Frankenchrist Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Evo ocistio sam gluposti sa ove teme, pa reko da je ozivim malo, jer je tema ostala nedorecena... Quote
Denethor Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 Ziv pechen ,ne dorechen Inache super je ovo bend ali brate ko uspe da zapamti one shtrokave nazive peama i albuma svaka mu cast. Quote
Grobodan Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Nabavih nekako album Kohti Yhdeksan Nousua (mislim da im je to prvi) i stvarno sam se odusevio.Sirova i veoma mracna svirka,opodseca malo na stari Gorgoroth...ma,bas kako volim.Ako neko ima jos nesto od njih za razmenu,nek mi se javi Quote
Grobodan Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Novi album pod imenom Envaatnags Eflos Solf Esgantaavne izlazi 23.februara,tracklist: 1. Vihan Tie 2. Musta Temppeli 3. Vala Pedolle 4. Kirous Ja Malja 5. Saastainen Kaste 6. Kuoleva Lupaus 7. Zythifer 8. Kuilunhenki (CD-bonus) Quote
Denethor Posted February 11, 2005 Report Posted February 11, 2005 Ja sam skoro nabavio split Horna i Woods of Infinity. Jes da oba benda imaju po jednu pesma uli obe pesme su mnogo dobre. Takodje mi se mnogo svidja ep SOTA. Quote
Lord Aggronor Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 jedina pesma kojoj sam upamtio ime je sword of darkness!!!! inace fenomenalan band!!!! Quote
rustik Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Za koga ce biti izdat taj album, tj. da li ce biti nabavljiv u Srbiji Quote
Шöне Мики Posted February 15, 2005 Report Posted February 15, 2005 Ma,sigurno ce biti nabavljivo u Srbiji.Ipak je to HORNA Quote
Grobodan Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Jel nabavio neko novi album? Ja sam u skorije vreme nabavio Viha Ja Viikate EP,mozda i najbolje sto sam cuo od njih.Tri kratke,ali jebitacne,pesme. Quote
solicitor Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Da spremam cover za sutra? Skinuto je to Slobo Quote
Grobodan Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 Neka,bolje za te pare da popijemo nesto. Quote
Sandra Laureano Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ovi likovi su masu smorni Finci imaju samo Behexen Quote
Goxy Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Ovi likovi su masu smorni Finci imaju samo Behexen greska! finci imaju mnooogo bolje sastave od behexen-a, koji je za mene tek malo iznad proseka Quote
Goxy Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Poslednji album je tipacan za Hornu.Sigurno nije najbolji njihov,ali svakog ko voli ovaj bend, nece razocarati.Produkcija nije najgrdja,ali ni sterilna.Svakako je pohvalno sto bend tera nacin kakav black metal treba da bude. Quote
Grobodan Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Sto rece Goxy,novi album je u njihovom tipicnom fazonu,znaci - ko voli nek izvoli.Inace,prve dve pesme me zaista MNOGO podsecaju na Darkthrone,kao da slusam neke njihove neobjavljene snimke. Quote
The Watchtower Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Novi album im je odlichan mada ga nisam puno slushao! Quote
kasapin Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Ma najaca pesma od Horne je - Black Metal Sodomy, to su prvo svirali u Domu, jebe keve kako je dobra za gubljenje... Black/Thrash inace obrada od Nabijenog Nazaricanina odlicno zvuci, zaboravio sam ime EPa, na kome su to izdali, ali jebali su mu kevu Quote
Black Dahlia Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Mene Envaatnags Eflos Solf Esgantaavne dakako nije razocarao! Vala Pedolle je takav pokolj! Quote
Guest Daemonium Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 Finnish black metal legion HORNA will release their fifth album, "Ääniä Yössä", on June 6 via Debemur Morti Productions. The CD, containing four tracks clocking in at around 40 minutes, was created and recorded entirely by Shatraug and Corvus alone, and is based on a concept of the Yersinia Pestis curse that triumphed over Europe mainly during the 14th century. Ovo ce da bude dobro Quote
Natasha! Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Finnish black metal legion HORNA will release their fifth album, "Ääniä Yössä", on June 6 via Debemur Morti Productions. The CD, containing four tracks clocking in at around 40 minutes, was created and recorded entirely by Shatraug and Corvus alone, and is based on a concept of the Yersinia Pestis curse that triumphed over Europe mainly during the 14th century. Ovo ce da bude dobro A ovo je omot Obećava Quote
+Abigail+ Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Lijepo, lijepo. Artwork je dosta dobar, nadam se da ce album zadovoljiti moja iscekivanja. Ako bude u rangu sa Hiidentroni.jem, bit cu zadovoljna. Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Meni ostaje zakon Kohti Yhdeksan Nousua,stvarno vrh album.Ovi ostali su solidni,ali nije to toliko dobro kao ova jebacina Quote
+Abigail+ Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Naravno, 'Kohti Yhdeksan Nousua' je i meni omiljeni, samo sam rekla da i ako bude kao Hiiden., necu se razocarati. Quote
Recommended Posts