morbid god Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Skinuh novu Hornu, i ne zvuci lose. Samo album traje punih sat i 25 minuta(14 pjesama ukupno, odvojeno na 2 cd-a), vidi se da im nije falilo materijala za objavljivanje Ima finih dionica, produkcija je odgovarajuca, kao i vokal. Na ovom drugom disku su 4 duze numere, sa malo losijom produkcijom, ali odradjene u istom maniru. Duzina albuma je zasigurno mana albuma jedinim dijelom, obzirom da je sat i po osbm-a ipak previse za konstantno preslusavanje i neku temeljnu analizu. Pogotovo u zadnje vrijeme, kada je navala noviteta na bm sceni. Ali opet, ko voli Hornu, nece mu biti problem. Od mene ima ocjenu izmedju 7 i 8, uz zasigurno jos jedans spin. Quote
Josif Visarionovič Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Novi album je posvecen pokojnom Quorthonu, u starom je Bathory stilu i zesci je smor. Svaki sledeci album im je sve gori i gori. To je onaj fazon aj da sviramo samo da izbacimo nesto.A kako ce da zvuci manje je vazno.Inace bend je tezak smor Quote
Nemethor Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Ovaj Musta Kaipuu mi je prilicno slab i dosadan, na momente me privuce neka ideja ali sve u svemu gubim nadu da ce ovaj nekada zaista kvalitetan bend prestati da izbacuje albume znatno ispod svog nekadasnjeg nivoa. Kohti Yhdeksän Nousua i split album sa fenomenalnim bendom Musta Surma mi ostaju vecni favoriti od njih. Quote
мать Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Last week, Finnish Black metallers Horna have announced the following regarding their line-up situation: "After more thoughts, more discussion, the feeling of shock I have right remains. Despite all, being prepared for the possibility, hoping for another way - vocalist Tapsa "Corvus" Kuusela (ex-Sear) may be gone. The spirit of the band is broken, torn and scarred. Planned gigs will be done but what remains is yet to be seen. At the moment it feels like there will be no album without Corvus, just doesn't make any sense. It is no time for hasty decisions though. For all the gossiping sheep out there, the band is not breaking up and we do not have loads of unreleased material waiting for release. In fact, there's no material to release at all! During 2009 Corvus decided to focus more and more on his other band Totalselfhatred and as a result we have no idea if he is coming back to Horna. We could not accept for him to be there only for Finnish gigs when everyone else was ready to crush forward. A new live vocalist has been found from the Tampere black ranks of Hell." source Quote
Talvi Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Kad smo kod toga, ja pojma nisam imao da je njihov gitarista zapravo onaj lik sto peva u Sotajumala-i. P.S. Cao kurve, evo mene nazad. Quote
Grobodan Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Ćao maco, vidim da te nema, šta se radi? Quote
Talvi Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 (edited) Njah, bio u poslu do grla ove nedelje + zena, deca, tako to... i evo me polako nazad, medju one koje najvise volim. Pu oca vam, sad vidim sta je sve procurelo ovih dana, moram da navalim! Edited February 17, 2010 by Talvi Quote
Grobodan Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Ćuti jbt, ja imam Morteniu i Kalmah koje nemam vremena ni da preslušam od silnih noviteta, a treba i RC bar jednom na dan obrnuti... muke. Quote
Talvi Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Ja sam do te mere bio u poslu da sam tek na momente stizao da slusam muziku, tek obrnuh ovu novu Darkthrone traku i jos ponesto pride, a treba zavrsavati naredni broj... O jbt. Quote
Svart Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Ćuti jbt, ja imam Morteniu i Kalmah koje nemam vremena ni da preslušam od silnih noviteta, a treba i RC bar jednom na dan obrnuti... muke. Mortemia a ne Mortenia. Quote
Grobodan Posted February 17, 2010 Report Posted February 17, 2010 Da jbt, mešam uvek, on se zove Morten. Ko ga jebe, debeo je. Quote
Novaliis Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Evo vrtim Hornu ovih dana, bas lepo pada u ove kisne dane. Kohti Yhdeksan Nousua Quote
Nezit Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 Poslednja Horna mozda i najbolje (najmracnije) izdanje iz njihove diskografije . Spellgoth je pun pogodak ! Quote
[Nocturno] Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=TGXnil2Shlk Quote
Grobodan Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Stize uskoro novi album, evo prve pesme Prosli mi se dosta svideo tako da se ceka ovo, dobar je novi pevac. Quote
Kumodraski Vo Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Moze njihov album uvek.. Bio dobar prosli, dobra i ova stvar, pogotovo u drugom delu.. Malo me uvodni rif podseca na Jesus Tod.. Quote
Сале Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Не звучи лоше мада је продукција мало муљава. Quote
Miilos Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 Kakva pesma... Od ovog basa na početku pa na dalje, savršenstvo! http://www.youtube.com/watch?v=ERmi7h9sDqc Quote
:Erestun: Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 Kad bi me neko pitao sta da mu preporucim od njih, rekao bih mu, od A do Ш. Heavily underrated bend. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 http://rrus.rusfolder.net/files/44240496 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Uh bre ,bash pravo osvezenje bacam koment lejta Quote
Kumodraski Vo Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Uh bas je dobar album, pogotovo druga polovina, sjajna produkcija.. Quote
Сале Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Мени продукција и није баш легла. Али све у свему добар је албум. Прљавштина тешка. Quote
Recommended Posts