi zaista bude onaj trip, umirem, starim, zivot je konacan itd. Pesme kao sto su Crushing High, Dance D'Amour i Don't Turn Your Back On Fear imaju tu emociju stvarnosti i uzivanja, ne umem da je opisem ali samo tako se primim uz te pesme. U stvari, moram da jednom pustim te pesme tokom seksa. eeee polako bre treba da dodješ do sexa, a i počeo si da izbegavaš kurve, shto je za tebe zabrinjavajuće.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Zove se The Forever People. E pa ne mos ti da budes jedini! i pored najbolje volje ne mogu da te prevazidjem.... Bow to Phantom Peasant.... Quote
Giga Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 eeee polako bre treba da dodješ do sexa, a i počeo si da izbegavaš kurve, shto je za tebe zabrinjavajuće.... S'a ce mi ribe kada imam tebe? E da, kad ces da te ponovo cockgagujem? Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 stoji činjenica da sam lepši od većina riba, a za drugi deo mogu da ti kažem da si pomešao narkozu sa realnošću....slow down,MatE.... Quote
Giga Posted August 22, 2004 Report Posted August 22, 2004 stoji činjenica da sam lepši od većina riba, a za drugi deo mogu da ti kažem da si pomešao narkozu sa realnošću....slow down,MatE.... Hajde hajde, obojica znamo da si gutao i trazio jos. Quote
Recommended Posts