WIZARD OF GORE Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 e kad bi i za ovaj EP moglo da se kaze da je do jaja.... Quote
Grob Bez Dna Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 nije los..mada, mogu oni to i bolje Quote
AstralliS Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Jebote, odlično. Razvaljuje, sveca mu! Quote
Talvi Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 ko ne podnosi rapidshare, evo linka: http://www.badongo.com/file/8218099 Taj sam! Hvala za link, matori, evo skida mi se, pa javljam utiske cim se naslusam... Quote
Лударајко Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Posle prvog informativnog preslusavanja konstatujem da je Unblessing EP godine. Quote
AstralliS Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Slažem se. Mada polako, još se ni prvo tromesečje nije završilo. Quote
Лударајко Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Ako. Kad Derek Trotter nesto kaze... To je pouzdano tako. Btw, ostavio sam ti reply na power/prog predlozima... Quote
Talvi Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Aaaaaaaaaaaa, ljudi, meni se ovo jaaako svidja, potpisujem ovo za EP godine!!! Album razbija, bas je onakav kakav sam ocekivao! Zapravo, cini mi se da je ovo najbrutalniji Bloodbath materijal do sada! Sve pesme rasturaju, svidja mi se sto ima dosta onih Anders-ovih solaza (od kojih je najbolja ona u Blasting The Virginborn) a i Mikael me je odusevio kako je otpevao, cak me je poprilicno podsetio na Peter-a, narocito na kraju Weak Aside kada ima ono umnozavanje vokala... Uh!!! Ukratko, odusevljen sam... Quote
AstralliS Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Šteta što Mike (malo više) ne vrišti. Quote
Лударајко Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 ...a i Mikael me je odusevio kako je otpevao, cak me je poprilicno podsetio na Peter-a, narocito na kraju Weak Aside kada ima ono umnozavanje vokala... Ne znam, meni je Mikael za dve klase bolji pevac od Peter-a, iako vecina ne misli tako... Quote
AstralliS Posted March 14, 2008 Report Posted March 14, 2008 Pa kao prvo, Mikael nema toliko širok dijapazon glasovnih mogućnosti, kao što je to slučaj kod Petera. Quote
Sinstrel Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Pronadjite uljeza: Kakva bolesna reklama uz ovakvu finu ekipu. E ovaj "Unblessing" je mnooogo dobar. Kad ce neki LP? Za sad ne primecujem neku razliku bez Dan Swano. Bedak sve u svemu zbog njega. Quote
The Decapitator Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Mislio sam da ce bit tesko sranje bez Swano-a i Petera........ali.....razvaljuje!!!!! Iako je Peter mnogo bolje resenje za Blodbath, Mikael je dobro razvalio, onako, momacki Quote
AstralliS Posted March 19, 2008 Report Posted March 19, 2008 Na toj slici izgleda veoma psihotično. Quote
AstralliS Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Erm, koliko me "Sick Salvation" podseća u delovima na Marduk, sa Panzera ili World Funeral-a... Quote
The Decapitator Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Ipak posle par preslusavanja, novi Bloodbath je razocarenje, muzika razara, i to stoji, ali non-stop grindara i zamrljan zvuk gitare su definitivno los izbor......i Mikael-ov glas je vec poceo da me nervira, u pocetku je bio do jaja brutalan i sve to, ali sad je jednostavno dokurcio.....tako da, i dalje mi ostaje da se samo nadam da ce se u bend vratiti Swano i Peter i da ce napraviti nesto naliko na Nightmares Made Flash.... JBG, previse me podseca na Ressurection.... Quote
Лударајко Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 I meni se sve manje svidja sto ga vise slusam. U stvari, i ne slusam ga vise. Bas gadno preterao kada sam rekao da je EP godine... Quote
The Trooper Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 aj bacite neke linkove za albume leba vam ... cuo sam da je bend vredan slusanja Quote
The Decapitator Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Bas gadno preterao kada sam rekao da je EP godine... A ja sam hteo da se slozim sa tim, sto je jos gore Quote
Angelystor Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Ja ga izgleda nisam slushao dovoljno, tj. kol'ko i vi, meni se bash svidja za sad. Weak aside Quote
Recommended Posts