Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Horna - [2006] Ääniä Yössä

Pojavio se novi album. Ja nisam ni znao da izlazi novi album, al' ajde.. Naslovna numera traje 21 minut. Utisci kasnije, to jest kad se skine i preslusa.

Edited by The Watchtower
  • 4 weeks later...
Posted

Uh,nova Horna je bas prosek,da se izrazim sto blaze mogu.4 pesme,veoma dugacke,sa nicim sto nisam cuo vec kod 1000 ovakvih sastava.Mozda bi i bilo bolje da pesme nisu ovoliko duge,pa se covek smori,posebno od ove naslovne od +20 minuta...I produkcija je uzasno losa,slusao sam rehearsale i demose sa boljom produkcijom od ovoga,bubanj posebno ima uzasno losu "boju".Ne znam da li je neko primetio da je Horni na svakom albumu sve gora i gora produkcija,ako ovako nastave zajebace Ildjarna icon_smile.gif .I tako...nabavite na nekoj MP3ci,cisto informativno.

Posted
Da i meni se cini da je ovo najlosiji Horna album,iako sam ga ne bas pazljivo slusao.

Pa,jednostavno i ne vuce na neko pazljivo slusanje,nema nista zanimljivo.

Des Kulte icon_smile.gif

• 2 weeks later...
Posted
Мени се, лично, јако свиђа Сплит Behexen-а и Horna-е!

Слава!

Da, veoma je dobar...

A, novi album nisam cula. Iskreno, mislila sam da to tesko0 moze biti lose. A. prosek je lose kad su oni u pitanju.

Posted

Ja sam bio na njihovom koncertu u Bg, bili su odlicni. No, nikad nisam slusao ni jedan njihov album icon_uhoh.gif

Morgana, bio sam jaaakkkoooo miran na koncertu icon_biggrin.gificon_smile.gif

Posted (edited)

Ja sam bio na njihovom koncertu u Bg, bili su odlicni. No, nikad nisam slusao ni jedan njihov album icon_uhoh.gif

Morgana, bio sam jaaakkkoooo miran na koncertu icon_biggrin.gif  icon_smile.gif

I ja sm bila na tom koncertu icon_da.gif Mnoooogo dobar koncer. Eh, kad bi se ponovio. E, da secam se jednog momka sto je samo sedeo sa strane i vrtio palce, i krotko gledao u bend icon_biggrin.gif

A sto nikad nisi cuo ni jeden album? To moramo da popravimo jos koliko ovog meseca icon_wink.gif

Edited by Morgana
Posted
I ja sm bila na tom koncertu icon_da.gif Mnoooogo dobar koncer. Eh, kad bi se ponovio. E, da secam se jednog momka sto je samo sedeo sa strane i vrtio palce, i krotko gledao u bend icon_biggrin.gif

A sto nikad nisi cuo ni jeden album? To moramo da popravimo jos koliko ovog meseca icon_wink.gif

Da, bas taj sam bio ja icon_smile.gificon_smile.gif

Pa nista, kad ti kazes onda u redu, moramo ispraviti taj moj propust, verujem u tebe i tvoje moci icon_biggrin.gif

• 3 months later...
  • 9 months later...
Posted

Izgleda da samo ja ovde ludim za Hornom...Evo slusam Oi Kallis Kotimaa vec sat vemena...samo nju...Jeste da nije njihova reprezentativna, ali tako je mocna...Bez screama, a fantasticna...

Posted

Мени један од најбољих БМ бендова, не могу издвојити ни један албум сви су одлични, надам се да ћу их гледати у Београду.

Posted

Па, толико је посвећен њему да је и први риф на албуму украдени риф са "Born for Burning", мало сажвакан (као - није исти, знате) и то је то.

То је било сасвим довољно да не пожелим да дођем до краја првог минута прве ствари и обришем са хард диска.

Posted

Karte za HORNA koncert u prodaji od ponedeljka 10og septembra.

Pretprodajna mesta:
Mordor (Beograd)
Mungos (Novi Sad)
+
Porucivanje postom na:
063/7426-064
[email protected]

U opticaju je samo 250 karata po ceni od 850din.

-------

Tickets for HORNA show can be ordered or reserved for all foreign visitors on:

+381-63-7426-064
[email protected]

Tickets are limited on 250 copies only!!!
  • 1 year later...
Posted

Horna - Sanojesi Äärelle (2008)

Genre: Black Metal

Info: [Mp3//VBR//44100Hz Stereo]

Length: 85.17 min

Size: 131 Mb

Country: Finland

TrackList:

CD I

1. Muinaisten Alttarilta 05:30

2. Verilehto 05:22

3. Mustan Kirkkauden Sarastus 04:43

4. Katseet 04:26

5. Askeesi 04:42

6. Sanojesi relle 04:19

7. Orjaroihu 04:29

8. Risti Ja Ruoska 04:54

9. Wikinger 03:25

10. Merkuriana 06:02

CD II

1. Liekki Ja Voima 10:58

2. Ruumisalttari 07:01

3. Musta Rukous 10:50

4. Baphometin Siunaus 08:39

Band:

Corvus - Vocals (2002- ) (Korgonthurus, Sear (Fin))

Shatraug - Guitars, Vocals (1993- ) (Battle (Fin), Blutschrei, Hoath, Kyprian's Circle, Mirkhall, Morbid Savouring, Ravening, Sargeist, Mortualia, Sinisterite, Finnentum)

Infection (Mynni Luukkainen) - Guitar (previously bass) (2003- ) (Alghazanth, Empyrean Bane, Obscurant, Sotajumala, Unveiled (Fin), De Lirium's Order)

Qraken - Bass (2008- ) (Bloodshrine, Funeral Oath, Rautavaris)

Vainaja - Drums (2006- ) (Neutron Hammer, Vitsaus)

http://rapidshare.com/files/154321856/Ho_N_08_2_by_KamaZoh_mediaportal.ru.part1.rar
http://rapidshare.com/files/154322154/Ho_N_08_2_by_KamaZoh_mediaportal.ru.part2.rar