Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 pomešao si me sa nekom od onih tvojih 'splavarskih' kurvi koje se nalože čim baciš pare na sto da častiš turu pića.... Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 ....shto znači da ti stvarno nije dobro.... Quote
DevouredSoul Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Doom mi retko kada menja raspolozhenje, zato ga sve redje i slusham, sad sam nashla novu muziku da me bedachi. Quote
Blacksunray VerbDelikvent Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 shta te boli stidna dlaka za tudj offtopic.... Quote
Pesnik Posted August 25, 2004 Report Posted August 25, 2004 Doom metal svakako utiche depresivno, ali shta fali malo depresije u tako tuzno sharenim zivotima? Quote
A_Scarlet_Witch Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Ne utice depresivno ali definitivno mijenja raspolozenje... Quote
Ivan_Creed Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Mislim da moze da utice depresivno, ali uglavnom, u mom slucaju, mi se slusa ako mi nije do brzine, snage i vristanja... Iako mi je DB 'uspavanka', moze to da odradi i TON! Quote
(Z)arkhon Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 meni npr katatonia bas nekako otvori ochi,pocnem ozbiljno da razmisljam Quote
TheBlackGoddess Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Ja vec,kako mi se chini vijekovima patim...razumijevanje u pronalazim u doomu...npr. Two winters only je pjesma koju cu uvijek slusati ,jer se pronalazim u njoj... Quote
Chlan 787 Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 da bih uspostavila neki balans, danju slusam doom, a nocu idem na disco. 2 kontrastna raspolozenja ponistavaju se medjusobno, pa na kraju sve bude 'na nuli'. Quote
Buddha Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 vreme je da od rain delay-a konacno napravis unikatan bend - disco doom ! Quote
Chlan 787 Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 'ej, to vec postoji! primer: Empty-handed Quote
darkod Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Zbog tolike depresije, doom metal treba zakonom zabraniti. bukvalno uzas, kad si sjeban a ti ukljucis mdb ili sl. Quote
Buddha Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 my dying bride uopste nije toliko sjeban. probaj shape of despair - angel of distress ili evoken - quietus ili esoteric - metamorphogenesis. ili khanate -st za one najizdrzljivije Quote
Buddha Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 (edited) signature Edited September 22, 2004 by slowdiver Quote
Dead on Arrival Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 ne slusham neshto mnogo doom,ali zna da me ubedachi Quote
Platina Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 kada si ubedacen najbolje pomaye nesto jos depresivnije.. barem kod mene. Quote
Biberchica Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 kad sam u bedaku zvacem zvaku:) salim se.. pa muzika je tu da je ne samo odslusamo vec i da je dozivimo na neki svoj nacin.stvar je u tome sto postoje granice,mislim..izvrsiti samoubistvo zbog dirljive pesme je apsurd..mislim svako ima svoje slabosti,ali treba naci snage da se izboris,mislim ljudski je bedaciti se ali i biti euforican i srecan i zadovoljan svojim zivotom.zato smatram da svako treba da se bori za srecu,naravno pauza treba da postoji ..kad se prepustis mislima,mastanju i kad svoju nesigurnost i patnju "prebolis"uz muziku..ali ne treba da ostati u takvom stanju..smatram da to treba da bude oaza,gde cemo prikupiti energiju za dalje napredovanje bilo bi mi veoma drago..ako me bar jedna osoba shvati:)..mislim..ovo sto sam napisala Quote
A_Scarlet_Witch Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 Znam da sam vec postovala na ovaj topic i ne slazem se sa sobom u zadnjoj izjavi... Doom utice depresivno... I da,slazem se sa Biberchicom... Quote
TheBlackGoddess Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 sad procitah svih 8 str. i slazem se sa tragedy po pitanju dooma. Quote
Dead on Arrival Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 kada si ubedacen najbolje pomaye nesto jos depresivnije.. barem kod mene. Da znash da nisi najjadniji?? Pa te kao razveseli,xaxaxa Quote
Ancient_Queen Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Doom slusham i akd sam u bedaku i kad nisam.Kad sam u bedaku doom me josh vishe sjebava i....Ali volim da ga slusham i ne utiche uvijek isto na mene Ne bedachi doom toliko ljudi... Quote
AmyLee Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 Volim Doom...Bas pozitivno utice na mene,vise me ubedace Metallicine baladice... Quote
azal Posted November 11, 2004 Report Posted November 11, 2004 mene ne... cesto me skenja Sigur Ros. ali doom, i ne bas. Quote
Recommended Posts