AstralliS Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Nametanje tuđih mišljenja je zakonski kažnjivo. Quote
The Decapitator Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Nametanje tuđih mišljenja je zakonski kažnjivo. A silovanje veverica se kaznjava zatvorom... :lol: :lol: Ne znam, previse mi zvuci kao "ubrzan Resurrection". Ne mogu da ne primetim onu C.C. ( Staring Through The Eyes Of The Dead ) foru sa legatom u prvoj pesmi ( a cini mi se da je ima malcice i u drugim stvarima ), a bas to nisam ocekivao od njih....OK zvuci, ali sam to mnogo puta cuo....naravno riff nije identican kao kod Cannibala ali jaaaako vuce....barem meni.... Quote
AstralliS Posted March 26, 2008 Report Posted March 26, 2008 Zaboravili da unesu neki novinu u svoju muziku, verovatno se udaljili od DM-a... Quote
Grobodan Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Prva pesma je stvarno vrhcina, ostale su mi onako... Fine. Cekamo album, pa da formiramo misljenje, kad treba da izadje btw? Quote
Talvi Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Jebem li ga, ne najavljuju jos nista po tom pitanju, ali vidi ovo: The first and so far only concert with Bloodbath will finally see the dawn (of the dead) as a live CD/DVD digipak entitled ‘The Wacken Carnage’ on Peaceville May 19th. Almost three years have passed since this carnage took place in Wacken, but worry not - we were already past our best “expiration date” back when we started the band, so this concert will consequently prove our old school principled death metal values remain timeless. The elegantly brutal artwork was created by Travis Smith. Tracklist: INTRO CANCER OF THE SOUL SO YOU DIE SOUL EVISCERATION WAYS TO THE GRAVE OMINOUS BLOODVOMIT LIKE FIRE BASTARD SON OF GOD BREEDING DEATH OUTNUMBERING THE DAY BRAVE NEW HELL FURNACE FUNERAL EATEN Quote
Grobodan Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 E sad sam video... Milina Peaceville, volim te! Quote
Talvi Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Mislim, provali samo slike sa tog koncerta i sve ti je jasno sta se sprema: Jedino fali Trail Of Insects na listi, ali ko ga jebe, i ovako ce biti rasturanje... Quote
Grobodan Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Ma vieh te slike jos onda... Iskreno, Mikael mi je smesan do bola Quote
Лударајко Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 E sad sam video... Milina Peaceville, volim te! Pizda ti materina! Tebi nije upala sekira u med, vec pola radionice - cekic, kombinirke, krstasti srafciger i onaj obicni, mengele... Quote
Grobodan Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Jesi video sta jos izlazi uskoro na Peaceville-u? Quote
Лударајко Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 (edited) Sta? Da nije onaj nabucani Still Life? Edited April 1, 2008 by Derek Trotter Quote
Лударајко Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Sunac ti nejebem! Svidja mi se taj improved artwork, stari me je smarao... Quote
Josif Visarionovič Posted April 1, 2008 Report Posted April 1, 2008 Konkretno ovo novo izdanje,starija su mi do jaja Quote
Lunar Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ma bez Dan Swano-a su nista XD . Salim se nije tolko losh ovaj novi EP, ali im je do sada najbolji Nightmares Made Flesh . Mislim to je najveca rana Bloodbatha posto je Super-group , i mozda svi daju smao 50% svog potencijala , i svaki bre album zvuci drugcije. pogotovo nagle promene u gitarskom stilu ,i vokalu . Nesto sma cuo da ce krajem 2008 ponovo da se okupe isti likovi sa ovog EP-a i da naprave 3 studio album. Quote
Angelystor Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 "The album has been set for an October 6th release, but the album title, songtitles, audio teasers and the cover artwork will show up during the summer. Pa..tako neshto.. Quote
Grobodan Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Novi intervju sa Blakkheim-om, nije sto je moj ali dobar je Procitajte, bacite neki koment... Quote
Recommended Posts