BLAGOJE Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 pa za ove vaginice jeste,meni je bonbonica,uvijek sam volio razumljivije vokale u dm-u inace je pjesma svrs,malo presrase sa klavijaturama ali prasta se to lagano Quote
Lou Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 (edited) Usran je vokal, može bilo čiji da bude. Bukvalno zvuči kao da nije mogao da izvuče dovoljno jako i da su ga bezobrazno nabudžili i opet je nikakav. Bez toga, pesma je solidna, zanimljivo je koliko su visoko klavijature u misku, valjda ne guše na celom albumu. Edited September 25, 2014 by Lou Quote
Talvi Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 ja sam očekivao ovako neki vokal baš, kul je pesma sveukupno Quote
BLAGOJE Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 cu ciji bilo,tacno se cuje ko je,procistite malo te glibulje od usa 1 1 Quote
Lou Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 Čujem po dikciji, svako ko je malo više slušao PL će skontati, ali po boji glasa nikako. Quote
BLAGOJE Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 pa?i ja bih olCkul dm album sa njegovim groulom ali jebiga,znali smo svi da BB nece to da snimi chill,bitchez Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 Meni ovo super samo mi dosadno jer znam sve sta ce da se desi nekako sam naviko da me bloodbath iznenadi Quote
azal Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 meni bi bilo draze da su nastavili sa TFM fazonom. ovakvog oldschool death metala ima sad previse, onakvog bas i nema Quote
Demon Seed Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 Meni je vecinom kod šveckog death metala fora u tome što rif bude predvidiv, a opet i dobar, iznenađujuće s obzirom na predvidivost. Perhondiciju odnosno predosećanje. Osim kad je rif bezveze, onda je samo predvidiv 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 da bi bio dobar mora da te iznenadi to jest uplasi da bi imao svrhu,al mi vishe lici ono kad covek ide ulicom pa padne isto iznenada al onda je smesno,mora da padne da se polomi i da mu crvi vire iz utrobe da bi te uplasio 9 Quote
Lou Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 pa?i ja bih olCkul dm album sa njegovim groulom ali jebiga,znali smo svi da BB nece to da snimi Nije to do očekivanja i želja, nego mi je baš bezličan ispao vokal. Quote
Demon Seed Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 (edited) Bezličan je, i sa tonom hulla i na Lost Paradise 1990. godine pa nikom ništa, cela je fora u imenu i prodaji kvlta, pušite ga. I da ga puši više ovaj forum što ne dozvoljava listanje stranica, neću ni da ga listam, više nek ga kupi Lemi i nek ga pretvori u portal gde o sportu diskutuju ljudi koji su 2002. godine voleli Metaliku/Mejdene, a imali internet. I ćao! Dosta mi je svega! Nemoj da me lažete više! edit! Edited September 25, 2014 by Demon Seed 2 1 Quote
Talvi Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 najzad još neko ko ne može da lista, i mene to jebe već danima, već sam mislio da sam ja nešto sjebao Quote
BLAGOJE Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 DS: taman povedi lulu za ruku i mrs oboje sa teme Quote
Јарослав Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 I da ga puši više ovaj forum što ne dozvoljava listanje stranica, neću ni da ga listam, više nek ga kupi Lemi i nek ga pretvori u portal gde o sportu diskutuju ljudi koji su 2002. godine voleli Metaliku/Mejdene, a imali internet. I ćao! isključi Google Accelerator Quote
PajatheTrut Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 nije losa pesma al vokal malo smara, bolji je mikel Quote
Demon Seed Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 a Pera je najbolji <3 >>>>>>>> Vratim jednu stranu unazad - ne moze unapred posle Pera bolje pevao u Bloodbathu nego u Hypocrisy majku svima da vam jebem da jebem ja tebi oca 2 Quote
Night Prowler Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 (edited) Edited October 13, 2014 by Night Prowler 7 Quote
BLAGOJE Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 ajaooo najbolja olCkul svidis DM stvar jos od dismemberovog death metal-a,znam sta sam rek'o,od mid tempo dijela kao da sam ja licno narucio vokali su perfektni,ko se ne slaze nek' se meni i niku napusi kurca,vec sam tekst naucio napamet javno priznajem da na mid tempo curim na svaku rupu lalovicu,odjebi Quote
Јарослав Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 možda malo preterano reći da je najbolja OSDM stvari još od Dismembera, ali da jebe, mora se priznati stvarno jebe Nick maestralan ovde Quote
Recommended Posts