CTPAX Posted September 16, 2003 Author Report Posted September 16, 2003 zaklana celjad su zakon.ima i njihov tribute band koji se zove preklana nejac. oni su jos bolji. preporuka: pesme "panonski govnar" i "mamu da ti jebem" video sam spot za "drobicu ti kicmu" i zasluzuje nagradu za low fi, definitivno... inace, zacudili bi se kad bi znali koliko ovaj band postoji... Koliko dugo postoje??? :? Quote
tovar Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 ne znam, ali znam da sam cuo za njih pre godinu i po, a i da su tada vec dugo postojali... Quote
CTPAX Posted September 16, 2003 Author Report Posted September 16, 2003 Pa, dobro ,nije to tako strasno, nisam ni ocekivao da su se sastali pre mesec dana i poceli da sviraju, jer zvuce relativno uvezbano... P.S. Na omotu pise da je album snimljen u studiju jula 2002. Stamparska greska? Quote
tovar Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 nije. prethodni snimci su kucne radinosti. Quote
CTPAX Posted September 16, 2003 Author Report Posted September 16, 2003 Ok... Jos samo jedno pitanje: kad su svirke? Quote
Colorado Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 НАБАВИОСАМЦЕДЕЗАКЛАНЕЧЕЉАДИИПОЧЕОДАУПРАКСИПРИМЕЊУЈЕМЗНАЊАСТЕЧЕНАУЊЕМУ!!! КОЖЕЛИДАНАБАВИИСТИНЕКСЕЈАВИИЛИОВДЕИЛИУППУ! ДОЈАЈАЈЕ Quote
Demonic_Alliance Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 OK, koja ekipa je iza tog benda?!? Cuo sam da su neki Mitrovcani, ali nista preciznije.... Quote
CTPAX Posted September 22, 2003 Author Report Posted September 22, 2003 НАБАВИОСАМЦЕДЕЗАКЛАНЕЧЕЉАДИИПОЧЕОДАУПРАКСИПРИМЕЊУЈЕМЗНАЊАСТЕЧЕНАУЊЕМУ!!! КОЖЕЛИДАНАБАВИИСТИНЕКСЕЈАВИИЛИОВДЕИЛИУППУ! ДОЈАЈАЈЕ XEXE, JA CAM TE ПPEДУXИTPИO... Mnogo dobar album... A clanove benda bi trebalo vratiti u osnovnu na casove srpskog... Quote
C.A_R.I.A. Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Pa zezatorski death metal... sponzori...FOND ZA ZATVORENO DRUSTVO I ZENE NA BELOM HEHE i.......... ne slusam bas taj death.... al album traje manje od 15 min neozbiljno..... pozurite do 'MAMUTA' da preslusate za dzabe!(ako jos ima) Quote
Colorado Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 OK, koja ekipa je iza tog benda?!? Cuo sam da su neki Mitrovcani, ali nista preciznije.... Ovo je proveren podatak. Likovi su iz Beograda. Znam im frontmena duhovnog vođu. Quote
atomant Posted October 1, 2003 Report Posted October 1, 2003 Imam album i spot sam gledao...UZAS nista gore u zivotu nisam cuo...ono je previse neozbiljno...mozda je tako trebalo da izgleda...sve u svemu ja ono nikome ne preporucujem...doduse stvar ukusa...meni se licno nije svidelo... Quote
Herr_Wolf Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 Dajte, ovo je fenomenalno! Najbolje je shto se moj cale odushevio pesmom Panonski Govnar, poshto ne podnosi dotichnog Ovo je neshto najbolje jos od kako je izasao drugi album grupe 8. Putnik II! Ne zna se koja je pesma bolja stvarno, a spot za drobicu ti kichmu je definitivno nash najtrash spot u poslednje vreme! Ziveo gospodin Gasmaska!! A Bane i Boris se foliraju, gledali su previshe Blufonce pa nam sad prodaju maglu sa tajnom veeeeelike moci Ajde recite o chemu se radi, ja kao ministar trasha moram biti obaveshten o tim stvarima Quote
tovar Posted October 12, 2003 Report Posted October 12, 2003 samo jos da cujemo njihove stvari u izvodjenju preklane nejaci... "jebalo te blatno jezero balaton i kompletna madjarska privredna komora" Quote
CTPAX Posted October 14, 2003 Author Report Posted October 14, 2003 Ma, meni je najbolja pesma : Zasto ne moze EDB u PTT? Ma, textovi su nekako super, samo tako nastavite... Quote
CTPAX Posted October 14, 2003 Author Report Posted October 14, 2003 bas.... u bukvalnom smislu... Sta trazi ovo oko, bako... Quote
Herr_Wolf Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Shta si trazio u shamotnoj peci?!!!! 8) Quote
CTPAX Posted October 15, 2003 Author Report Posted October 15, 2003 XAXA... Otprilike to su textovi svih pesama sa njihovog prvog albuma... Quote
C.A_R.I.A. Posted October 15, 2003 Report Posted October 15, 2003 Ej strah,poceo si sa brutalnim death metal-om ne valja tako..prvo bon jovi...pa ........cannibal-i..sve ide svojim redom Quote
CTPAX Posted October 15, 2003 Author Report Posted October 15, 2003 A, sorry... Da bi sve poceo kako treba sada uzimam ovaj svoj CD i spaljujem ga... Upravo idem da kupim Bon Jovia... Quote
Pinhead Posted October 16, 2003 Report Posted October 16, 2003 Drobicu ti kicmu!!!!............... Drobilicom za kicmu!!!! Quote
CTPAX Posted October 17, 2003 Author Report Posted October 17, 2003 Tooo... Izgleda da broj fanova raste svakim danom... Quote
Recommended Posts