Miilos Posted April 29 Report Posted April 29 On 4/19/2024 at 7:44 PM, Milosh87 said: Kako je lepo kada neko ume da izmisli pamtljivu melodiju u današnje vreme... Odličan je album. Quote
Haos sam ja Posted April 30 Report Posted April 30 Odličan je novi Bythos, ozbiljna melodika ali ne i jeftina, zlo je ipak prisutno. Quote
kuruz Posted August 15 Report Posted August 15 (edited) Horna lyrics video šta radi narod Edited August 15 by kuruz Quote
HellAwaits Posted September 8 Report Posted September 8 Obožavam ovakve urlike u ropcu, otprilike na 0:20. I onu teskobu od 2:50 nadalje. Suština crnog zvuka. Dere Horna! Quote
dimmu1 Posted September 9 Report Posted September 9 Mlaka voda sa ove dve singlice, videcemo za koji dan kada izadje ceo album. Quote
Сале Posted September 10 Report Posted September 10 Мени су обе песме супер. Ако цео албум буде овакав, одлично. Quote
Miilos Posted September 12 Report Posted September 12 Evo ga ceo https://mega.nz/file/9YRHzIRI#eE6TqMzLlcSGkqa_d5MQy0ssqDq4_ihO3LKAGVK7sn8 Prva pesma je super. 💪 P.S. A odličan je bio i zadnji album, čisto da napomenem... 2 Quote
Kumodraski Vo Posted September 13 Report Posted September 13 Ok ovaj novi nista spec, malo cistija produkcija i melodicniji zvuk nego inace.. Quote
Grobodan Posted September 15 Report Posted September 15 Ubija album, Shatraug rif mašina kao i uvek. Prethodnik je meni bio ubica, ovaj opet neka drugačija priča ali kvalitet je tu. Ova zadnja pesma je akustična obrada stare Horna pesme inače, peva bivši basista. Quote
dimmu1 Posted September 16 Report Posted September 16 Bas mlak album, a ona akusticna verzija.. Sta je sledece unplugged verzije uzivo? 😆 I njih su stigle godine, nema tu vise muda u svirci i sve se taljiga na vecinom mid tempo drljanje. Poslednji ozbiljno dobar album (ne racunajuci Kuolleiden Kuu EP koji je odlican) Hungen tulet je izasao pre 9 godina. Sve posle toga je tu i tamo koji dobar momenat ili pesma, a albumi kao celine nula poena. 1 Quote
Сале Posted September 21 Report Posted September 21 Страшан албум. Мени је баш супер што су га набуџили са продукцијом. Чак ни она задња акустична није ни мало лоша а очекивао сам да буде срање. Quote
Miilos Posted October 5 Report Posted October 5 I meni je novi album odličan. Prva pesma je fenomenalna, ni ostalima ništa ne fali. Akustična pesma na kraju je isto super, e sad koliko joj je mesto na albumu... Pogotovo što to maltene i nije Horna, nego je to odsvirao čovek koji im je nekad svirao bas, njima se svidelo kako je ispalo i odlučili su da je stave na album. Sviđa se i meni. Slobodanov disk je kod mene, naručivali smo nešto zajedno, razmišljam i dal da mu pošaljem uopšte ili da zadržim za sebe, baš je dobar album... Quote
Haos sam ja Posted November 5 Report Posted November 5 Solidan album, prvi deo albuma baš dobar, posle krene malo da zamara jer je sve slično, ona poslednja pesma whatever, ne smeta što je tu ali nije ni naročito potrebna. Meni lično više leži Bythos album, razgovetnije je i pristupačnije a dovoljno opako. Quote
Recommended Posts