Ravendark Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Meni su dobri ovi Svedjani,ne shvatam zasto ih je Rogosic onako iskritikovao u MEX-u.Resurrection Through Carnage je jedinom sto imam od njih, i mislim jedino sto sto su uopste za sada izdali. Quote
scissors Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 nije jedino, imaju "breathing death" EP, a taj album im je debi, da... inače mislim da je nepotrebno govoriti puno o ljudima koji čine bend... za vokale je zadužen Mikael Akerfeldt (Opeth), gitare svira Andres Nystorm (Katatonia, Diabolical Masquerade), bas Jonas Renkse (Katatonia, October Tide) i bubnjeve Dan Swano (Diabolical Masquerade, Ulanbator, Therion, Katatonia, Overflash, Route Nine, Solo, Edge Of Sanity, Maceration, Subway Mirror, Godsend, Pan-thy-monium, Steel, Nightingale, Star One..) koliki spisak Mikael Akerfeldt razara sve pred sobom sa svojim moćnim vokalima, ali bubnjevi su slabije odrađeni - mogli su mnogo više energije da dobiju na duplacima i brzinama... od Dan Swano-a sam očekivao mnogo više... pravo se osjeća kako nešto nedostaje. "Ways To The Grave", "So You Die", "Like Fire" i"Cry My Name" su odlične pjesme... nabili su neku opičenu distorziju na gitarama koja razbija sve pred sobom a: 1 Quote
Melancholic Posted September 4, 2003 Report Posted September 4, 2003 Mass Strangulation je po meni najbolja pesam, nego jel ima neko od vas prvi album. Quote
Vintersorg Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 Imam i breeding i resurection i meni se svidjaju.Svedske metal superzvezde predvodjene Mikaelom(opeth) i Dan Swanom(ex-Edge of sanity)rade odlican death nalik Dismemberu samo u citsijoj produkciji ali ipak zvuce originalno...... Quote
moon_dust Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 rade odlican death nalik Dismemberu samo u citsijoj produkciji ali ipak zvuce originalno...... ..da lice na Dismember (ali pre "massive killing..."), to u svakom slucaju ali da zvuce orginalno... hhhhmmmm.... nebi reko...... nista protiv benda i ja imam oba dva albuma i meni su haos dobri, ali sve je to vec bilo, nista novo nisu napravili.... mislim da je to i bila zamisao..... mislim da naprave jedam pravi old school death metal album..... to im je 1000% i uspelo..... sve u svemu odlicam bend..... a nista drugo nije moglo da se ocekuje od ovakve postave...... Quote
scissors Posted September 30, 2003 Report Posted September 30, 2003 upravo to, momci su i rekli da su ovaj projekt osnovali čisto da bi se podsjetili na stare dane... ništa više... ko voli ovakvu ziku neka uživa a: Quote
Chaos_ Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Imam i breeding i resurection i meni se svidjaju. Jel bi mogao nekako da mi posaljes taj CD ili Da dolazim u Pristinu? Quote
Vintersorg Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 hehehe,dodji da se zajebavamo a znam da sviram malo i cry my name Quote
CFH Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 zar to nija nas bend koji svirao davno davno,ja mislim da je alek iz eyesburna svirao u tom bendu kad je bio klinac.....jebote video sam njihovu plocu u chaosstaru u skadarliji :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? Quote
BodyRemover Posted February 24, 2004 Report Posted February 24, 2004 da, domaci bloodbath. ovo je svedski. EP je mnogo bolji od albuma, istina. poz Quote
scissors Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 ep je zanimljiv... ali daleko od albuma a: čak je naslovna numera (uvod) skidačina od Fear Factory "Body Hammer" a: koliko bendova je maznulo od njih ovaj rif skinless među njima isto... Quote
The Eagle Nature Posted February 28, 2004 Report Posted February 28, 2004 Svedske mame sviraju death-metal.Zlo! Quote
out of cuprija Posted February 29, 2004 Report Posted February 29, 2004 naj mi je pesma koja se vika Cry My Name sa "Resurrection Through Carnage"... there, I said it! Quote
out of cuprija Posted February 29, 2004 Report Posted February 29, 2004 a i domaca verzija benda bejashe za svaku pohvalu! there I said it again! svi su na FEST-u! i slushaju Bloodbath! oba... Quote
Vintersorg Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 e sta mislite kakvi ce biti sa Peter sad i sa Martin Axenrot-om na bubnjevima...Swano je preuzeo dzitru...ja mislim da ce ova nova biti jos jebitacnija ekipa Quote
Iz Pakla Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 this band is the shit, Mikael A. out, Peter T. is in, and we're in for more head bashing swedish death assault Quote
ZWER Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Bloodbath je odlican bend, kao Dismember ali samo jos brutalnije Ipak je Dan Swano iskusan muzicar i ne moze da mu se omakne da odradi nesto osrednje. Za informacije o bendu pogledajte: www.bloodbath.biz Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Ma Resurection je odlican album pusti te vi sta prica Rogosic.... Pesma Way To The Grave kida bre!!!!!! To je ja mislim pesma za mog priajtelja Grave-a Quote
scissors Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 e sta mislite kakvi ce biti sa Peter sad i sa Martin Axenrot-om na bubnjevima...Swano je preuzeo dzitru...ja mislim da ce ova nova biti jos jebitacnija ekipa peter... sumnjam da on može zamjeniti mikaela na vokalima ne očekujem puno od albuma, but we'll see soon Quote
Out Of Time Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 (edited) ovo mora da se postuje: Two years after their highly acclaimed killer album ”Resurrection Through Carnage“, Swedish death metal allstars BLOODBATH have finished recordings of their new piece of rotten flesh called “Nightmares Made Flesh“ with producer Jens Bogren in Ørebro, Sweden’s Studio Kuling (Katatonia, Vomitory, Lambretta, etc.). BLOODBATH went through line-up changes when Mikael Åkerfeldt (Opeth) left the band but their new vocalist is no one other than the great Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain), while Dan Swanö (Nightingale, Edge Of Sanity, etc) left his place behind the drum kit and is now handling guitar duties. The new drummer is Martin "Axe" Axenrot (Witchery, etc.). “We promise you a fukking brutal and varied piece of work with especially outstanding performances by the new members Axe and Tägtgren, proving Bloodbath is no longer a only tribute to death metal; it's death metal's very own elite“, the band comments on the new material. picture on the left: Peter Tägtgren “Nightmares Made Flesh“ will be released in late Summer / early Autumn 2004 through Century Media Records and will feature the following songs: Outnumbering The Day Year Of The Cadaver Race Draped In Disease Cancer Of The Soul The Ascension Eaten Brave New Hell Stillborn Saviour Feeding The Undead Bastard Son Of God Soul Evisceration Blood Vortex BLOODBATH 2004 line-up: Peter Tägtgren - Vocals Anders "Blakkheim" Nyström - Guitars Dan Swanö - Guitars Jonas Renkse - Bass Martin Axenrot – Drums View brand new studio photos at the band’s official website: http://www.bloodbath.biz Edited June 2, 2004 by Out Of Time Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Nista cekamo album... Pa da pricamo ondak Quote
`bloodflood Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 ma jebo svede i njihov death metal, nikad mi se nije svido, pogotovo bloodbath... bolji je beogradski... Quote
Recommended Posts